Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: maarul Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
13.780
Cevap
501
Favori
659.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Isıtmalı havuz var hocam da kış dönemi için diğer alanlar konusunda bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır, ne kadar eksik hizmet oluyor bilmiyorum. Sadece bu sene ramazan bayramının mart sonuna denk gelmesinden dolayı oteller yaz konseptine 28 martta geçecekler diye düşünüyorum ama bu benim şahsi düşüncem.

Ayrıca bu sene ramazan bayramında gökhan tepe-volkan konak-candan erçetin konseri oldu. 2025 yılında da bu standartta olacaktır.

Edit: Belek özelinde yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatbjk -- 7 Ağustos 2024; 22:18:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • firatbjk kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene bu konserlere ETS dışından rezervasyon yapan misafirler ile ETS konserleri açıklamadan ETS'den alan misafirler katılamadı diye biliyorum.
    Otelde büyük sıkıntılar oldu bu konuda.Bayram konserleri için kendi sitesinden rezervasyon yapmak büyük risk,mutlaka otelle önceden görüşülüp teyit alınmalı.Düşünsenize aynı otelde konaklıyorsunuz ama sizi konsere almıyorlar gerçekten çok sinir bozucu bir durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de çağrı merkezi üzerinden 4-9 Haziran 2 Yetişkin ve 5 yaş çocuk Akra Kemer 45700'e rezervasyon yaptım. Bilgilendirme yapanlara teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Ne kadaaaaarrrr saçma sapan bi uygulama

ikilik olabilir mi ya gerçekten otelde insanlar ayrıştırılır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fiyatlar mantıklı geldi hocam şu an ödesek Euro olarak tek çekim mi yapacaktır

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 gece ücretini peşin yatırıp rezervasyonu garanti ediyorsunuz, sonraki ödemeyi istediğiniz zaman yapabiliyorsunuz. Dilerseniz konaklama başlangıcında otelde de yapabilirsiniz.
    Euro olarak bekliyor kalan tutar, ödeme ise ister online ister otelde güncel merkez bankası kuru üzerinden Türk Lirası olarak ödeniyor.

Teşekkürler hocam fiyatlar fena değil konsept ne kadar kısıtlı olur onu düşünmek gerek sadece 🙂

Geçen sene haziran rezervasyonunun ilk gecesini ekim ayında euro kuru 29,81 tl iken ödemiştim. Kalan 3 günü mart ayında euro 35,39 tl iken ödedim. Kur daha da artar korkusu ile nisan-mayıs aylarını bekleyememiştim ödemeyi tamamlamak için. İptal şansı da olmadığından kur arttıkça çaresizce bakıyorsunuz kapana kısılmış gibi hissettirmişti :)

https://cdn.galaxy.tf/uploads/applications/documents/001/618/131/titanic-deluxe-golf-belek-2021-konsept.pdf

Konsept bilgisi burada baya detaylı anlatılmış. Kendi adıma ramazandan sonrasını da 2-3 gün almayı düşünüyorum ama henüz satışta olmadığından çağrı merkezini arayacağım sabah fırsat bulamadım.
    Zaten şu an min 4 gün rezervasyon alıyor bu da bayram öncesi cuma günü de izin almak demek, hem cuma hem bayram sonrası için aynı anda izin almam mümkün değil. Ya 3 gün + nisan fiyatı belli olunca onu da alacağım ya da bayram sonrası kalacak. Çocuğun ara tatili de bayram sonrasına denk geldiğinden izni orada almak harika olacak açıkçası.

Bir de konser işini de soracağım aradığımda, tam olarak neymiş bakalım.

• erdsavas kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam 😄26-30 Mart arka Kemer 818 Euro 4 taksitte Euro artsada 760 Euro falan olur Titanik Belek 720 euro oluyor Titanik daha iyi degıl mi ?

Çağrı merkezini aradım siteyle biz ayrıyız o nedenle destek olamayacağım 2025 için dedi hocam

Titanic sezon ve sezon dışı konsepti epey değiştiriyor. Kış sezonu konaklaması yapanların yorumlarına bakmak lazım tripadvisor üzerinden. 1 Nisan öncesi ile sonrası arasında konsept değişimi için aşağıdaki fact sheet sayfaları fikir verebilir;

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Kış sezonu tam bir fiyasko olmuş titaniği titanik yapan alakart snacklerin hepsi kapalı

Kirman grubu genel görüşünüz nedir %25 kampanyası ile jollyde var ama 2025 Eylül için fiyat vermiyor ,

Açıkçası eğer diğer oteller 90 100k açıp 6-9 taksit alacak ise %25le bunları değerlendirmek kafama yatıyor
    5 gece altı vermiyor maalesef verse 4 gece orta 5 yıldız 3 gece daha premium otel düşüncem vardı

Cumartesi giriş - cuma çıkış 6 gece

ETS’de 2025 Eylül fiyatları ise şöyle

30agu-5eylül
    Arc-leo 79
    Sidemarin 79
    Sidera 75
    Calyp 71

6 Eylül -12 Eylül

Arc-leo 76
    Sidemarin 76
    Sidera 70
    Calyp 67

13 Eylül -19Eylül

Arc-leo 73
    Sidemarin 73
    Sidera 67
    Calyp 65

20 Eylül -26 Eylül

Arc-leo 71
    Sidemarin 71
    Sidera 65
    Calyp 63

27 Eylül -3 Ekim

Arc-leo 67
    Sidemarin 67
    Sidera 59
    Calyp 62

Tabi jolly %25 ile kirmanı devreye alacak mı bilmiyorum ya da Mng turizm, birde belazur Belek’te olan Kirman oda fiyat vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 8 Ağustos 2024; 13:49:9 >

Hocam jolly internet sitesi üzerinden 1 seneyi aşan rezervasyon için tarih çıkmıyordu düzeltemediler hala demek ki. Çağrı merkezi mutlaka yardımcı olur, sitenin yazılımı böyle.

Bu arada konseri sordum: Konseri Etstur düzenlemiş, otel bünyesi kullanılmış sadece. Bu sebeple masa rezervasyonları yapılırken buna dikkat edilmiş olabilir dedi çağrı merkezi. O tarihte yurtdışı rezervasyon yaparak gelenler konsere katılamadı mı diye sordum, öyle olmuştur net bir şey diyemiyorum dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatbjk -- 8 Ağustos 2024; 13:47:14 >

Şahsi fikrim muhtemelen nisan mart ayında euro 42-45 arası olabilir.

Hocam Sidera ve Calyptus'da kaldım ama şu anda fiyat kıyaslayacak bir tesis olmadığı için bir şey diyemiyorum. Önceki senelerde Kirman grubu yüksek açıp fazla zam yapmadan devam ediyordu ama yazdığın fiyatlar geçen senelerdeki gibi uçuk gelmedi açıkçası.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da öyle geldi Kirmana bu kadar verilmez düşüncesi gelmedi açıkçası ya da fiyat algımız bozuldu

Yok hocam abartı değil hatta bazı dönemlerde yazdığın fiyatlar 2024 fiyatlarından ucuz çıkıyor. %25 kampanyası varsa avantajlı olabilir.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Bakalım jolly darlayayım gecelik 10k bandı gelecek sene 0.4 asgari ücret olacak , maliyete 220-200Euro altında olacağını ön görüyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.