Muhtemelen arayan olmaz. Tatile yakın ödersiniz. Bana tatilden önce ödeyin dediler sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Muhtemelen arayan olmaz. Tatile yakın ödersiniz. Bana tatilden önce ödeyin dediler sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 31 Ocak 2025; 10:43:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hangi tarihler icin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu değil hocam. Biz voyage’ın açıldığı ilk gün otelin kendisinden yaptırdık, fakat sonradan kaldırdılar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulutali -- 31 Ocak 2025; 11:10:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam siz torba da bir otel önermiştiniz torbaya kadar gitmişken bodrumu da gezelim diyoruz. sizin önceki sayfalarda bahsettiğiniz oda kahvaltı otel hangisiydi acaba. Voyage tatili sonrası bodrumu turu yapayım diyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar selectum luxury resort hotelde ısıtmalı havuz var mı şubat ayı için? |