Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alierik , WaLLoPII , ilkerbb Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
496
Favori
647.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
Giriş

side kumköy tam öyle bir yer. denizi sığ, kumu ince, çocuklara göre tam ılık ılık. biz çok gittik. iz flower ve sunis orada gittiğimiz iyi oteller. bir de kötü otele gittik kazayla biri gitmesin diye söylerdim ama adını hatırlamıyorum maalesef. başka güzel görünen oteller de var orada ama bilmiyorum diğerlerini. paloma vardı, çok iyiydi o da ama bozulmuş dediler bu konuda. crystal otel de var ama başka bir şubesine gittik ve memnun kalmadık, buradaki şubesi artık kumlukların bitip kayalıkların başladığı bir yerde, bu bakımdan da tavsiye etmem yani.

• Senator34 S kullanıcısına yanıt

İyi tatiller simdiden

ben de İst’dan araba ile gidiyorum tatile.

her sene pazartesi giriş cumartesi çıkış şeklinde olur.

pazar gecesi 11-12 arası yola çıkıyorum. sabah 10:00 gibi varıyorum.

araba da çocuk olduğu için nikotin ihtiyacına bianen her 1 saatte bir 15 dk mola veririm

sabah 08:00 gibi de bir yerde durup kahvaltı

gece olduğu için trafik boş oluyor.

ışık trafiği, ilçe trafiği vs olmuyor.

sürat yapmazsan sorun da olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 17 Aralık 2024; 23:2:47 >
  • Tarihci2635 T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam,
    Umarım geçen seneden beri süreç daha iyiye gidiyordur sizler için,tekrardan gecmiş olsun dileklerimi ve dualarımı iletiyorum sizler için.
    Hem cocukların eğlenebileceği,sizleri yormaması için çok büyük alanı olmayan,hijyen kurallarına dikkat eden ve özel durumunuzdan dolayı sizlere yardımcı olabilecek bazı tesisler önermek isterim.Tabi üst limiti yok ama çok da fazla para harcamanıza gerek olmadan 4 gece üzerinden;

*Gloria Verde 47k
    *IC Green Palace 38k tavsiye ederim.

Bir üst baremde düşünürseniz ise (bu fiyata çıkıp çıkmamak sizin tercihiniz)
    *Voyage Belek 65k
    *Lara Barut 63k tavsiye ederim.

En son ben olsam nereyi tercih ederdim sorusuna ise 47k'dan Gloria Verde derdim.
    Nereyi tercih ederseniz edin ailenizle birlikte sağlıklı,mutlu,keyifli bir tatil dilerim hocam.
    Selamlar.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam çıralıda hangi oteli önerirsiniz peki
  • 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.