Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (655. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 16 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
15.851
Cevap
562
Favori
783.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam gelmemiş. Sizin telefon android mi smsler için spam görmedim iPhonelarda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Ocak dönemi otellere bakarken ocak ta 4 gece swandor topkapı palace gözüme çarptı.
    15 tatilde otel arayanlar varsa hatta 2 çocukta 1000₺ gibi cüzi bir fark çıkıyor.
    Fiyat ets de ve pazaramada aynı 23,700₺
    Oteli detaylı incelememekle beraber fiyat uygun geldi.
    İlgilenen arkadaşlar detaylı inceleyebilir.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Evet benimde dikkatimi çekmişti.Tripadvisor Ocak yorumlarından ötürü elemiştim.Kapalı havuzdan ve spa alanından odalara giderken açık alandan gidiliyor.Ana bina kavramı yokmuş.Bunu tolere ederim derseniz elbette tercih edilesi duruyor.

• Pazarama sipariş verdikten sonra siparişiniz alınmıştır smsi geldi mi? Normalde sipariş sonrası sms geliyormuş bana bu sefer sipariş smsi de gelmemiş.

• Benim ürün bile geldi az önce kod yok henüz. Gelmezse kampanya birimiyle iletişime geçerim pazartesi işe gidince en kötü ihtimalle.

Ben pazarama cüzdan ile ödeme yaptım orada birikmiş bakiyem vardı bir ihtimal kampanyaya dahil olmayabilirim. 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atesoku kullanıcısına yanıt

Android hocam.

• Kodla barut hemera alyım diyorum, ne dersiniz?

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Barut hemera iyidir hocam, memnun kalırsınız. Hangi tarihler de bakıyorsunuz? Kış döneminde açık ısıtmalı havuzu da vardı.

• Tarih konusunda kararsızım bende ramazan bayramı düşünüyordum normalde ama kod çok güzel oldu daha ileri bir tarih daha iyi bir otel denk gelir mi 23 nisanda ısıtmalı havuzlar aktif olur mu

• atesoku kullanıcısına yanıt

ramazan bayramı mantıklı geldi hocam. Mart sonu 31900.

edit:900 tl’de mil kullandım. 16’ya geldi, aldım jocam. Açık ısıtmlı havuz olduğuna sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 30 Kasım 2024; 17:6:12 >
  • Rixos Park Belek’te ısıtmalı açık havuz var mı?

• Barut Hemarayı 28 mart 1 Nisan 4 gece olacak şekilde kod ile beraber 17 bin 4 taksitle aldım benim maceram bitti sizde fazla beklemeyin odalar tükenirse akra kemer örneğinde olduğu gibi fazla ücret ödemiş olursunuz

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, benim kod gelmedi mecbur bekleyeceğiz artık. Sorunu da kendim buldum. Uygulamadan izinlere onay vermeme rağmen iys sisteminde ret gözüküyordu. Büyük ihtimalle bu yüzden bana sms gelmedi. Pazartesi kayıt açtıracağım.

• Benim fortezza marmaris tatilim puanla 59 bin tutuyordu, kodla 45 bine geldi 5 bin pazarama puanla, zaten 5 bin uzeri alisverisim olacakti ilave bi masrafta cikmamis sayildi, enteresan bi supriz oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

Hayırlı olsun, benim kod gelmedi mecbur bekleyeceğiz artık. Sorunu da kendim buldum. Uygulamadan izinlere onay vermeme rağmen iys sisteminde ret gözüküyordu. Büyük ihtimalle bu yüzden bana sms gelmedi. Pazartesi kayıt açtıracağım.
    Çok sağolun umarım biran önce çözülür probleminiz müşteri hizmetlerine bağlanmak tam bir işkence

• Bir gün girmedik konuya yine fırsatı kaçırmışız birçok alışverişim oldu pazaramadan yapardık birini, bu sene tatil işi çok can sıkmaya başladı

• Celert C kullanıcısına yanıt
    Evet var

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Hangi havuzu olduğunu biliyor musunuz hocam yaz sezonu gitmeyeceğimiz için land of legends opsiyonu vakit geçirmek için cezbediyor

• Pazarama kampanyasının başlığına 100 adetle sınırlıdır diye bir ibare getirmişler ama en başta böyle bir şey yazmıyordu. İnşallah henüz sms gelmeyenleri mağdur etmezler.

• 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.