Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: edro , veteran Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.568
Cevap
551
Favori
767.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız hocam kesinlikle memnun eder hem kriterlerinizi karşılar,hem de kupon avantajı kullanmak isterseniz en uygun fiyatlı olan Cornelia.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Erdem hocam bazı oteller kasım ayı için fiyat vermemekte mesela rixos park belek
    Nirvana otelleri gibi
    Sebebi nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MerTR19 kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar bana da linki iletebilir misiniz size zahmet, uğraşınız için de ayrıca teşekkürler.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Hocam oteller yaz dönemi ve kış dönemi olarak sezonu 2'ye ayırıyor geneli.

Yaz sezonu 1 Nisan-31 Ekim
    Kış sezonu 1 Kasım - 31 Mart

Kasım'da fiyat göremediğiniz oteller ya kış sezonunda kapalı hiç açmayan oteller ya da 2025-2026 kış sezonunun fiyatları belli olmayan oteller..Muhtemelen Eylül ayı gibi fiyatlar belli olur.Bu arada eğer Kasım ara tatilinin tarihi belliyse fiyatı belli olan otellerden almanız daha mantıklı.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam tarih kesin değil ama bazen tarih kaydırma
    ya da en kötü iptal etme durumu olduğu için almak mantıklı.
    Çoğu kişi gibi parasal durum önümüzdeki en büyük engel.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam.Fiyatları belli olmayan (Örnek Titanic,Rixos,Cornelia,Nirvana) fiyatları belli olduğunda yaşanan enflasyon farkını da fiyatlara yansıtacaklar.Onun için şimdiden beğendiğiniz,aklınıza yatan bir oteli kapatıp beklemeye geçmekte fayda var gibi.Hele %25 ön ödemelilerden bulunursa avantaj olur.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam yeşil pasaportunuz varsa kesinlikle arabayla şu rotayı öneriyorum. Sabah erken Dedeağaç kahvaltıyla başlayıp -xanthi-kavala- selanik konaklama. Selanikten Halkidiki üç parmak bölgesi deniz tatili. Çocuk varsa yine selanikte waterland su parkı. Ordan üsküp makedonya türk çarşısı- matka kanyonu ordan aynı güzergah dönüş. Halkidiki Afytos Kallithea plajları muazzam olduğu için feribotla geçilen Thassos adasını ben es geçtim. Arzu ederseniz oraya da uğrayıp makedonya dönüşünü bulgaristan üzerinden yapabilirsiniz. Bu rota bana 8-9 gün dolu dolu yetti baya keyif aldım. Derseniz zaman çok açılırız. Makedonyadan Kosova Novi pazar karadağ dahil edilebilir. Derseniz daha açılacağım Arnavutluktan durres deniz tatili yapıp feribotla bari italyaya geçebilirsiniz. Rota hakkında ne aklınıza takılırsa sormaktan çekinmeyin. Rota gözünüzü korkutmasın. Biliyorsunuzdur Selanik dedğimiz yer İstanbul'a antalyadan yakın ve rota çok keyifli.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt

ya aslında forumda yurt dışı tatil ve tur sayfalarınıda mı canlandırsak. Burada bilgi paylaşmaya açık bir çok kişiyiz :)

Çok teşekkür ederim hocam değerli bilgiler için not aldım bunları.Umarım uygun bir zaman ayarlayıp değerlendirebiliriz.

• Ne demek hocam her zaman yazabilirsiniz. Bilgi paylaşıldıkça güzel. Biz her zaman yazarız gelip burda saldıran tayfa ile yurtdışı için sallayan tayfa aynı bir yere gittikleri yok gelip trolleme. Onlar trollesin biz anı biriktirmeye devam.

Edit: Yurtdışı için hatırlayan vardır adios ekibi çok güzeldi. Çok ekmeğini yedik. Daha da gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 31 Ocak 2025; 17:56:19 >
  • Son 10 yılda gittiğiniz otellerden aşağıdaki önceliklere göre karşılıgında ilk sıraya hangi otelleri yazarsınız arkadaşlar.
    Yemek: ?
    Pastane: ?
    Hizmet: ?
    Kahve/içecek kalitesi: ?
    Oda: ?
    Minibar: ?
    Alkol kalitesi: ?
    Havuz: ?
    Aquapark: ?
    Snack: ?
    İskele: ?
    Yabancı müşteri profili:?

