|
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (659. sayfa)
-
-
Rezervasyon detayi kisminda konuklari eklemenizi oneririm.
-
100 kişiyle sınırlıydı olayı kabul edilemez tuketıcı hakeme şikayet vara ve heryerde pazarama düzenbazlıgını ifşa etmek lazım. Birde puan ile almıstım ben urunu acaba iptal etsem urunu geri yatarmı tutar bilgisi olan biri yardımcı olabılırmı -
Ordada 1 kişi ekleniyor toplam 2 oda verdi 1 er kişi ekleniyor
-
Arkadaşlar Rixos ta kalıp Land of Legends’e gidenlerin içeride ücretsiz kullanamadığı yerler var mı?
Typhoon,hypcoster gibi extrem araçları soruyorum aslında. -
Yıllar önce 2018 yılında Adios kart kampanya yapmıştı ama telefonla ulaşmak zor olduğu için kampanyadan çoğu kişi faydalanamamıştı. Gelen tepkiler o kadar fazlaydı ki limit aşımı yapıp farklı aksiyonlar alıp o gün arayan herkese kampanya bittikten sonra dönüş yapıp müthiş yüksek sayıda olmasına rağmen rezervasyonları yapmışlardı. Çok aşırı şikayet olmuştu, sonradan kampanya şartlarını değiştirme hakkı olmasına rağmen banka geri adım atmıştı. Bir daha da öyle kampanya yapmadı Yapı Kredi. Ama şimdi kampanya şartları değiştirilebilir yazıyor zaten bir şey yapamayız denilerek olay kabulleniliyor. Belki 100 kontenjan daha açarlar tepkileri görünce bilemeyiz. Dediğiniz gibi her yere şikayet yazmak gerekiyor özellikle şikayetvar’a. Bir şey olmayacaksa bile bu yapılana karşı firmaya tepki koymamız lazım, ben tüm siparişlerimi iade edeceğim, kullandığım pazarama puanlar yanarsa da yansın. İnsanları kandırıp hayal satıp sonra ben zaten kampanya şartlarını değiştirebiliyorum diyeceklerse ne güzel hayat. Ben de şimdi kampanya yapıyorum o zaman, bana 1 tl gönderen herkese 48 saat içerisinde 100.000 tl göndereceğim, ama kampanya şartlarını sonradan değiştirebilirim…
-
Yiyecek içecek hariç her yer kullanılabiliyor ücretsiz -
Hocam bir kere pazarama burdan vereceği 100 kişinin 15 indiriminden fazlasını kaybeder. Zaten şatış yapamıyordu artık kimse guvenıpte ordan tatıl ayarlamaz. Her yerde her platformda bunları rezil ederiz. Parası önemli diil ama enayi yerine koymak nedır
-
Hypercoaster için rüzgar limiti var sadece hocam, ben gittiğimde rüzgar limit dışı diye kapalıydı. Çıkış zamanı yaklaşırken son anlarda açılmıştı ve aşırı sıra oluşmuştu bir anda. Sırf hypercoaster için gitmiştim, epey sinir bozucu oluyor bu durum. Rüzgar limiti 12 dediler ama km/h mı yoksa knot mı bilmiyorlardı. Yemek harici hiç bir ekstra ücret yok tek sıkıntı rüzgar ve sıra bekleme durumu. Fast track alanlar direk önünüze geçiyor ama o kadar çok fast track alan var ki orada da epey sıra oluyor. Binerken misal 20 koltuk varsa %60-70 yani 12-14 kişiyi normal sıradan, %30-40 yani 6-8 kişiyi fast track sırasından alıyorlar. Az sıra beklemek istiyorsanız fast track almak da ekstra maliyet, ben almadım ama almadığıma pişman oldum bir yerden sonra. Sıra beklemekten sıkılıp alayım dediğinizde, daha önceden alsaydım keşke bu saatten sonra zaten çıkışa az kaldı bekleyeceğim kadar sırada bekledim artık gerek yok diyor insan. İçerisinin yoğunluğuna bakıp eğer yoğunsa yarım saat bir saat içerisinde almak lazım yoksa işkenceye dönüşüyor.
