Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (648. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
12.969
Cevap
475
Favori
596.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Nirvana cosmo aquası ısıtmalı mıydı onu öğrenirseniz büyük artı sağlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritalin06

The norm door Eylül ayında müsait olmayan odalarının hepsini tekrar açmış,

Otel doluluğu ile alakalı degıldi düşük fiyattan çok satmak istemediler Euro düştü ve faiz hala yüksek mini zamla geri geldiler

Bence botanik grubuda aynı yolu izleyecek

Otel ETS’deki notları doğruladı , 2 bay alım varmış(kontenjanım doldu bay-bay ama otelden onay alabilirim dedi)

Alıntıları Göster
    47k ya 7-12 Eylül almıştım. (2Y,1Ç)
    Şuan %5 puan ile 55k’ya geliyor.
    Arada ki fark %15 civarında.

Sanırım aynı şekilde devam edeceğiz rezervasyonu elimizde tutmaya. Alternatif var mı ya da başka ?

• fatihkm kullanıcısına yanıt
    Bence aldığınız fiyat iyi hocam
  • quote:

Bence aldığınız fiyat iyi hocam
    Hocam yanında ki Duja Bodruma bakıyorum.

Fiyat olarak orası da hala uygun. Sizin deneyiminiz ve fikriniz var mı? Duja bodrum ve Norm Doora hakkında.
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Isıtmalı büyük bir havuzu var. Ayrıca kapalı havuzu da var. Diğer otellerle aradaki fiyat farkına değer mi ? Ali bey ile 10 bin, Akra ile 20 bin fiyat farkı var.

• semray S kullanıcısına yanıt
    Fiyat farkı bence çok fazla off sezon için
    Tecrübem yok hocam duja da alkol çok daha alt ve otel bayağı yamaç diye biliyorum,
  • Haziran sonu temmuz başı Ege tarafı 3-4 gece tavsiye geldi mi hiç f/p 2y 1ç bu the norm benim suyu bulandırdı
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt

+1 Eylül ayı için aynı durumdayım.

• quote:

Tecrübem yok hocam duja da alkol çok daha alt ve otel bayağı yamaç diye biliyorum,
    Teşekkürler hocam
  • Konuyu takip edemiyorum kusura bakmayın 2 yetişkin 2 çocuk için, özellikle çocukların eğlenmesine yönelik 15 temmuz-ağustos sonuna kadar 5-6 gece 50 bin TL ve altı otel öneriniz var mıdır?

• Tatilciden onur beyin mesaji:

Sevgili Tatilciler,

Şimdi al sonra öde kampanyamızda değişiklik yapacağız. Bir çok otel ön ödeme kampanyasından yarın itibariyle çıkacak.

Hangi tesislerde sunamayacağımızı bildiremiyorum malesef ama bir çok otel etkilenecek.

Rezervasyonlarınızı yapmanızı öneririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr07

3 gece, Eylül ayı için iki kişi Akdeniz ege bölgesi otel tavsiyeniz ne olur. Alkol olmasa da olur.
    Üç oda olacak 2 2 3 er kişi

Onerisi olan yok mu

• hakan3338 H kullanıcısına yanıt
    Liberty fabay için onur bey rekabet edilebilir bi fiyat verseydi aslında çok güzel olurdu
  • Arkadaşlar antalyada 3 yaş ve 1 yaş olmak üzere iki çocuk ile 4-5 gün kalıcak otel bakıyorum bu hafta sonu 3-4 gün kalıcağız tavsiyeniz ne olur ? Çocukların eğlenebileceği eşimin rahat edeceği.
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    Bütçe beklenti ne hocam Eylül 15den sonrası uygun mu ?

Duja için önceki günlerde yorum girdim bu seneye ait. bakabilirsin istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Duja için önceki günlerde yorum girdim bu seneye ait. bakabilirsin istersen

Teşekkürler hocam. Ufak çocukla bizi yorar bence de orası.
  • selamlar, mayıs ayında balayı için phuket-bangkok yolculuğum olacak. booking indirim kodu olan varsa "acilinden" özelden paylaşabilirse çok memnun olurum

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Butceyi yazmamisim Yav  . Butce 50 bin. Eylul ilk hafta olmasi daha iyi su an icin. Beklenti olarak yemek kalitesi iyi olsun, aqua park olsun. Alkol kullanmiyoruz. Uc aile gidecegiz. Birinde 2 yas cocuk var. 3 oda olacak.

• 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.