Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (770. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (4 Mobil) - 16 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
15.404
Cevap
544
Favori
752.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mayısta açıyorlar mi ısıtmalı havuz hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lynefaynel L kullanıcısına yanıt
    Çoğu otel açmaz hocam Mayıs ayında.Çok çok nadirdir.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    İlk defa sezon dışı aldım hocam peki o hafta soğuk olursa vs nasıl oluyor havuz işi yuzemiyor muyuz 😀

• Lynefaynel L kullanıcısına yanıt
    Mayıs ayı artık sezon dışı sayılmıyor hocam deniz de hiç fena değil.Yüzersiniz ama çıkınca güneş yoksa bir tık üşütebilir.Ama havuzlar ısıtma açık olmazsa denizden daha soğuk olabilir.

• şubat sonu doğum günü için acil bir plan yapmam gerekti 4 gecelik bütçe 35bin civarında. Önerebileceğiniz oteller nelerdir.

Alkol, yemek, kapalı havuz ve sauna-spa olsa yeterli.

Çok teşekkürler hocam daha iyi bodrumda olması hem orayı da gezmiş olucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@erdfb_1907 hocam ısıtmalı açık havuz var mı? Büyük mü? Bir de ben otelin sayfasında bulamıyorum bilgileri, siz elinize sağlık hemen buluyorsunuz?

• MerTR19 kullanıcısına yanıt

hocam merhaba telegram linkini ve sayfa adını öğrenebilirmyiim

• siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt
    Hocam resmi paylaşıyorum ana havuzun arkasında çok büyük değil ama kış günü (bayram hariç) rahatlıkla kalabalığı kaldırıyor. 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• Hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim. Nisan ayına tavsiyeniz üzerine 3 gece 21.000 fiyat görüyorum 11-14 Nisan tarihleri arasında alacağım select oda diye çıkıyor, sanırım basit bir oda tipi. Son olarak Lara barut haftaya hala tavsiye edilir mi? @Ritalin06 hocamın tavsiyesi ile almıştım ama iş yoğunluğundan gidemedim. Haftaya deneyeceğiz tavsiyeniz olursa.

• oguz.balci08 O kullanıcısına yanıt
    0 risk

1.opsiyon voyage Belek 38
    2.opsiyon Lara barut 34
    3.opsiyon Rixos premium 39 fiyattan 3. Opsiyon yazdım

Rezervasyon notuna doğum günü bildirin alakart hediye edip el üstünde tutar odanıza ikramlar gelir

Not 34 vermişken 39 da verip Rixos premium giderdim ama 3 otelde üst düzey zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Selectum Luxury şu an açık değil hocam, şubatta da olmayacak, Ramazan Bayramı itibariyle açılacak.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, bütçeyi biraz daha artırıp Rixos Premium Belek’i birinci tercih olarak değerlendirmenizi öneririm.

• Arkadaşlar iyi günler iyi tatiller diliyorum herkese. Telegramda otel fırsatlarını ve şartlarını konuşup tartıştığımız bir grup kurduk. Saygı çerçevesinde şu an için 16 kişiyiz. Ritalin hocam Erdem Savaş hocam hekimoğlu19 hocam ve forumdan diğer arkadaşlar grupta. Davet linkini buradan paylaşmak yasak olduğu için paylaştım ve uyarı aldım bana özelden yazan kıymetli forum arkadaşlarımıza davet linkini göndereceğim. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: senayakbas

Selectum Luxury şu an açık değil hocam, şubatta da olmayacak, Ramazan Bayramı itibariyle açılacak.

Peki, bilgilendirme için teşekkürler. 6-9 Şubat için hangi ısıtmalı havuzu iyi olan oteli tavsiye edersiniz Şenay Hanım?

• Arkadaşlar desteklerinizle Bayram tatilini aldık.:)

Şimdi sırada yaz tatili.2 yetişkin-2 çocuk (7-12 yaş) için 5 gece için uygun gördüğünüz otel var mı?

Bütçe 80 bin max. Tarih temmuz veya ağustos.

Limak otelleri temmuz sonu 80 bin civarına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahturan87 -- 31 Ocak 2025; 15:17:5 >
  • emrahturan87 E kullanıcısına yanıt
    Hangi tarihlerde hangi oteli kaça aldınız hocam

Rixos Premium Belek, Voyage Belek, Lara Barut, Barut Hemera, hangisi bütçenize daha uygunsa hepsi memnun eder.

• S i n y o R kullanıcısına yanıt

Ramazan Bayramı için 3 gece Selectum Luxury aldım 31 bin TL' ye.

Hocam o zaman her iki kriterde de cornelia mutlu eder diye düşünüyorum. Tercihimi cornelia olarak yapacağım. Yardımların için teşekkürler. 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.