Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (772. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.573
Cevap
552
Favori
768.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece yurtici degil yurtdisinda da gecerli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar son bir görüşünüzü almak istedim. 2-5 Nisan 3 gece 2 yetişkin 2 çocuk ( 1 yaş ve 11 yaş ) için ;

Akra Kemer - 22k
    Selectum luxuary - 24.5 k
    Nirvana Dolce - 27k
    Liberty lyka - 32k
    Anda Barut - 32k
    Barut Hemera - 25k
    Papillion Belvil - 30k

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

hocam çok teşekkür ederim akra kemer çok çok daha ucuz ve burada yorumları okuduğumda genel itibariyle olumlu. Bu farklar için yorumunuz nedir acaba

• oguz.balci08 O kullanıcısına yanıt
    Hocam Akra da güzel ekonomik bir seçim olur biraz küçük bir alanda iyi işler çıkarıyorlar ama yazdığım tesisler benim üst düzey

Çok teşekkür ederim hocam muhtemelen lara barutta karar kılacağız. Biraz araştırdım detaylarına bakma fırsatım olmadı çalıştığım için, eğer bir aksilik olmazsa izlenimlerimi paylaşırım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

• web sitesinde gezinirken 4-5 bin indirim kodu oluşturuyor. Yüzde 20 ye mi tekabül ediyor otomatik olarak? Sizin mesajınızı görünce uyandım. Hangisi daha avantajlı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam lara Baruta ben ocak başında gittim forumda aratırsanız çıkar süperdi 👍

Konuyu çok meşgul etmek istemiyorum ama sormak istediğm iki üç husus vardı. Isıtmalı havuzlar ve spa hizmetlerini deneyimleyebildiniz mi? A la carte rezervasyonunda zorlandınız mı?

• Obilette baktım yüzde 20 daha avantajlı normalde sistemden 10 civarıı indirim kodu geliyor. Obilet hangi karta daha fazla taksit oluyor son olarak bir de onu sorayım yarına kadar bir tane rezervasyon yapayım bari

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160404512
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160399552
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160399642

LARA BARUT GÜN GÜN YORUMLARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 4 Şubat 2025; 20:23:49 >

• Rixos downtown nasıldır arkadaşlar ramazan bayramı için tecrübeli olan var mı

• Veya genel olarak 30 bin bütçe ile 2 yetişkin 1 çocuk Antalya mümkünse side Manavgat civarı bayram tatilinde ısıtmalı havuz olan ve yemeği iyi olan otel önerir misiniz

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Barut Hemera olabilir

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama land of lagend imkanı olan ama rixos grubunun en altı olarak bildiğim rixos park belek 3 gece bütçenize uygun açık ısıtmalı havuzu da var. Otelin yeme içme kısmı nın zayıf olduğu yorumları okumuştum ama kötü olacağını düşünmüyorum. Bayram için müsaitlik durumunda oda upgrade ve erken giriş geç çıkış vaatleri var.

• Ramazan bayramı için 3 gece veya 4 gece 30-50 bin arasında açık ısıtmalı havuzu olan f/p önerisi var mı?

42.000 nirvana dolce vita dikkatimi çekti. Şeytan dürtüyor hiç riske girme voyage belek al bildiğin kaliteden devam et 46-47 bine. Kararsız kaldım.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Selectum lux fiyatı agresif iyi bakın derin hocam ama voyage 0 risk

3-4 gün önce 23.000 fiyat veriyordu günün fırsatı ile şuanda 33 gösteriyor. 23 gördükten sonra 33’e orayı almam artık.

voyage’da %5 maximum kart %5 loyalty var hatta 10 bile olmuş olabilir bu sene bir ara mail atıp soracağım.

En önemli kriter doğru düzgün açık ısıtmalı havuz olması, liberty lykia yine olabilir geçen yıl ramazan bayramında gidip memnun kalmıştık.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 23 sanıyordum ,

Liberty de ısıtma nasıldı hocam geçen sene ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 1 Şubat 2025; 17:55:29 >
  • Dostlar 11 mayis girisli voyage sorgun 4 gece 44 bin. Selectum lux 35.500. 2 yaş cocukla hangisi tercih sebebi olur. Mayista selectum isitmali havuzu acmaz diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.