Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: _SC , trmp , trmp Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.673
Cevap
497
Favori
649.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene gittim norm orientale bu otel bu paralar edecek bir otel asla değil çok eski bir otel fiyatlar şaka olmalı
  • Seven seas palmeras alanya otelinde konaklayan forum üyeleri var mıdır, nisan sonu için planlıyorum tripadvisor yorumları fena değil, otel geçen sene el değiştirdikten sonraki yorumları fena değil, koy güzel gözüküyor, deneyimleyen olduysa fikirlerini ihtiyacım var, sevgiler selamlar

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    Tarih aralığı nedir?
  • alosk A kullanıcısına yanıt

Sanki memnun kalkınmamıştı hocam öyle hatırlıyorum. Konaklayan arkadaş varsa yorumlasın lütfen?

• quote:

Orijinalden alıntı: alosk

Seven seas palmeras alanya otelinde konaklayan forum üyeleri var mıdır, nisan sonu için planlıyorum tripadvisor yorumları fena değil, otel geçen sene el değiştirdikten sonraki yorumları fena değil, koy güzel gözüküyor, deneyimleyen olduysa fikirlerini ihtiyacım var, sevgiler selamlar

Eylül/2024'de kaldım denizi kötüydü o zaman bulamaç gibiydi.

Havuzlar da yer zor bulunuyordu. Yemek kalitesi orta karar.

• damneed D kullanıcısına yanıt

üstad hoşgeldin başlığa. Bu başlıkta sizin bakış açınızdan kimse bakmadı olaylara, şuan kızdığınız kişi de belki de bana sinirlenmenizde forumların genel halinden olabilir ama burada öyle bir durum yok. Konuştuğunuz üye ile sadece buradan isim aşinalığım var ve genelde yardım sever kişilerden oluşan topluluğuz. Sizin kullandığınız bu saldırgan dile hiç gerek yok. Bence sakin kalalım neşeyle birbirimize bol bol fırsatları sunalım. İyi forumlar.

• Senator34 S kullanıcısına yanıt

o fiyatı nasıl aldınız hocam 57 gözüküyor baya uyguna gelmiş kimeros 👍🏽

• damneed D kullanıcısına yanıt

Ya tamam ben hava atıyorum. Siz otellere üzüldüğünüzü belirtin zam yapmasınlar.

• oski32 O kullanıcısına yanıt
    Hocam 50.800 dü maximuma yüzde 5 indirim verdi artı birde 2500 maxipuan ama 6 taksit oldu.daha önce gittiniz mi nasıl
  • DespotHkn D kullanıcısına yanıt

Hocam insanlar sizi tanımazlar, sizin mesajınızı yanlış anlayabilirler de. Sen işin içerisinde olan biri olarak yorum yapıyorsun, bir topluluktan çıkıp yılda bir defa giriyormuş gibi oku, anlayacaksın ne demek istediğimi.

Şuan da 50.880 de ETS turda

Allah allah valla bence güzel yakalamışsınız hiç o fiyatlara denk gelmedi 👍🏽 kimeros o paralara değer hocam iyi tatiller

Eywallah peki arabayla mı gitmek olur hocam yoksa uçakla mı şahsi arabam ile

Bende bu şekilde gözüküyor valla anlamadım

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
    Bende de böyle hocam

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

o size kalmış hocam istanbul Antalya arasında geze geze gelirim dersen araba çok güzel oluyor. Ama size bana biraz açın mesela küçük çocuk var araba çok yakıyor fazla yoruluyorum arada dinlenmem gerek filan gibi yada tam tersi olabilir

• Arkadaşlar selamlar,

Setur'da Kimeros için özel indirim var.Dün kayınpeder-kayınvalide için 1-6 Ekim 5 gece 42.400₺'ye aldık.Sitede 49.400₺ görünüyor hem özel indirim hem de TT %5 indirimle hem de %25 ön ödemeli olarak 42.400'e denk geldi.Ön ödemeli almak istemeyenler için de 2.500₺ worldpuan var 6 taksit için.
    Diğer tarihler içinde mutlaka çağrı merkezinden bir fiyat alın %10'dan fazla indirim olmuş oldu.
    Çocuk yok hocam sadece uzun yol tecrübem yok o kadar yollar nasıl araba çok yakmıyor ortalama 100 km de 6.5
  • Arkadaşlar muhafazakar kategoride;
    Selge ile wome arasında kaldım.
    Selge nin geneli ve yemekleri hakkında çok olumlu yorumlar var.
    Wome daha hoş görünüyor, sezon dışı yorumları bir miktar olumsuz olmuş. Aralarında yarım saat var. Haziran başı 3 er gece şeklinde ayıracağım galiba.

Halalbooking de diamond üyeliği var.
    Bundan başka ekstra para puan, cüzdan kürdan :) indirimi nasıl yaptırım?
  • 
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.