Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fthbsn , Mayhemx Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.923
Cevap
563
Favori
789.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şenay hocam tui bluelar açılmış 👍

Fiyatlar benim için eksi , aldığım voyage sorgundan pahalılar Ekim başına kaysak bile tatminkar düşüş yok Gloria verde varken şans vermem gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 27 Kasım 2024; 9:52:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    Liu resort 6-10 Eylül bakabilirsiniz , 3 gece de cogu otel uygunluk vermiyor , barutlar zamlanmasa arum barut 3 gece güzel olurdu ,

Aqua aşırı önemli degılse Akra kemer bakılabılır yemekte çok tatmin edecektir (aqua var ama küçük )

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

AQI otelleri benim hatırladığım kadarıyla Tui Bluelara göre alt segmentteydi. Onların bile fiyatı pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Her şey dahil konsept bir de hocam alkolde zaten zayıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 27 Kasım 2024; 10:21:24 >
    Tui ler de jolly de şimdi al sonra öde yokmuş.
    En uygun tui pascha bay gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 27 Kasım 2024; 10:19:41 >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Oda 3 yıldızlı müze otel hocam 😂

Normalde fiyatının ucuz olması lazımdı oda uçmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 27 Kasım 2024; 10:21:5 >
    😂 oteli Biraz daha anlatsan iyi olur hocam önceki yıllarda da dikkatimi çekmişti.
    Trpadvisor puanı iyi gibi.
    Alanya oteli olunca temmuz-ağustos korkutuyor sezonda Alanya da çok bunalmıştık.
    Ara tatillerde Alanya iyi ama sezonda olunca eşim otel i incelemek bile istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 27 Kasım 2024; 10:25:38 >
  • mr07 M kullanıcısına yanıt

Nirvana Cosmopolitan'a bakın hocam, hem yemek hem de aqua olarak tatmin eder. Jolly müşteri hizmetleri ile ya da tatilciden hesaplarından biriyle görüşün, indirim isteyin belki 4 gece bile bütçe dahilinde konaklayabilirsiniz.

• Arkadaslar botanik platinum ve kimeros arasinda hangisini tercih edersiniz 2 cocuklu aile icin?
    Cocuklarin eglenmesi onemli, yeme icmesi de kotu olmasin tabi 😃

Teşekkürler bilgi için hocam, tercih edilebilir bir fiyatları olmamış

• Selamlar değerli arkadaşlar,
    Yaklaşık 1 hafta-10 gündür forumdan biraz uzak kaldım özelden mesaj atan arkadaşlar kusura bakmasın cevap yazamadım.
    Biraz saglık sorunları ile uğraştık 1 haftadır hem bende hem eşimde şeker çıktı maalesef.Kötü hayat tarzı,yanlış beslenme,alkol,yoğun iş temposundan kaynaklı stres sonuç bu oluyor.Bir sürü tetkikten sonra neyseki döndürülemeyecek bir noktada değil şimdilik.
    Hemen diyete ve spora başladık.Hamburger,pizza,makarna,cips vs den sonra 1 haftadır brokoli,sebze,ceviz,tam buğday ekmeği kemiriyoruz 😁
    Yaptığım rezervasyonları bile iptal ettirmek aklıma geldi ama şimdilik bekliyorum.Böyle devam edeceksek uhd otele gitmenin de anlamı kalmıyor.1 ay sonra umarım değerlerimiz düzelir.
    İnsan anca kendi başına ya da sevdiklerinin başına gelince anlıyor.Lütfen sizlerde çok çok dikkat edin.Düzenli beslenmeye ve yaşamaya dikkat edin,arada tahlillerinizi yaptırın ve bol su için.En büyük zenginliğimiz sağlığımız.
    Hepinize sağlıklı günler dilerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam cok gecmis olsun, bir sure karbonhidrattan uzak kalarak toparlarsiniz, oteller yakin zamanda degilse iptal etmeyin yaz gelmeden degerler normale doner.
    1-2 haftalik dengesiz beslenmek de birden kotuye goturmeyecektir, bizim sorunumuz sagliksiz beslenme ve hareketsizligi yasam tarzi haline getirmemiz maalesef.

Geçmiş olsun Erdem hocam.
    Yediklerinize dikkat etmeye başlamışsınız sporla beraber kısa sürede toparlarsınız.
    Eşim ve ben de kan değerlerinden dolayı belli bir süredir siz gibiyiz ama ikimizin de daha iyiye gitti.
    Tekrar geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun hocam. pis bi hastalıktır, ihmal etmeyin lütfen..

Erdem Hocam geçmiş olsun, umarım bu zor durum sağlığınızda sizde ve eşinizde uzun vadede sağlıklı uzun ömüre kapı açacak adıma dönüşür.
    Beslenme şeklinin bir anda değişimi zor gelecektir muhtemelen, yine de bazen başımıza gelenler bizim rotayı sağlıklı yöne kırmamıza vesile oluyorsa ben uzun vadede sizin adınıza sevinirim.
    Eşinize ve size sevgi ve selamlar..

çok geçmiş olsun hocam. bende aynı durumdayım. artık tatilden tatile ödül olarak yapacağız saydığınız şeyleri  

Geçmiş olsun hocam.Aman dikkat edelim.Ama iptal etme bence.365 günde 10 günde kaçamak bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.Sağlıkla kalın inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben ic santai otelde sanirim 2017 falan bi video cekmis hanim baktim onde ayri balkon arkada ayri balkon dedim bu ne hal insan uyarir, 98 kg olmusum o tatilde boyum 1,82. Benim icin milattir donunce iyi yaglar agirlikli metabolizmayi hizlandirarak beslenmeyle 84 kg a dondum o gun bugundur kiloma dikkat ederek yasiyorum,tatillerde de sekerden ve asitliden uzak durunca sorun olmuyor sizde yaza kadar toparlarsiniz bence simdiden bu donusumde kolayliklar diliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok geçmiş olsun hocam

Geçmiş olsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.