Merhaba hocam. Paylaşımınız için teşekkürler. Agoda üzerinden yapılan rezervasyonlarda taksit imkanı var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (663. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Maalesef yok hocam taksit imkanı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Maxipuan kampanyasi seçili otellerde geçerliydi hocam. Bizim aldigimiz otel puan vermiyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet doğru.Kasım ayında bu otelde vardı maximum kampanyası.Aralık ayında ise kaldırılmış .
Sizlere önemli bir duyuruda bulunmak istiyorum arkadaşlar.
Biliyorsunuz pazarama değişik bir kampanya yaparak bizleri mağdur etmişti.
Şikayetvar , cimer sitenin instagram ,facebook gibi heryerine şikayetimi ilettim ve siteye ait müşteri hizmetleri hattına mail attım.
Tek dönüş instagram ve mail üzerinden oldu.
Gelen mailde sipariş numaramı istediler gönderdim ve yaklaşık 36 saat sonra yeni kod geldi.
Şuan rezervasyonumu tamamlamış bulunmaktayım sizlere yardımcı olmak amacıyla bu bilgileri veriyorum mail adresini aşağıda belirteceğim.
Yapmış olduğum rezervasyon 24 Nisan- 1 Mayıs arası Rixos Park Belek (7 Gece) kod ile birlikte 36.520 tl ye 9 taksit şeklinde aldım. Ayrıca 2500 tl pazarama puan kampanyası var ona katıldım 2500 tl de puan gelirse 34bin liraya 7 gece rixos almış olacağım.
Rixos seçme nedenim hem ısıtmalı acık havuzu olması hem de hayalim olan land of legends e ücretsiz girişinin olmasıydı.
mail adresleri:
- destek@pazarama.com
- info@pazaramatatil.com
-
Harikasınız hocam 👏 mail ve instagram hariç her şeyi yapmıştım. Elinize sağlık bu yolu deneyelim.
acele edip otel tercihinde hata yapmış olabilirim umarım kötü bir tercih değildir ilk defa eşimle bir herşey dahil otele gideceğim
-
Hocam otel okeyde 8 gün çok sıkıcı olmayacak mı fiyat çok iyi ama
valla hocam otel fiyatlamada cok sıkıntılı :)
4 gece olduğunda kupon olmuyor.
₺29.440,29
5 gece ile 7 gece arasında 14 bin fark vardı 2500 puan cezbetti diyeyim :) sakaryadan neredeyse 800-900km yol gidicez 1 günde lands of legendsi bitirmem 2-3 gün parça parça giderim sıkmaz diye düşündüm
-
Arkadaşlar merhaba. Tatil kültürü olmayan bir arkadaşınız olarak bu sene eşim ve 2 yaşındaki çocuğum ile güzel bir tatil ayarlama arifesindeyim. Geçen yaz tek başıma Kaya Artemis de Kıbrıs tatili yaptım ve denizi çok beğendim. Bu senede ailece Kıbrısa Salamis Otele gitmek istiyorum. Fakat otel masrafı kadar uçak masrafı çıkıyor. Sizce 60 bin tl ile Kıbrısa gitmektense yurtiçinde tercih edebileceğim bir lokasyon önereceğiniz bir rota var mı ?
Önceliklerim:
Kıbrıs gibi tertemiz bir deniz, kesinlikle güzel yemekler tatlılar, hijyen, belki masaj ve çocuk için ya da bizim için canlı müzikler ve eğlenceler. Alkol kullanmıyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)
-
Anladım hocam puan için mantıklı olmuş ,
Ben 4+3 iki otel denerdim diye düşündüm onda da yine 3 gece 30u geçen otel lazım oluyor 😁
sepete ekleyip ikisini toplu ödeme gibi bir şans olsaydı dediğiniz olabilirdi :)
-
Hocam beklenti biraz ben gastronomi ve alkol dinginlik için gidiyorum ben 2500 puan için 6.7.8. Günlerde tekrarlı çıkan yemekler ve kahvaltı benim için sıkıcı olabilir diye düşünüyorum
Ama fiyat kabul edilebilir seviyede olduğu için deneyim sizde gelecek sene yorumlarsınız🙂👍
Harcadığım yıllık izinde cabası tabi ama 23nisan 1 Mayıs efsane düşünmüşsünüz benım aklıma gelmemişti 😀👍👍 sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 3 Aralık 2024; 13:12:44 >
bizde boş değiliz hocam :) o kadar ince hesap yaptık yol sürelerini resmi tatillere yedirdim :)
-
Arkadaşlar tamamen unutmuşum tatil rezervasyonunu, çok geç mi kaldım acaba ets de ne zamna başladı satışlar bilgisi olan var mı
-
Bayağı oldu hocam eylülde başladı hatta bazı oteller.
-
eyvah kaçırmışız
-
halledebilmenize sevindim. benzer tarihlerde aynı otelde olacağız. maksimum 4 geceliğine kalma imkanımız vardı oda tipi yükselttik bu otel olması için normal rixos kalitesi beklemiyorum zaten klasik 5 yıldızlı uhd otel düzeyinde olsun yeterli gözüyle bakıyorum. Land of legends zaten rahat 2 gün alır. İlginiz varsa bir günde perge ve aspendosu gezebilirsiniz. Her türlü zaman geçirirsiniz. Umarım diğer arkadaşlarında mağduriyeti giderilir.
-
Üstad ben daha önce gittim. Otel gayet keyifli bir
Otel. Land of zaten muazzam. Kaydıraklara bir gün. Diğer oyuncaklara 1 gün en az ayırmak lazım. Otelde belki hoşunuza gitmeyecek tek şey ana yemek çeşitliliği nin azlığı olacaktır. Ama diğer herşey bizi memnun etmişti. Bu arada çok uygun bir fiyata gelmiş. Ne zaman aldınız yada özel bir aksiyon mu vardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X