|
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (665. sayfa)
-
-
Zaten her iki otelde yan yana.Deniz olarak aynılar.quote:
Orijinalden alıntı: Alierik
Aynı para çıkıyorsa hemen Delphin delüxe alın derim.Mukayese dahi edilmez.Delphinde hem Aqua alanı hemde ayrıca lunapark alanı var.Bence her alanda Delphin öndedir. -
Her türlü Delphin hocam ama 7-13 eylül 6 gece yapıyor, o fiyatı farklı bir yerden mi aldın yoksa 5 gece mi olacak?
-
Otellerin biri Alanya'da diğeri Kemer'de hocam. Holiday Village senin dediğin sanırım.
-
aklımda yanlış kalmış sanırım fiyat. evet delphin 67k yapıyor ,Gypsophila 50k. Açıkçası bir türlü maksimum kart alamadığım için Delphin alamadım bir türlü. Gypsophila diğer kartlara taksit yapıyor ve %25 olayı var.
Peki bu fiyat farkına değer mi Delphin desem?
-
Arkadaşlar belki yeri değil ama yardımcı olunabilecek bir başlık olduğu için danışmak istedim sizlere; Ocak ayında Bolu' da hafta sonu bir gece (Cumartesi) konaklayabileceğimiz kar tatili gibi doğa ve temiz hava odaklı bir tatil planı yapmak istiyoruz, 3 aile her ailede bir çocuk var (çocukların hepsi küçük yaşlarda).
Önerebileceğiniz otel, villa vs var mıdır. (Şömineli olması tercih sebebi olabilecektir :))
Bolu olarak belirttim ama İstanbul'dan fazla uzaklaşmadan önerebileceğiniz başka lokasyonlarda varsa memnuniyetle incelemek isteriz.
Herkese iyi forumlar dilerim.
-
Delphin ilk açıldığında sitesinde %25 ön ödemeli satıyordu sadece kalan 75i nakit istiyor -
Fatma her türlü değer.Olurda o fiyat size fazla gelirse bir gece eksik alır yine Delphin alırdım. -
Gece sayısı fazla olduğu için ben daha kaliteli olana yönelirdim hocam, tabii bütçe meselesi ama otelle mutlaka görüşün. Bir ara arkadaşın dediği gibi ön ödeme vardı biraz indirim de yapıyorlardı sanırım, kart meselesini de oradan çözebilirsin belki.
-
Botanik Platinum öneririm size o zaman hem konsept delphinle aynı zaten aynı grubun oteli hemde etsde %25 ön ödemeli seçeneği mevcut
-
Agoda bizi 2 gün daha bekleterek aracı firma ile otel yanlış fiyatlandırma konusunda sorun yaşadı diyerek rezervasyonu tekrar iptal etti, biz de otelden aldık bu kez. Agoda’da fırsat yakalamayı da olası iptalleri de göze almak, muhakkak mail üzerinden onay alana kadar darlamak, onay gelmeyecekse bir an önce iptal edin diyerek son anda mağdur olmanın önüne geçmek önemli. -
Hocam sayenizde hallettim ben de, teşekkürler 🙏🏻
Diğer arkadaşlar da sonuç alır umarım.. -
Merhaba dostlar Ağustos sonu Eylül başı için 2 yetişkin eşimle bir tatil planlıyoruz hangisini önerirsiniz acaba hiçbir bilgim yok. Eğlence ve yeme içme konusunda hangisi daha iyidir.
Seçenekler;
• Turan Word
• Royal Seginus
• Botanik Platinum
• Juju Premier Palace
• Arycanda Kirman Premium
• Calyptus Kirman Premium -
Gelen cevap hocam
Merhaba,
Pazarama Tatil’e göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Kupon kodu kampanyamızın stoklarla sınırlı olması sebebiyle kodlarımız tükenmiştir.
-
Banada olumsuz cevap geldi.. -
Bütçe ve gün sayısını yazabilirseniz muhtemelen daha iyi öneriler de gelebilir. -
4gece 5gün ağustos sonu eylül başı gibi bütçe 50-55 civarı
-
öncelikle hayırlı olsun nasıl bir rezervasyon yaptınız
-
Kıymetli dostlar selamlar,
Zamlar yaklaşmadan rezervasyon işini halledeceğim.
Mylome için kırılımlara sitesinden erişemedim. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Şu an aklımda Selectum Luxury 11-17 mayıs 56000 (mayıs başı olması korkutuyor ama otel enfes)
Liu Resorts 25-31 Mayıs 59300
ve Mylome var. Kırılıma göre tarih seçeceğim. Mylome ve Selectumda sanırım %25 ön ödeme var bu iyi benim adıma.
Edit: Selectum kara manzaralı, Mylome deniz manzaralı ve Liu havuz manzaralı odalar kalmış. Mylome için mayıs ortası 63000 dolaylarında fiyat alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 4 Aralık 2024; 17:46:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X