-
-
Akra Fethiye'yi tecrübe edenler var mı aramızda? -
THH ve Şikayetvar ile beraber Cimer’e bile yazmayı düşünüyorum. Bir şey yapılmayacak olsa bile içim soğur en azından biraz;
Pazarama sitesinde yayınlanan ve 29 Aralık 2024 tarihinde siteden yapılacak 5.000 tl ve üzeri alışverişe, pazaramatatil üzerinden yapılacak 30.000 tl ve üzeri otel rezervasyonlarına 15.000 tl indirim kodu hediye edileceği ve indirim kodlarının 6 Aralık 2024 tarihine kadar kullanılabileceği kampanya, insanları yanıltma ve insanlara kampanya yapıyorum ama aslında yapmıyorum siz gelin kampanya varmış gibi şartları yerine getirin sonrasına ben bakacağıma dönüşmüştür. Kampanya şartlarını yerine getirenlere kodlar gönderilmiş ama sonradan HİÇ BİR YERDE YAZMAYAN 100 kişilik bir kota uydurularak kampanya sona erdirilmiştir. Kampanya şartlarını değiştirme hakkı elinde bulunsa da bunu olabildiğince kötüye kullanıp insanları vaatler ile kandırarak alışverişe yöneltmişlerdir. Art niyetli bu yaklaşımın, kampanyanın istendiği gibi değiştirilebileceği maddesine dayandırılarak bir nevi dolandırıcılığa dönüşmesi ticari ahlaka ve hatta insan ahlakına uygun değildir. Bu kapsamda bahse konu firmaya, insanları bir daha bu şekilde vaatler ile kendine çekerek haksız kâr elde etmesinin ve piyasada haksız rekabet yaratmasının önüne geçilmesi maksatları ile incelemelerin yapılarak gerekli yaptırımların uygulanması, ya da firmanın vaatlerini gerek sitesinde kampanya adı altında yazdığı şekilde, gerekse de mesaj yolu ile bilgilendirdiği şekilde yerine getirmesinin sağlanması hususu bilgilerinize,
Arz/ rica olunur.
-
İnsanları psikolojik çöküntüye uğratmaları da cabası,birçok insan belkide bu kampanya sayesinde normalde yapamayacakları tatili yapma hayali kurdu -
Thh dahil tüm haklarımı arayacağım bende. Çocuk oyuncağı değil bu. Kampanya yap alışverişi yap sonrada çık 100 kontenjan de. Dingonun ahırı değil burası. Kampanya birimi bunu hesaplayamıyor mu? Zamanında adiostada oldu mağdur eder gibi oldular tepki gelince arama sırasına göre dönüş yaptılar. 48 saat içinde kod gelecek diyorsun daha kod gelmeden kampanyayı değiştiriyorsun. Kampanya şartlarını değiştirme hakkına sahiptir falan ama bu böyle bir olay değil. Orda anlatılmak istenenle
Yaşanılan arasında dünya kadar fark var. -
Merhabalar. Ben de Voyage Sorgun kış konseptini yazayım. Sezonda oteli tecrübe etmediğimi not düşeyim ama.
Havuzlardan başlayacak olursak, malum dışarıdaki havuz ısıtmalı olmadığı için tek tercih içerisi oluyor. Konsepte yönelik en büyük eksi bu. İç havuz bazı saatlerde yoğun, yemek saatlerinde ise oldukça sakin oluyor. (Sauna ve hamam da aynı şekilde). Otelin yalnızca ana binası açık dendi ama sanki bungolavlarda da birkaç misafir gördüm. Her halükarda genel olarak bir yoğunluk hissi vermedi otel. Bunun avantajı da hizmete yansıyor. Tüm barlarda ve restoranlarda hizmet konusunda sıkıntı yaşamadık, çok hızlıydı ve personel güler yüzlüydü. Misafirler yüzde 80 yabancıydı (alman ve rus ağırlıklı).
Eğlence konusu tartışmalı. Her akşam lobby bar ve Vista barda bir organizasyon oldu. Lobby barın sakin ve sıcak havası daha tercih edilebilir. Zira Vista bar hem dar bir alan hem de sahne alan gruplar/djler çok zayıftı şaşırdım açıkçası. Oyun odası da saat 16’dan itibaren açıktı. Bowling gibi aktiviteleri otelin sakin olmasından dolayı rezervasyon dahi yapmadan kullanabildik.