• S i n y o R kullanıcısına yanıt
    Çok tecrübem olmamakla birlikte , düşüncelerimle tripad - Google yorumlar instagram hikayelere göre

Edit : regnum cullinan Calista ethno titanic bodrum Rixospre Belek vb üst düzeyleri ihmal ederek yazıyorum o fiyatlara bunlar mükemmel olmak zorunda bence

Yemek
    Lara barut - voyage-Gloria -Nirvana

Pastane
    voyage sanırım çok önde çikolata evi +

Hizmet
    voyage çözüm üretmede ve çağrı hizmetlerinde bile çok iyiler bence

Kahve
    Lara barutta Schiller güzeldi(çoğu otele bu marka disbirüte ediyor sanıyorum ) , ama port naturda nespresso kapsüller güzeldi. Starbucks olan oteller bana biraz soru işaretli geliyor

Oda
    Lara barut lagoon odalar bayağı güzeldi manzarası iç dizayn vb

Minibar
    Ortalama üstü otellerde bu oluyor ama barutla voyage sahil çantasına kadar karışık kuruyemişinden çikolatana kadar veriyor (kapsül kahveleri kaçırıyoruz 😁👍)

Alkol kalitesi
    Açık ara selectum lux - girişte ikram edilen şampanya 🍾 bile farklı

Havuz
    Anda baruttaki bu sahil gibi olan havuzlar hoşuma gidiyor , Lara barut lagoonda habuz içi bar var çok hoş ama yazın aktif

Aqua
    Nirvana cosmo- Lara barut - vogue supreme bayağı iyi duruyor

Snack
    Voyage açık ara önde sanıyorum , miramare beach de fena değildi incelemiştim , birde liberty signa menüsü çok sağlamdı

İskele
    Voyage +16 iskele var , selectum lux iskele kocaman bar var ve gündüz dans ekibi sürekli şov yapıyordu instagramda izliyordum

Müşteri kitlesi
    Akra barut serisi bence

Hocam tehlikeli soru 10 yıl çok uzun süre ne yaptın sen. Sezonluk değişiyor. Sueno golf yazarım şimdi bir yere dalga geçiliriz. Dağlar kadar fark var.

😁bunu düşünmüştüm sibelcanlı sueno biz göremedik o zamanları

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    :)))) şaka maka müşteri profili, kalite, alım gücü, sezondan sezona eridi gitti.

• DespotHkn D kullanıcısına yanıt
    +1

Hocam bende naçizane konakladığım ve denetimine gittiğim oteller arasından yazmaya çalışayım.Tabiki top segment olan Maxx,Cullinan,Regnum falan yok bunların arasında.

Yemek: Lara Barut-Gloria Verde-Jiva
    Pastane: Voyage Torba
    Hizmet: Lujo
    Kahve: Pek kahve kültürüm yok.
    Oda: Sianji Well Being Penthouse Villa
    Minibar: Hemen hemen üst segmentlerde çok fark yok
    Alkol kalite: Lujo
    Havuz: Mardan Palace, Susesi
    Aquapark: Vogue Supreme
    Snack: Lujo, Voyage Torba
    İskele: Voyage Sorgun +16, Sueno, Duja
    Sahil,plaj ve deniz: Rixos Göcek, Titanic Bodrum, Bodrum Park
    Yabancı müşteri profili: Akra, Barut, Jiva

• Herkese selam,

Arkadaşlar son kez hatırlatma yapayım dedim. Obilet yaz kampanyası Pazar günü (2 Şubat) bitiyor.%20 ve %15 indirim için kararsız kalan, daha önce duymayan varsa bilgisi olsun, tren kalkıyor :) 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• Merhaba arkadaşlar, belki yeri değil, az önce bir Norveç içkisi içtim. Bizim ülkede bu içkiyi gören duyan var mıdır? Özelden yazabilir bizim ülkede satılıyor mu? Rakı ile viski karışımı bir şey hikayesi ise çok farklı, Norveçten Avustralyaya gemide fıçılarda yolculuk yapıyor içkiyi farklı kılan bu, denizde olgunlaşıyor. 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• Arkadaşlar baldız ve çocukları basketbol turnuvasına granada belek e gittiler, oradan bir fotograf attı maşallah otel çocuk yuvası gibi hertaraf çok kalabalıkmış ama alan büyük olduğundan azda olsa kurtarıyormuş , ısıtmalı havuza giremedik dedi hesap edin , yalnız gecen senede aynı tarihlerde turnuva vardı ve guneşi goremeden geri dönmüştük bu sene çok sıcak dedi .
    Burada söylemek istediğim başka arkadaşların da daha önceden söylediği gibi otelin kalitesi kadar otelin anlık misafir , konferans , turnuva v.s. durumunuda öğrenmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 31 Ocak 2025; 23:38:0 >
  • 
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.