|
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (648. sayfa)
-
-
47k ya 7-12 Eylül almıştım. (2Y,1Ç)quote:
Orijinalden alıntı: Ritalin06
The norm door Eylül ayında müsait olmayan odalarının hepsini tekrar açmış,
Otel doluluğu ile alakalı degıldi düşük fiyattan çok satmak istemediler Euro düştü ve faiz hala yüksek mini zamla geri geldiler
Bence botanik grubuda aynı yolu izleyecek
Otel ETS’deki notları doğruladı , 2 bay alım varmış(kontenjanım doldu bay-bay ama otelden onay alabilirim dedi)
Alıntıları Göster
Şuan %5 puan ile 55k’ya geliyor.
Arada ki fark %15 civarında.
Sanırım aynı şekilde devam edeceğiz rezervasyonu elimizde tutmaya. Alternatif var mı ya da başka ?
-
Bence aldığınız fiyat iyi hocam -
Hocam yanında ki Duja Bodruma bakıyorum.quote:
Bence aldığınız fiyat iyi hocam
Fiyat olarak orası da hala uygun. Sizin deneyiminiz ve fikriniz var mı? Duja bodrum ve Norm Doora hakkında. -
Isıtmalı büyük bir havuzu var. Ayrıca kapalı havuzu da var. Diğer otellerle aradaki fiyat farkına değer mi ? Ali bey ile 10 bin, Akra ile 20 bin fiyat farkı var.
-
Fiyat farkı bence çok fazla off sezon için -
Tecrübem yok hocam duja da alkol çok daha alt ve otel bayağı yamaç diye biliyorum, -
Haziran sonu temmuz başı Ege tarafı 3-4 gece tavsiye geldi mi hiç f/p 2y 1ç bu the norm benim suyu bulandırdı -
+1 Eylül ayı için aynı durumdayım.
-
Teşekkürler hocamquote:
Tecrübem yok hocam duja da alkol çok daha alt ve otel bayağı yamaç diye biliyorum, -
Konuyu takip edemiyorum kusura bakmayın 2 yetişkin 2 çocuk için, özellikle çocukların eğlenmesine yönelik 15 temmuz-ağustos sonuna kadar 5-6 gece 50 bin TL ve altı otel öneriniz var mıdır?
-
Tatilciden onur beyin mesaji:
Sevgili Tatilciler,
Şimdi al sonra öde kampanyamızda değişiklik yapacağız. Bir çok otel ön ödeme kampanyasından yarın itibariyle çıkacak.
Hangi tesislerde sunamayacağımızı bildiremiyorum malesef ama bir çok otel etkilenecek.
Rezervasyonlarınızı yapmanızı öneririz. -
quote:
Orijinalden alıntı: mr07
3 gece, Eylül ayı için iki kişi Akdeniz ege bölgesi otel tavsiyeniz ne olur. Alkol olmasa da olur.
Üç oda olacak 2 2 3 er kişiOnerisi olan yok mu
-
Liberty fabay için onur bey rekabet edilebilir bi fiyat verseydi aslında çok güzel olurdu -
Arkadaşlar antalyada 3 yaş ve 1 yaş olmak üzere iki çocuk ile 4-5 gün kalıcak otel bakıyorum bu hafta sonu 3-4 gün kalıcağız tavsiyeniz ne olur ? Çocukların eğlenebileceği eşimin rahat edeceği. -
Bütçe beklenti ne hocam Eylül 15den sonrası uygun mu ? -
Duja için önceki günlerde yorum girdim bu seneye ait. bakabilirsin istersen
-
Teşekkürler hocam. Ufak çocukla bizi yorar bence de orası.quote:
Orijinalden alıntı: metulenDuja için önceki günlerde yorum girdim bu seneye ait. bakabilirsin istersen
-
selamlar, mayıs ayında balayı için phuket-bangkok yolculuğum olacak. booking indirim kodu olan varsa "acilinden" özelden paylaşabilirse çok memnun olurum
-
Butceyi yazmamisim Yav . Butce 50 bin. Eylul ilk hafta olmasi daha iyi su an icin. Beklenti olarak yemek kalitesi iyi olsun, aqua park olsun. Alkol kullanmiyoruz. Uc aile gidecegiz. Birinde 2 yas cocuk var. 3 oda olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X