Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Feyzz41 , Feyzz41 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.487
Cevap
486
Favori
636.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wome muhafazakar otel değil miydi? Onun hakkında bilgim yok hocam.
  • indirim kodunu girdim ödeme kısmında attı şimdide kod limiti doldu diyor kafayı yememek elde değil

• Pazarama kod limiti dolmuş.Aldığım ürünü iade edeceğim böyle saçmalık görmedim.
  • Apar topar 100 adet ibaresini girince böyle bir saçmalık yapacakları belliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar_Targaryen

Apar topar 100 adet ibaresini girince böyle bir saçmalık yapacakları belliydi.

2dk sonra olsa ödemeyi tamamlasaydık bari :)

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt

Reklam yapacaklardı ters tepti. Ekşide falan bakınca her aşamaları sıkıntı aslında.

• Sistemde bir sorun var bence. Ben de kazandım kod geldi. 6 aralığa kadar kullanabilirsiniz yazıyordu. Olmaması için hiç bir sebep yok. Yarın düzelir. Böyle saçma şey olmaz.
  • thekoch kullanıcısına yanıt

aynen normalde böyle bir sınır varsa mesajda belirtilmeliydi diye düşünüyorum

• mertcan78 M kullanıcısına yanıt

Kampanyada değişiklik yapma hakkına sahiptir vs. yazılıyor bu şekilde açık kapı bırakıyorlar hocam

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt

Forumda keşke küfür etmek serbest olsaydı dolandırıcı pazarama alırken 100 kişi yazmıyordu

• Kod gönderip 100 kişi ile sınırlıydı artık kullanamazsınız diyemezler, en başta yazacaklardı bunu. Sonradan kod kullandırmamak büyük ayıp, tüketici hakem heyetine gider bu konu. Tüketiciyi aldatmaktan. Değişiklik yapma hakkı ile müşteriyi dolandırma farklı şeyler. Bu resmen dolandırıcılık oluyor. Kampanyada değişiklik değil de müşteriyi aptal yerine koymak oluyor. Deneme yapmaya korkuyorum şu an, gerçekten iptal ettilerse çıldırmamak elde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 30 Kasım 2024; 22:9:35 >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

Kampanya görseli olan paylasabilir mi? Tüketici hakem heyetine şikayet edeilim.

• Baş kısmı var hocam, devamının ekran görüntüsünü alan var mı?

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
  • Şaka gibi !!! İlginiz için teşekkür ederiz diyerek de dalga geçmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 30 Kasım 2024; 22:18:12 >
  • Resmen insanları keriz yerine koydular. Benim kodum gelmedi diye aradım kaç kere utanmadan 48 içinde gelecek diye oyaladılar. Daha başlamadan bitmiş oldu.
    Forum tecrübesi olan arkadaşlar hızlıca değerlendirdi. Onları tebrik ediyorum.
  • Ben böyle bir aldatmaca görmedim PAZARAMA
    2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• Son maddeye dayanarak konuyu kapatiyorlar, yakisan kod gonderdiklerinde kullanim saglamalari olmaliydi ama soyledim ya icerik cok havadan yani konudan habersiz yuzler vardir 5 bin ustu alisveris yapan alakasiz bircoguna kod gitmistir bayagi acemice bi promosyon oldu,bize yaradi ama bekleyen cogunluga ciddi ayip edildi.
  • Pazaramaya ve pazarama tatile hiç güvenmiyordum , app’leri bile stajyer yazmış gibiydi , kampanya iyiydi mh inşallah sizin için destek olur

İş bankasına yakışmadı
  • 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.