Yemek kalitesine gelince sezon ile karşılaştıramıyorum bilmediğim için. Fakat duyduklarımı baz alırsam sanki ufak bir eksilme vardı. Neredeyse her öğünde ızgarada ya da yemek kısmında löp kırmızı et çıktı. Fakat birkaç öğünde ızgara kısmında yalnızca kebap/köfte/tavuk tarzı şeyler vardı. Balık ızgara kısmı her zaman açıktı fakat abartılı bir şey yoktu. Suşi neredeyse her öğün vardı. Tatlılar iyiydi bu konuda sezondan farklılık yok gibi hissettim. Konsept günlerde (Meksika, italya mutfağı gibi) daha iyi şeyler beklerdim açıkçası. Ana restoranda hizmet hızlıydı. Cuisine 24’ün menüsü ise neredeyse sabitti. Uygulamadan bakabilirsiniz. Ahım şahım bir şey yok gibi ama denediklerimizden memnun kaldık lezzet olarak. Pastane ve çikolata kısmı birleşikti. Bence orası gayet yeterliydi.
Ücretli alacarte'lardan yalnızca et restoranı açık. 25 Euro verip steak yemek çok mantıklı gelmedi açıkçası ana restoranda da antrikot tarzı şeyler çıkarken.
İçkiler hakkında ise tek hayal kırıklığı winter fact sheette olan bazı şeylerin olmaması. Örneğin konyak olarak Martell değil st. Remy vsop vardı en iyi. Viskide en iyi chivas 12 ve glenlivet vardı gibi… Premium bir şeyler deneyeyim diyemedim onun için.
Sonuç olarak, Voyage hizmet ve kalite olarak kış fiyatını hak ediyor fakat ısıtmalı havuza geçmezlerse forum olarak pas geçebiliriz ileriki senelerde :) Havuzla alakam yok yiyip içip yatarım diyenler içinse güzel bir tercih ben memnun kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estefanik -- 1 Aralık 2024; 13:26:18 >
-
Detaylı paylaşım için teşekkürler.
Ben Rixos Premium Belek ve Voyage Belek kış konseptleri arasındaki farkı çok merak ediyorum. İki tesisi de kış ayında deneyimlemiş üye varsa karşılaştırmalı yorumundan bilgi sahibi olmayı çok isterim. -
Şenay hocam isimler bile yanyana yakışmadı bence. Titanic Lara deneyimimden sonra rixosun çokta farklı olacağını düşünemiyorum. Land of legends access tek fark yapan unsur olabilir. Tabi yorum yaparsa arkadaşlar sağlamasını yaparız. Onu bunu geçinde kaç ay kaldı bir yaramazlık yok inşallah süreçte. Evladınız bir an önce sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olur inşallah. Dikkat edin. Pamuklara sardırın kendinizi şu süreçte:) -
Açık büfe: Açık ara Rixos premium belek
Hizmet : Voyage belek
Snack: Rixos premium belek
7/24 a la carte: Eşit
Isıtmalı açık havuz: Eşit
Bar konsepti: Voyage belek
Oda: Rixos premium belek
Akşam eğlenceleri: Eşit.İki tarafta da klasik kapalı alan canlı müzik ve disco konsepti
Pastane: Lezzet ve ürün çeşitliliği olarak Voyage belek önde.Rixos godiva cafe biraz sönük kalmış yanında
Asistan hizmeti: Voyage belek
Tesis konforu ve büyüklüğü: Bana göre eşit
Kahve: Rixos premium belek (Starbucks)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless81 -- 1 Aralık 2024; 14:13:56 > -
hocam bunu hepımız yapalım ınan 15ınde deilim bende bır kac arkadasa onerdım mahcup oldum ıhtıyacı yokken alısverıs yaptılar sırf kupon için başta sınır koyarsın anlarız ona gore alırlardı son anda yapılan bu uygulama etik deil
-
Aynı durumdayım hocam, önerdiğim arkadaşlarıma mahçup oldum piyasa fiyatından daha yükseğe buradan alışveriş yapanlar oldu sırf bu kampanya için, ben dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 1 Aralık 2024; 14:46:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X