5000 çöp olmuyorkı alısverıs yapıyorsun sonra mesela 30bıne ıstedıgın yere gıt yarısını karsılıyor bence guzel uygulama |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (652. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hatta başka kampanyalarla birleştirilemez gibi bir ibare de görmedim. Maximum kart varsa 5 bin de puan veriyor.
-
Sadece Maximum kampanyası değişecek olan diyebilir miyiz? Başka değişecek bir kampanya var mı? Bonus için zaten bir kampanya yok :(
Bir ara ETS üyelerine Voyage'da indirim vardı, o devam mı?
-
Siz kullanın üstad bugün 5000 tl harcama yapacaksanız güzel tabi çöp olmuyor. Ama alışveriş yapmayacak adam için mantıklı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erken rezervasyon indirimleri azalarak devam edicek diğer kartlar için de yüksek taksitleri kaldıracaklar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
O hangi kampanya hocam.
-
Pazarama kampanyasını yazmak için gelmiştim ben de ama aksiyon alınmış bile 👍🏻😊
Çocuğa tablet alacaktım zaten 5 bin civarına, böylece 15 bin indirim olur benim için.
Alışverişi yaptım ve kod gelsin diye bekliyorum.
Alanya'daki Serenity Queen Hotel hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değişik kartlar için farklı kampanyaları var hocam.
Maximum Maximum Kart ile Otel Rezervasyonunuza 7.500 TL'ye varan PazaramaPuan! (pazaramatatil.com)
Vakıfbank VakıfBank Worldcard Kampanyası (pazaramatatil.com)
Axess Axess’e Özel Tüm Otel Rezervasyonlarında Kademeli İndirim (pazaramatatil.com)
-
Hocam, sanırım Axess ve Ziraat devre dışı kalır. Çünkü bunlarda da kod uygulanıyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam
-
Olabilir ekranı bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Bazı sitelerde birden fazla kod girebiliyorsun ama bunda izin vermeyebilir.
-
Rica ederim.
-
Kesinlikle çok güzel kampanya.
3-5 gündür sepetimde bekleyen ürün vardı 5.800 TL’lik onu aldım dün gece. Oteli de barut lara gibi düşünüyorum ramazan bayramında 3 gece 33.500 TL - 15.000 dersek 18.500’e gelecek.
Farklk mantklı seçeneklerde olabilir henüz tam bakamadım.
Ürünü 28inde mi aldınız pazaramadan hocam. Kampanya için Pazarama ile görüştünüz mü kampanya koşulunda 29 Kasımda yapılan harcama yazılmış
Gece 12’den sonra yaptım.
Pazarama Axess ile alırsanız 300 puan veriyor onuda unutmayın bende kod bekliyorum bakalım ne zaman gelecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ne alsak bilemedim ya varmı f/p bi öneri
-
Airpods lazımdı bize en uygun pazaramada bu arada. 5.750 TL.
Merhaba Pazarama da oteli alırken taksit imkanı oldu mu? Ona göre alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselyildiz -- 29 Kasım 2024; 17:38:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X