Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (645. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü6 Mobil2 iOS
5 sn
12.972
Cevap
475
Favori
596.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam, öncelikle iyi tatiller dilerim. Kapalı havuzun sıcaklığı hakkında bilgi verebilir misiniz. Akşamları gösteri, konser vs oluyor mu? Yapılan yer konferans salonu gibi bir yer mi?
  • estefanik kullanıcısına yanıt
    Tatil dönüşünüzde Havuzlar ,eğlence ve snack alanların genel değerlendirmelerini yaparsanız çok sevinirim.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Açık ısıtmalı hiç bir şeyi yok. Nisan başında denize ve açık havuzlara çok bel bağlamamak gerek.
    Merhaba
    Kapalı havuz yeterli oluyor mu havuzda bir izdiham söz konusu mu?
    Aktivite ler oluyor mu?
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Bayramdan dolayı yaz konseptine 29 martta başlayacaklar. Açık ısıtmalı havuzu yok. Kapalı ısıtmalı var.
  • Red___ kullanıcısına yanıt
    Kimeros'a bakın hocam. Maximum varsa 56.5k ayrıca %25 ön ödeme de var sanırım.
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Havuzu yalnızca yemek saatlerinde denedim kalabalık görmek istemediğim için. O saatlerde sakin ama küçük bir havuz. Açık havuz da ısıtmalı olmadığı için bu konuda otel zayıf kaliyor
  • Alierik A kullanıcısına yanıt
    Tabi. Şimdilik gözlemliyorum :)
    Cvb nız için tşkkr ederim.
    Detaylı değerlendirmeniz benim için önemli otelin ilk kış konsepti olduğu için güvenilir yorum bulamıyoruz.
  • cLk kullanıcısına yanıt

Kapalı havuz 30-31 derece. Açık havuz dün 23 dereceydi denemek isterseniz :) Akşamları lobby barda gitar/piano dinletisi oluyor sıcak bir ortam. Hizmet hızlı ve iyi. Diğer canlı müzikler/kareoke gibi şeyler Vista bar denen dış havuzun yanındaki kapalı alanda oluyor. Uzunca ve dar bir alan. Çok memnun edici değil. Oraya personel de çok koymamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estefanik -- 24 Kasım 2024; 13:58:30 >
  • Adının önünde voyage olan bir otelde ısıtmalı açık havuz olmaması çok şaşırtıcı.Biz kış konseptinde açalım,eksikleri yolda hallederiz diye düşünüyorlar galiba.Kış konseptinde bu eksiklik,baklavada ki fıstıktan çok daha önemli.
  • Alierik A kullanıcısına yanıt
    Açık havuzlardan birini ısıtmalıya çevirmek çok mu zor acaba?
    Otel neden yapmıyor acaba?
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak bilmiyorum inanın ama muhtemelen çok zor olmasa gerek.Belki giden veya gidecek arkadaşlar bu konuda çalışma yapılıp yapılamayacağı hakkında bilgi alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihcan85

Açık havuzlardan birini ısıtmalıya çevirmek çok mu zor acaba?
    Otel neden yapmıyor acaba?

Zor hocam. Detay isterseniz anlatirim :)

Manavgat-Seydişehir-Konya-Ankara veya Serik-Beyşehir-Konya-Ankara yolunu öneririm, ikisi de dün gece kapanmıştı ama bugün açık. Gece geçmemeye çalışın Seydişehir Alacabel mevkisini, Beyşehir yolunda ise tünel olması sebebiyle daha düşük rakımlardan geçiyor.
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu merak etmiştim Sorgun kış konseptine geçince. Numa Bay ve Jiva bu yıl havuzlarından 1ini açık ısıtmalıya çevirdi, Voyage 15 gün ara verip Sorgunu kış konseptine açmışken müşteri sayısını ve konaklama keyfi için bunu neden yapmadı acaba diye
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

Böyleyse iyi hocam o zaman.

• Norm Door ile aynı fiyat olan Selectum Luxury mini barı aşağıda. Herhalde norm'da günceller minibarı. Arayıp sorduğumda henüz güncellenmemiş olabilir dedi.

"Minibarlar alkollü içecek, soft içecek, su, soda, meyve suyu, çikolata, fıstık, cips, kraker ve çocuklu aileler için süt ile günlük olarak dolduruluyor."

• waybe kullanıcısına yanıt
    Hocam Eylül ayında selectum lux ile zamlı doora arasında %58 fark var , zamsız haliyle uçurum var zaten

Haziranda %15-%20 arasında

Yaz sezonunda Bodrum fiyatları yakalıyor

Selectum lux alkol konsepti ve partileri harbiden luxury hakkını veren otel

Düşüncem yaz sezonunda şov , eylülde bütçe ne verdiyse yapacak the norm tıpkı geçen seneki gibi 😂 5 gece 106dan 36-45lere iniyor

Bu sene selectum lux schwippes cam şişe ile alkol servis ederken the normda soda postmixten veriliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 24 Kasım 2024; 16:34:58 >
  • engineer_06 E kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam. Gelirken Seydişehir üzerinden geldim baya dolambaçlı geldi yol. O zaman hava şartları açısından Beyşehir daha mantıklı görünüyor dönüş için. Öğlen 1-2 gibi ayrılacağım Manavgat'tan

• 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.