Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (674. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.702
Cevap
498
Favori
651.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel, Birol Tokat da denk gelirse yeterli :)

• Arkadaşlar bu haftasonu İstanbula gideceğiz iş için eşimle. Cumartesi pazar da dönüşte Sakarya sapanca maşukiye abant bursa taraflarında kalabileceğimiz sakin kafa dinlemelik yerler önerisi alabilir miyim cumartesi giriş pazar çıkış.
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu detaylı bilgiye ulaşımın için tebrik ederim :)
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt

Maşukiyede Cevizdibi diye bi otelde kalmıştık. Düğün yoksa eğer ki bu havada düğün olmaz tercih edebilirsin.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bakıyorum
    Voyage sorgunun Ramazan bayramı programı belli oldu mu hocam? Bilginiz var mı?
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Onu bilemem hocam Murat alpsuyu instagramdan takip ediyorum ordan gördüm 😁
  • MobilA M kullanıcısına yanıt

İlave olarak konserlerde olduğundan dolayı tartışmasız gloria grubu. imkan varsa serenity yoksa verde

• Fırsatların çoğunu maalesef kaçırdım. Artık ETS üzerinden almayı düşünüyorum. Maximum harici ETS kodu olan falan var mı arkadaşlar ? Varsa özelden paylaşabilirseniz sevinirim.
  • Konuya önceden 1-2 girmeyince yüzlerce enter oluyordu şuan eskisi gibi değil demek ki fırsatlar bitti bu sene erken kapadık rezervasyon işini
  • Susesi Luxury Resort fiyatını ETS'de açıklamış. Bu döneme kaldığı için biraz yüksek geldi 1-5 Temmuz arası 2 yetişkin 83.200 TL.
  • Merhaba bu sene maalesef bazı sebeplerden dolayı erken rezervasyon dönemini kaçırdım. Yıllardır butik otel tarzi yerlere gidiyorduk esim ve ben ama bu sene 4 yaşındaki oğlum anne büyük bi otele gidelim diyor.Ama o dediği büyük otellerde bütçeye uymuyor 2 kişi 1 çocuk aguaparki eğlenceli olan çocuk dostu yemekleri güzel tavsiye edebileceğiniz bir otel var mıdır. Temmuz sonu ağustos başı 5 gece düşünüyoruz bütçe 60 bin civari.(çocuktan önce ramada lara grand park bu seviyede otellerde kaldım ama gittiğim yere tekrar gitmeyelim dedik).Teşekkür ederim

• ufuk75 kullanıcısına yanıt
    2 kez La Blanche olarak 1 kez de Amara Bodrum oteldeyken konakladım kısmet olursa 2025 Haziran için de rezervasyonumuz var.
    Denizi ve konumu muazzam, yemekler ortalama üstü,öğlen snack imkanları yeterli.Her sene üzerine koyarak giden bir otel.Duydugum kadarıyla 2025 için yürüyen merdivenler ve büyük bir Show arena da yapılacakmış.
    Bodrum Aquapark ve çocuk aktiviteleri yönünden genellikle zayıf kalır Antalya otellerine göre (Vogue hariç) Ama La Blanche bu konuda gayet iyi 7 bantlı Aquaparkı bence yeterli.
    Diğer otellerin fiyatlarına göre bence makul sayılabilir.
    Eğer beklentiniz mükemmel bir deniz,manzara,konum ise uyar.Ama yiyecek içecek de üzmese de mükemmel denemez.Bu beklentilerle giderseniz gayet mantıklı bir tercih olur.
  • senseni83 S kullanıcısına yanıt
    Güzel uçmuşlar yine 😁
  • Paloma gruba ait olan Paloma Foresta Balmy gruba geçerek Balmy Foresta olmuş.
    Normalde daha pahalı bir otel olmasına rağmen muhtemelen işletmesinin ilk yılı olması sebebiyle bence gayet uygun fiyatlı
    Özellikle 27 Eylül - 02 Ekim 47.9k Setur'da falan TT koduyla %5 indirim imkanı ile biraz daha uyguna gelebiliyor.
    Ayrıca Steak ve Uzakdoğu alacartelar hariç hepsi ücretsiz yapmışlar.
    Değerlendirmek isteyen olursa aklında olsun.
    Aynı otel Paloma ile devam etseydi aynı tarihler muhtemelen 70-80k baremi olurdu.
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Paloma forestaya bakıyordum 😁

Peki hocam Akra sorgun ile kıyaslansa nasıl olur acaba
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

The Norm Bodrum 3 kişi için 77 ye alınmıştı bu otel TT indirimiyle 86 k geliyor hocam sizce geçmeye değer mi? Paloma gruptayken sevende vardı eleştirende çoktu. The Norm bu Sene ailem gitti hizmeti iyileştirmeyi geçtim bu yaz gibi kalsa otel tamam derler. Ama soru işaretleri oldukça fazla

Hocam ben Akra Sorgun'u tercih ederdim açıkçası.Paloma Foresta'nın da kendi avantajları var.Denizi,konumu ve yemyeşil bir doğası olduğu için bu alanda Paloma Foresta (Balmy) tercih edilebilir.Cocuğu olanlar da Foresta tercih edebilir ama Akra Sorgun bence çok daha özel bir tesis.
    Gereksiz bir Info olacak ama yapılan bir ankette personeli en mutlu olan grup seçildi Akra,Tui ve Barut grubu.Dikkat edin bir otelde personel ne kadar mutluysa ve güleryüzlüyse misafir de o kadar mutlu oluyor win win olayı.
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Ah hocam en büyük merakım benimde 2025 Norm için nasıl olacak? Hala elinde tutuyorum Eylül 2025 için ama kafamda deli sorular hizmet,yiyecek-içecek,minibarda sadece su olayı midemi bulandırıyor.Açıkcası ilk yorumlar gelene kadar bir muamma.
    Ama şunu belirteyim Balmy Foresta'da hizmette ve personelde sorun yaşanmaz hem ilk senesi hem de geçen sene Balmy Beach +16 çok iyi iş cıkarttı,çok olumlu yorumlar aldı bence aynı hizmet Balmy Foresta'da devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.