Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.369
Cevap
526
Favori
699.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Abant yolunda Yeşil Ev var bakabilirsiniz hocam.

• Voyage bodrum, titanic bodrum da yaz icin bi kampnay varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Yetişkin 1 Çocuk (9 yaşında) tanıdıklarımız için otel öneririr misiniz?

Özellikle şu iki oteli beğenmişler.

10-15 Ağustos için düşünüyorlar.

Maksimum bütçeleri 70 bin TL civarı.

TUI BLUE Pascha Bay

Ma Biche Kemer By Werde Hotels

• 26greenwolf 2 kullanıcısına yanıt
    Barut B suites
    Invista otel
    Royal Garden
    Numa club side
    Bu otelleri inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sbaydar kullanıcısına yanıt
    2+1 iki oda olarak, aquapark şart değilse 20 eylülden sonrası Akra Kemer veya Barut Goia’da kaliteli bir tatil yapabilirler. İlla aqua olsun diyorlarsa 15 eylül sonrası Maxeria veya Pine Bay olabilir hocam.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Bende tarihi mekanda döner yedim. Iskenderoglu gibi birşeydi.

• herpes33 H kullanıcısına yanıt
    Hayatımdaki en kötü İskender'i Kuzey Marmara Bursa taraflarında Kebapçı İskender mi ne yaşlı bir adamın fotoğrafı olan bir yer var orda yedim. Normal in 4-5 katı fiyat farkını kriter olarak almayarak söylüyorum bunu. Gerçekten çok ama çok kötüydu. İşletmede el işçiliği yerini endüstriyel mutfağa bıraktığı o kadar belliydi ki gerçekten bitiremedim yemeği.
    Bir de Bursa şehir merkezinde aşırı herkesin övdüğü Cemal Celil diye bir yer var aşırı mutsuz bir sahibi var önünde insanlar sırada görünce herhalde dedim harika bir yer içeri girdik milyon tane ünlünün fotoğrafı duvarlarda. Ama Kebapçı İskender kadar olmasa da orda da bayılmadım. Fiyatlar aşırı yüksek değildi Kebapçı İskendere bakarak. En azından el işçiliği ve biraz daha samimi bir ortam vardı burada ama herhangi bir şehirde zincir restoran olmayan bir iskenderci de aynısını hatta daha iyisini yiyebilirsiniz.
    Sanırım olumlu yorumlar ile bir hype oluşmuş ve insanlar önüne koyulan ne kadar standart olsa da çok süper olduğunu düşünüyor sürü psikolojisi ile.

• samtual kullanıcısına yanıt

Cemal Celil dediğiniz Cemal ve Cemil sanırım hocam. Şahsen Bursa'da hemen hemen bilinen bilinmeyen her yerde iskender yedim. En iyisi Cemal ve Cemil'di bence. Bursa dışına çıktığınızda zincir olmayan restoranlarda genelde iskender diye yaprak et döneri soslayıp veriyorlar. Pek alakası yok yani. Sizin en yediğiniz en iyi iskender neredeydi mesela merak ettim bu yorumlarınızdan sonra. Siz iskender sevmiyor olabilirsiniz gibi geldi:)

Son olarak Cemal ve Cemil ustanın alanında baya ödül alan bir yer olduğunu da söyleyeyim.(Vedat Milör'ün Cemal ve Cemil ustayı misafir etmişliği vardır.) Sürü psikolojisiyle vermiyorlardır bunları diye düşünüyorum. :)

Yani aslında her şey ağız tadında bitiyor. Sizin muhtemelen sevmediğiniz şey iskenderden öte kıyma döner olması. Fakat orijinal iskender kıyma dönerden yapılıyor ve tabi ki ette, yaprak et döner tadı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 6 Aralık 2024; 3:12:11 >
  • jayjay14 kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam bakayım sağolun.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Hocam severim aslında İskenderi çok farklı yerlerde de deneyimlemişligim var ve muhtemelen Cemal ve Cemil ustadan daha çok beğenmişimdir.
    Bilmiyorum belki mutsuz sahibi girişte çok etkiledi bizi ama o gün beraber gittiğimiz herkes birbirinden bağımsız aynı şeyi düşündü.
    Öyle vurucu birşey yok hani bence ortada.
    Uludağ gazoz vardı normalde markette rafta olduğunu bile fark etmem geçer giderim ama orda içince bi güzel gelmişti :)
    Ödülü kimden aldı bilmiyorum ama ben ödüllü filmleri de sevmem mesela 😂
    Kisaca dediğiniz gibi herşey ağız tadı alışkanlıklarında bitiyor 🙋🏾‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 6 Aralık 2024; 9:38:42 >
  • ETS deki maximum kart 5000maxi puan için illa peşin veya 3 taksit mi ödemek gerekiyor 9 taksit ödemeye 5000 maxi puan vermiyor mu?

• imax1 kullanıcısına yanıt

kampanya mı kaldı hocam ön ödemeli 9 taksit aldık voyage bodrumu  

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt
    Ah keşke verse hocam 😁

• Merhaba arkadaşlar,

2Y2Ç - 16-21 HAZİRAN TARİHLERİ ARASI 5 GECE 6 GÜN VOYAGE BELEK İÇİN : 102.000 TL.

YORUM VE ÖNERİLERİNİZİ, FİKRİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA TAVSİYELERİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİM?

• Üstadlar arayışa devam. 2y1ç 25-31 Ağustos TUI Blue Pascha Bay 61k. F/P olur mu? Beklenti çocuk aqua, fena olmayan yemek, Arap olmayan turist, gece canlı müzik vs. 2024 Miracle Park Resort, 2023 Utopia World, 2022 Sueno Side geçmişimiz var. Bu tecrübelere göre zayıf kalır mı? Daha önce TUI Blue Pascha Bay giden var mıdır?

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Planlar yeni belli oldu hocam ya :)) tekrar olurmu kampanya beklemek mi lazm acaba?

Bodrumda varmi baska oneri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 6 Aralık 2024; 12:13:37 >
  • İyi forumlar herkese,
    Temmuz ayı için Bodrumda denizi ve yemekleri iyi olan f/p oteli var mıdır acaba? Bütçe 4 gece için 50bini geçmek istemiyorum.

• samtual kullanıcısına yanıt

Bir Bursa lı olarak Bursa da gidip de şurası çok güzel tekrar gidelim dediğimiz yer yok yemek olarak. Bursa yemek konusunda kesinlikle berbat durumda şu anda. Fiyatlar uçmuş gitmiş, gelen porsiyonlar ufacık, kalite yok, esnaflık bitmiş. Burada yapılan birkaç öneriye göz gezdirdim ve sadece güldüm. Beklentiniz kesinlikle yüksek olmasın. Gelecek hesaba yüksek olabilir ama :)

• Maximum kart ile 39 a tatil almıştım 2.500₺ yüklendi 2 ay önce

Yine aynı tutarda tatil alsam tekrar puan yüklenir mi ? Aynı karta

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Hocam koskoca Bursa’da keyif alarak yiyebileceğiniz bir şey bulamıyorsanız, sizi 3 yıldızdan aşağısı kesmez. :)

• 
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.