Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Fatihcan85 , Eagle.BJK Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.779
Cevap
501
Favori
659.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • typhoonsevenhill1912 T kullanıcısına yanıt

Evet tek çekim alacak, ama yukarıda arkadaşlar yazmış, o günün döviz kurundan çevirerek çekim olacak diye, bu riski göze alamayıp iptal ettim ben de.

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Hocam Nisan ayında akra Kemer nasıl olur sizce 20 22 bantlarında ankaradan çıkıp gitmeye izin almaya değer mi
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Bende ankaradan geleceğim hocam yani hava güzel akşamları da güzel biz hiç uzun kollu birşey götürmedik ihtiyaç da duymadık 1 sorun yaşadık otelle kapalı ve açık havuzun ısıtmasını kapatttılar sebebi yabancılar istemiyormuş forumdan da olan bir kaç arkadaş şikayet ettik sonra kapalının ısıtmasını açtılar
    Yemekler için bile gelmeye değer güzel zaman geçiyor hocam
    Ben denize hergün girdim ama çocuk eş giremez soğuk oluyor denizsuyu
  • mmnmtl M kullanıcısına yanıt

Agoda da şimdi al sonra öde yaptığımız zaman fiyatı sabitlemiyor muymuş?

Örneğin; döviz artışı olacağı varsayımıyla, şimdi 40K TL gözüken bir rezervasyon, 6 ay sonra 44K TL gözükebilir mi?

• sudkaldo kullanıcısına yanıt

Hocam inanın ben de emin değilim, ama arkadaşlar öyle yazınca, riske girmek istemedim açıkçası.

5 Harizan - 9 Haziran Akra Kemer 4 gece, kendi sitesinden 37600 4 taksit olarak rezervasyon yaptırdım. Nisan ayına Agoda üzerinden yaptırmıştım ama Haziran su sıcaklığı daha iyi olacağından değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmnmtl -- 6 Ağustos 2024; 13:31:4 >

44.000 çıkıyor fiyat hocam siz 4 gece için rez yapmış olabilir misiniz

• sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle aldığınız fiyatı döviz kuruna çeviriyor, ödeme günü aynı dövizi güncel kurla çarpıyor,bunu bizzat agada yazdı bana keşke silmemiş olsaydım buraya atardım yazışmayı, fakat siz yinede agoda ile görüşün
    Hocam rakamlar yanlış olmasın, bahsettiğiniz rakam yok,akra kendi sitesinde 44,654 TL çıkıyor fiyat
  • Euro arttıkça akra nın kendi sitesinde verdiği rakamlar da artıyor.
    78k baktığım fiyatlar 80k ya yaklaşmış durumda.😔
  • kaptan _27 K kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın, klavyeye alışamadım, doğru 4 gece rez. yaptırdık. 5 - 9 Haziran olacak, düzelttim.

Son iptal gününe kadar beklemekte olabilir hocam. Ücretsiz iptalse

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt

evet hocam ücretsiz iptal, aslında beklenebilir ama çok zaman var

• Akra kemer ile kirmanlardan hangisi kıyas edilebilir ?
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Hocam voyage cousine restoranın özelliği nedir? Bi de kış dönemi voyage için kids club açık mı, akşamlr animasyon var mı; tesiste nereler açık böyle bi doküman var mı acaba ulaşabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontrast_ -- 6 Ağustos 2024; 16:52:34 >
  • kontrast_ K kullanıcısına yanıt
    Telegram— voyage sorgun — döküman

Ya da linkledimhttps://files.fm/u/b9ps7un2vw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 6 Ağustos 2024; 17:20:44 >
  • kontrast_ K kullanıcısına yanıt
    Hocam voyage çağrı merkezi bu konularda pek bilgili değil ne yazık ki, Voyage Belek’te kids club kıs aylarında da açık oluyor resim ve yorumlardan biliyorum bence Sorgunda da açık olur, animasyon için Sorgunda kapalı alanda etkinlik yapılacak bir alan yoktu gözümün önüne gelmiyor, Cousine restoranın özelliği 24 saat açık olarak o öğüne özel a la carte konseptte ücretsiz hizmet vermesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritalin06

Telegram— voyage sorgun — döküman

Ya da linkledimhttps://files.fm/u/b9ps7un2vw

Teşekkür ederim.

• 2024 başlığındaki erken rezervasyon fiyatları üzerinden örnekleyerek fikrimi paylaşmak istiyorum:

Maxx Royal Belek

1-6 Haziran 119.350 tl

1-6 Ağustos 157.850 tl

1-6 Ekim 101.255 tl

Rixos Premium Bodrum (kendi sitesi/ ETS)

1-6 Haziran 97.917 tl (ETS 103.180 tl)

1-6 Ağustos 143.294 tl (ETS 147.400 tl)

1-6 Ekim 57.715 tl (ETS 73.700 tl)

Titanic Luxury Collection Bodrum

1-6 Haziran 58.500 tl

1-6 Ağustos 139.750 tl

1-6 Ekim 65.000 tl

Voyage Torba

1-6 Haziran 59.760 tl

1-6 Ağustos 138.960 tl

1-6 Ekim 52.560 tl

Gördüğünüz üzere Maxx Royal, belli bir fiyatın altına düşmüyor. Yoğun sezonda ise fiyatlarını belli bir oranda yükseltiyor. Öte yandan Voyage ve Titanic'in Haziran Ağustos Ekim fiyatları arasında uçurum var. Belli standartları yakalamanın tesadüf olmadığını düşünüyorum ve fiyatlarında bu kadar esneklik gösterebilen işletmelere şüpheyle yaklaşıyorum. (Bu 2 markayı hedef göstermek istemiyorum sadece örnek olarak paylaştım. Gerçi tesadüf mü bilemiyorum daha önce Voyage'da kalıp, olduğundan daha üst segmentte görünmeye çalışan bir işletme olduğunu düşünüyorum.)

• Colin Kazim-Richards C kullanıcısına yanıt
    Muğlada haziran ve ekim riskli dönem bu sebeple fiyatlar doğal olarak daha düşük kalıyor. Yaz döneminde de hem kaliteli otelin azlığı hem de en çok tercih edilen bölge olması sebebiyle fiyatlar da o doğrultuda artıyor. Max Royal Bodrumda da haziran başı ile ağustos başı 2 kat fiyat farkı oluyor.

Titanic ve Voyage her dönemde Max Royal ile rekabet edecek oteller değil öyle bi amaçları da yok.
  • Colin Kazim-Richards C kullanıcısına yanıt

Elma ile armutu kıyaslamışsınız, artan fiyatlar arz talep meselesi direkt olarak otelin kalitesini anlayabileceğiniz bir kıstas değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 7 Ağustos 2024; 8:4:2 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.