Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Feyzz-41 , taxlaw , Senior.Planner , raynor15 , Ershell Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 17 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14.684
Cevap
531
Favori
716.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hangi tarihler için bakıyorsunuz Verde'ye? Ben Haziran sonuna aldım 6 gece 86 küsüre ilk açıldığı fiyattan, sonra küçük bir zam gördü 88 küsür oldu ama Maximum %5 indirim gelince fiyat ilk açıldığından daha bile aşağıya geldi hatta ben ETS ile görüşüp farkı iade aldım. Şimdi baktım hala aynı fiyat. Diğer tarihlerde nasıl bilmemekle beraber örneğin Temmuz sonu için 6 gece 97 bin çıkıyor ilk açıldığında neydi bilmesem de Haziran sonuna göre fark olması normal.

• FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt

Ağustos başı için bakıyorum hocam.

Şimdi tekrar kontrol ettim de ben yanlış bakmışım. Min. 5 gece konaklama sınırı koymuşlar, ben direkt olarak fiyat yükseldi sandım.  

• Senator34 S kullanıcısına yanıt

Evet hocam istanbuldan gidiyorum.

Ama ben her yere gece gitme taraftarıyım çocuktan dolayı. Işık vs de beni hiç rahatsız etmedi. Kişiden kişiye direkt farkedecek bişey. Denemeden bilemezsin tabi.

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

Yol anlamında Bodrumun tadı başka tabi. Çok daha kısa sürede çok daha kaliteli yolculuk antalyaya göre.

Ama direk olarakda bodrumdan başka yere gitmem diyemiyorum :) Ki nasipse haziranda Antalya eylülde bodrum yapıcam yine. Geçen senede antalya ve bodrum yapmıştım.

Dediğim gibi ben çok yola takılmıyorum. Biran önce otele gireyim de nasıl olursa olsun :)

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

Şöylede bişey var otelde bişey yaşadın dönmek istedin. Yada allah korusun acil bişe oldu dönmek gerekti. Uçak bileti direkt mokoko :D Otelde bile akşam çıkışta yemeği yedin kafan esti hadi çıkalım dedin.

Ki benim çıkış gününü beklemeden bi önceki gece yola çıkmışlığımda çok oldu.

Uçak bana daha yorucu ve karmaşık geliyor şu şartlarda.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam denizi kum mu bilginiz var mı. Bide haziran başında deniz sıcaklığı nasıl olur çocuk için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

hocam haklısın da acil bişi oldu allah gecinden versin, arabayla bile gitsek istanbula yine 10 saat. evet uçakla en kötü seneryoda iptal ama o durumda uçak pahalı da olsa bi şekilde daha hızlı arabadan artıları var eksileri var tartışılır :)

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    İnce çakıl ve kum karışık hocam.Haziran başı bir tık belki soğuk olabilir çocuklar için Eylül ya da Ekim daha garanti olur.
    Sahili de denizi de gayet keyifli.Ersin Tekin'in videosunu da paylaşayım size.

Ersin Tekin Tatilyumyoutube
    Bodrum'un en ayrıcalıklı otellerinden birini keşfettim. Vogue Hotel Supreme Bodrum. #10
    https://www.youtube.com/watch?si=4OtIFM4h9wWsDrh2&v=kPVF1BtHCe0&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• alosk A kullanıcısına yanıt

hocam detaylı araştırma yapılmıştı mevzu bahsi de geçti daha önce.. kesinlikle uzak durun. paranıza yazık.

• Senator34 S kullanıcısına yanıt

Saygı duyarım ama bence araç uçaktan her türlü önde bu gibi konularda :)

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba anladğım kadarıyla 2 yetişkin olduğunuz için çocuklardan uzak +16 otellere bakmanızda fayda var
    Temmuz başı 4 gece düşünürseniz çocuk sayısının pek fazla olmayacağı
    Liu ve mylome otellerini inceleyebilirsiniz.
    +16 olan tui blue belek oteli de incelenebilir.
    5 gece düşünürseniz
    Yine +16 olan crystal boutique otel düşünülebilir.
    Çocuk olması önemli değil hizmet garanti olsun derseniz 4 gece akra kemer de bütçenize uygun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ermac20 E kullanıcısına yanıt

cok sevindim hocam mutlu tatiller şimdiden

hangi tarihlerde ve hangi otelde kullandınız acaba kodu bilgi verebilirmisiniz rica etsem ben mantıklımı davrandım emin olamadım da kod kullanımında :)

• Ma biche oteli nasıl bilgisi olan var mı arkadaşlar

Temmuz'un ikinci haftası 2 yetişkin + 5 yaş çocuk için 50.000 TL civarı teklif veriyor.

Nasıldır?

• Selamlar, Temmuz ayında 2 yetişkin+ 1 çocuk bölge fark etmiyor önerebileceğiniz, max 60 000 civarında 5 gece otel var mıdır ?

• Merhaba arkadaşlar, Maximum Kart alamadığım için ETS hotellerini elemek zorunda kaldım. 2y1ç 25-31 Ağustos yaklaşık 80k bütçe ile Port Nature tavsiye eder misiniz? Beklentimiz çocuk aqua, gece aktiviteleri(canlı müzik vs.) ve iyi yiyecek. Alkol ve deniz beklentimiz yok. ETS hariç diğer acentelerden başka tavsiyeniz olur mu?

• xdedex kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Orta segment üzeri olarak güzel alternatifleriniz var.Özellikle aşağıdaki 5 oteli incelemenizi öneririm.

*Selectum Family Belek 60.1k
    *Asteria Belek 59.2k
    *Kimeros Holiday 63k
    *Hapimag 58.7k
    *Mirada del Mar 61.7k

• Ceomhs C kullanıcısına yanıt
    ETS dışı mecburiyet söz konusuysa bence de en iyi seçim kriterlerinize göre Port Nature olur.Aradığınız kriterlerin hepsini (çocuk aqua,gece eğlenceleri,ve yiyecek kalitesi-alacarte sistemi ile) karşılarsınız.Bu fiyat bandındaki diğer otellere göre de gayet makul sayılabilir.
    Kötü yanı ne? Maalesef denizi Boğazkent mevkinin oldukça kötü.

• Tatilsiz kalmayayım,deniz-kum-güneş bana yeter,yiyecek-içecek de ortalama olsun ama fazla para veremem diyen varsa ya da esas tatilinin yanına 2.veya 3.tatilini almak isteyenlere güzel bir fırsat var.Verilen paraya göre beklenti düşük tutulursa gayet mantıklı bir seçenek ve çok sevimli bir oteldir.

Crystal Paraiso Verde
    1-5 Haziran veya 2-6 Ekim 24k

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam kimeros hangi tarihler için 63K teklif veriyor.

• damneed D kullanıcısına yanıt
    Bütün temmuz-ağustos için geçerli hocam 5 gece.
    Hatta Setur'da deskaltı indirim var ayrıca %5 TT indirim de olursa 60-61k civarına da alabilirsiniz gibi.

• 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.