|
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (676. sayfa)
-
-
Merhaba su otellere bakmanizi tavsiye ederim;
Akra kemer 65k
Ic santai 61.6k
Jiva 59.4
Barut hemera 59k
Miramare beach 58.5k
Alibey 60k
Kimeros 57.7
Iyi tatiller..
-
Arkadaşlar selam, haziran ayında liberty lara veya swandor topkapı için rez yaptıracağım. Karşılaştırma yapabilirseseniz çok sevinirim. Çocuk için deniz benim için alkol kalitesi eşim için hijyen kriterlerimiz esas olmasa da önemlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaadii -- 13 Aralık 2024; 18:0:5 > -
Kemer bölgesinde club phaselis (arkadaşım gitti memnun kalmıştı) , kimeros( geçen yaz gittim fiyatı çok uygundu ) hilton kemer var üzmez hocam . Aslında rixos sungate var çocuklar için güzel diyorlar . Kaçırdık güzel fırsatlar vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oski32 -- 13 Aralık 2024; 18:37:6 > -
Merhaba pazaramadan iade yapıp ücret iadesi alan oldu mu Pazarama tatil kampanyası için ilk defa alışveriş yaptım kod gelmediği gibi 14 gündür iadeyi de yapmıyorlar her türlü sıkıntı bir siteymiş. -
Barut süit b var benim bildiğim başka da bulamadım. Uzman arkadaşlar yardımcı olur
-
Arkadaşlar merhaba. 2 ay önce titanic belek alan onlarca forumdaştan biriyim. Fakat o zamandan beri foruma giriş yapmadığım için herhangi bir olumsuzluk ya da iptal eden var mı bilmiyorum. Rezervasyon yaptığımı unutarak yaza kadar devam mı yoksa başka yere bakmalı mıyım? -
Eylül başı 4 gece numa bay exclusive de bütçenize uygun. -
Hepinize teşekkür ederim bir sürü fikir gelmiş sagolun oturup incelecegim bende rezervasyonu yaptığım oteli yazarim🙏 -
O fiyat bırakılmaz bence -
The norm oriental baya zamlanmis neredeyse 2 x -
Almayı düşünüyordum önce %5 indirimden 9 taksiti kaldırdılar şimdi de abartı bir zam yapmışlar. Bu fiyatlara otel tatili yapmam gider yazlık kiralarım. -
Yani neye göre zam anlamadım ultra hizmet beklenir valla bu fiyatlara -
Trendy Lara açılmış
Megasaray Belek açılmış -
Arkadaşlar merhaba,Bacanaklar için otel bakıyorum.
2 Yetişkin Ve 1 Çocuk 6 yaş, 1 çocuk 13 yaş 18-23 Ağustos 2025 5 gece 6 gün 2 Yetişkin 2 çocuk için otel bakıyorlar. Bütçe max 110.000 tl.
Öncelikleri çocuklardan dolayı aqua park,hijyenik ve eğlence aktiviteleri çok olan bir otel olması.
-
Sonraki süreçte fiyatları hiç takip edemediğim için sormak istedim ama aynı otel aynı tarihlerde 89 bin olmuş. Bunlar çıldırmış olmalı.
-
Hangi barut veya akra otele giderseniz gidin, güleryüz değişmez, deneyimlediğim hiçbir zincir otelinden mutsuz ayrılmadım, Anda Baruta ayrı bir parantez gerekir ki bu otele giderseniz gerçek bir gastronomi şöleni yaşayabilirsiniz, her alakartı ayrı bir konsept sunum, özellikle cape beach akşam alakart ayrı bir deneyim harikasıdır. Barut otellerinin patronu tüm personeline saygı duyuyor ve değer veriyor, bu da çalışan ve ziyaretçi memnuniyetini kaçınılmaz kılıyor. Yakınına da bu sene private villalar açılıyor sanırım, Didim’i farklı bir noktaya taşıyacaklar, kararlılar. Voyage için sağlam bir rakip olarak geliyorlar.
-
Kairaba imperial bodrum el değiştirmiş, Selectum Collection Bodrum adını almış, 2023 de gidip deniz ve mevki anlamında memnun kalmıştık, yemek ve alkol hayal kırıklığı idi, Selectum bünyesinde çok daha kaliteli hizmet vereceklerdir, değerlendirilebilir.
-
23-26 nisan için Alanya’da cost-effective bir otel arayışındayım. Forum üyelerinin deneyimlerinden faydalanmak isterim. Önceliğim gıda ve deniz.
-
Yakın tarihli fırsat var mı hiç arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X