Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 3yuq , Ceomhs , Zerathull Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
13.787
Cevap
502
Favori
660.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba herkese, 25 ağustos 30 ağustos arası 5 gece cornelia diamond düşünüyoruz. 2 yetişkin bir çocuk (8 yaş) için önerir misiniz bu oteli. Yüzme seçenekleri içki kalitesi ve eğlence seçenekleri iyi midir. deneyimleyen varsa yorumlarını öğrenebilir miyim

• doguxmet D kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    oteli düşündüğüm için kısmen araştırmıştım.
    Üzecek bir otel değil fakat bu fiyat aralığı 2ç aileler için çok iyi. 2ç olunca çoğu otelin vermediği aynı fiyatı alabiliyorsunuz.
    Tek çocuk olunca bu fiyat aralığında inceleyebileceğiniz alternatif oteller mevcut.
    Gloria verde, acanthus cennet barut, ,akra grubu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 9 Aralık 2024; 15:48:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu yıl kurban bayramında 5 gece iki çocukla aquapark olan bir otele gidelim diyoruz. Güral Belek var aklımızda, 5 gece için ETSde. Aquaparkı ve yeme-içmesi hakkında bilgisi olan var mı?

Diğer alternatifimiz de Rixos Park Belek (Land of legends girişi varmış).

bilgisi olup yorum yapabileceklere şimdiden çok teşekkürler.

Aradıklarımız aquapark ve kaliteli yeme-içme

• Arkadaslar buyuk abant otelini deneyimleyen oldu mu

• Akra Fethiye deneyimi olan var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

teşekkürler cevap için kararımı değiştirdim ve geçen sene gittiğim ali bey club park oteli seçtim. geçen sene de gittiğim için ekstra %5 indirim daha uyguladılar. iş bankasının da %5 puan kampanyası vardı. güzel fiyata 5 gece konaklamalı aldım içime sindi bu haliyle. ali bey güzel bir otel yemek çeşitleri biraz az ama güzel içki kalitesi baya iyi.

• doguxmet D kullanıcısına yanıt
    Fiyatta daha uygun olmuştur.
    Şimdiden iyi tatiller.

• MobilA M kullanıcısına yanıt

Geçen yaz bu otelde konakladık. Aquaparkı çok güzel. Çocuk ve yetişkin 30 a yakın kaydırak var. Açık büfe ve snack restaurantların çeşit ve kalitesi güzel. Tüm barlarda şişe bira vardı. Alkol çok üst düzey olmayan tüm içecekler bulunuyor. Magnum dahil algida kapalı dondurma var. Alakart seviyorsanız bu oteli önermem, Onun dışında tam bir aile ve çocuk oteli. En küçük odaları bile çok büyük, 50 m2 civarı olması lazım.

Biz ailece memnun kaldığımız için bu senede Güral Tekirovaya rezervasyon yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGWWW -- 9 Aralık 2024; 21:20:30 >
  • Bu yıl erken reze gec kaldık bazı problemlerden dolayı glorıa tıtanıcler havada ucusmus ne guzel . Sımdı 10 15 temmuz arası 5 gece bakıyordum kırmanlara gozum takıldı premıum falan ortaklıgı almıslar ortalama 70 bandında ama kırman yorumlarını okuyunca sogudum ve korktum ne yapacagım ben sımdı:(

• Viserion87 kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçeyi az daha arttırıp Gloria verde seçerdim.
    Akra ve barut grubunda da bütçenize uyan çıkar.
    (Bütçenizi 70-80k arası düşündüm.)

Hocam dogrudur cıkabılırım ama verdeyı sadece maxımumda o fıyata alabılıyorum malesef yoksa taksıt 3 oluyor

Jolly de port nature yi de inceleyebilirseniz. Tabi orada da bonus var.

Evet ona da baktım kullandıgım 2 kart var paraf ve world sadece seturda worldun avantajı var bakalım alabılırsem 68e alacagım kırmanı 63 e gelecek puanla olmazsa almıyorum ulan cekecem🙂

Otellerin çoğu farklı kartlara vade farksız 6 taksit yapıyor kafanızdaki otelleri arayıp otelin kendisinden de alabilirsiniz
    hatta acentaya göre indirim bile yapabiliyorlar.

Bı deneyeyım o zaman verdeyı tesekkur ederım

• K.trk K kullanıcısına yanıt
    Ben hocam sorunuz neydi, otel yarım pansiyon, erken gitseniz parayla kahvaltı falan yapabilirsiniz.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Ara tatil için arkadaşlar düşünüyor ama yorumlar kafasini karistirdi iyi diyen de var hic begenmeyen de var. siz memnun kaldiniz mj

Hocam paraf kartınız için paraflytravel sitesi var tüm oteller için 8500 TL paraf kod indirimi var ayrıca 9 taksitte yapabiliyor istersen bir de oraya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.trk K kullanıcısına yanıt
    Mevsiminde güzel fiyat çekiyor o yüzden memnun kalınmayabilinir, çok ahım şahım bir otel değil abant ta otel işte :) Uludağ da otel kartepe de otel nasılsa öyle bir şey

• Sevgili Donanım Haber Üyeleri,

Bazı Oteller için Çağrı Merkezi Özel Fiyatlar Hazırladık. 

Örnek bir kaç otel ve tarihleri paylaşıyorum. ( Tarih örnek olarak girildi bir çok tarihte indirim var)

07.07-13.07 2 Yetişkin

Swandor Topkapı: 79.800 TL Özel Fiyat: 77.660 TL 

Royal Seginus : 114.816 TL Özel Fiyat: 104.984 ( Diğer Royal Otellerinde de Özel Fiyat Var) 

Melas Lara: 93.000 TL Özel Fiyat: 87.420 TL 

Kimeros Park Holiday: 82.680 TL Özel Fiyat: 76.320 TL 

Sentido Kamelya Selin: 100.075 TL Özel Fiyat: 85.779 TL 

Bu otelleri düşünenler bizden teklif isteyebilir :) 

Bu fiyatlara ek 7.500 TL’ye varan Bonus puan kampanyamızda devam ediyor. 

Tatilciden Whatsaap : 0541 827 23 50 

Kampanyaları ve Fırsatları sürekli Instagram kanalımızda yayınlıyoruz. Üye olup fırsatlardan haberdar olabilirsiniz. 

instagram.com
    Join my Channel: Fırsat Tatil Kanalı
    https://www.instagram.com/channel/AbY-TvWIhQixoiWT/?igsh=dXM2cjNnOGpmNTdj

• 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.