Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: edro , yucelcayir1984 , Hepha082 , legasy-10 , legasy-10 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.109
Cevap
566
Favori
800.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Radyoloji28 R kullanıcısına yanıt
    Belli olmuyor aslında.Ben Kasım ayında oradan geçtim ,heryer güllük gülistanlık idi.Muhtemelen Ocak ayında da benzer güzellikte olacaktır

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Belek görünümlü alt segment alanya otelidir kendisi. 2018 ordaydım nerden tutsan elde kalıyor. Gittiğim en kötü otellerde ilk üçte. Personel, yemek, otopark herşeyi kötüydü. Otoparkı sordum karşıdaki tarlayı gösterdiler. Maç izlemek istedim çarşıda cafe var dediler. Tek aklımda kalan animasyon ekibi umut beyin şovları akşamları çok başarılıydı. Diğer ilk üçe giren granada da mikail bey vardı. Alt segment oteller demekki animatörlerle işi götürmeye çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 25 Kasım 2024; 12:30:40 >
    2024 Temmuzda Crystal Family’de tatil yaparken bu otel hemen yanındaydı. Karşı tarafı inşaattı. Bu otel bana hiçte yazıdaki izlenimleri yaratmadı. Geceleri hele yüksek sesli halay remix çalan eğlenceleri bizi bile rahatsız ediyordu. Ben konaklamadım ama hiçte iyi enerji alamamıştım oradan.

• Tatilbudur üzerinden Ağustos başı 5 gece Liberty Fabay aldım. Worldcard'a %5 indirim ve yeni üyeliğe 2000TB puandan faydalandım. İptal sigortası dahil 2 yetişkin 1 çocuk 6 taksit 112bin TL'ye gelmiş oldu. Daha önce hiç Liberty otellerinde kalmamıştım, yorumlara güvenerek aldım, umarım üzmez :)

• tnspionne T kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir tercih olmuş memnun ayrılırsınız kesinlikle

• Port nature için ne düşünüyorsunuz? 04.08-09.08 tarihleri arasında 2 aile olarak inceliyoruz, iki de çocuk var biri 3 yaşında, diğeri 1 yaşında. A la cart olması cazip geliyor ama siparişten sonra çok beklenir mi o düşündürüyor.

Çocuklar için kriterimiz, plajın kum olması ve kaydıraklı çocuk havuzunun bulunması.

Liu aklımızdaydı, ancak küçük olması ve plaja olan mesafesinden dolayı eledik gibi bir şey.

Ayrıca Papillon zeugma 4 gece için aynı fiyata denk geliyor, kalite olarak nasıldır? Son zamanlarda eski kalitesi olmadığına dair yorumlar gördüm. Food Court kısmı çok çekici geldi. 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 25 Kasım 2024; 17:16:53 >
  • Eylül ayı Fethiye otel tavsiyeleri nelerdir bu arada ölüdeniz disi nereleri güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metalurjist kullanıcısına yanıt
    Hocam alakartlar seri geliyor ama yoğun akşam saatinde bir tık beklemıs ısınmış tabak gelebiliyor lezzette kayıp maalesef olabiliyor ,çocuk kaydırakları ve mini disco portta iyi gibiydi ama deniz çok karmaşık ve Belek denizi

Papillon food court fena harbiden , fiyat olarak bilmiyorum ama Rubi platinum baktınız mı ?

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçesiz tavsiye maalesef zorm, libertyler çok iyi ama uçuk açıldı fiyatı , fpde denizi pek iyi olmasada jiva var ve Akra Fethiye var

• Alierik A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Aslında 2.planda hocam havuz. Önce hizmet yeme içme daha önemli tabi.

Sömestr tatili için Topkapı mı? Mega Saray mı daha uygun? 13 ve 6 yaş 2 çocuk var ve havuza girmek isteyecekler. Kapalı havuz hangisinde daha iyi ? Alkol kullanmıyoruz. Yeme içme çok kötü olmasın yeterli bizim için.

• Areles A kullanıcısına yanıt
    Megasaray daha iyi bence fakat onda da sömestir tatilinde tenis turnuvaları oluyor.Rezervasyon öncesi sorabilirsiniz.Turnuva sorun değil derseniz Megasaray dan daha keyif alırsınız diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ediyorum 🙏

Rubi platinum bütçemizi aşıyor hocam. Şu an için Papillon zeugma önde bizim için.

Susesi henüz fiyat açmamış orayı da merak ediyorum, geçtiğimiz sezon giden arkadaşlarım çok memnun ayrılmışlardı.

• The norm door Eylül ayında müsait olmayan odalarının hepsini tekrar açmış,

Otel doluluğu ile alakalı degıldi düşük fiyattan çok satmak istemediler Euro düştü ve faiz hala yüksek mini zamla geri geldiler

Bence botanik grubuda aynı yolu izleyecek

Otel ETS’deki notları doğruladı , 2 bay alım varmış(kontenjanım doldu bay-bay ama otelden onay alabilirim dedi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 26 Kasım 2024; 13:0:6 >
  • Ramazan bayramı tatili 29 mart-2 Nisan için nirvana cosmo, Ali bey resort, akra sorgun otellerinden hangisi seçmek doğru olur? 8 yaşında cocuk havuz ister :) biz yetişkinler yeme içme iyi olsun deriz. Kararsız kaldık!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semray S kullanıcısına yanıt
    Ali bey resort bence beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır , yemekleri bence hepsinden iyi otel ama bu degerlendirme 2 sene oncesine kadardı guncel giden varsa daha iyi yardimci olur

Hocam minibardaki içecekleri kısan, otelin kalanında neler yapar kim bilir. İlk defa dolapta sadece su olan otel görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.