Nirvana ME Eylül sonu Ekim başı 75 k 5 gece 6 gün okeyim ben bu tabloya göre. Dolce Vita için de 60-65k derdim. Bakalım bizim dememizle olacak mı Elinize sağlık bu arada hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 5 Ağustos 2024; 13:51:57 > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (6. sayfa)
-
-
Dolce ta 5 gece 65 açar mı sizce bende eylül ortası 5 gece dolce vita düşünüyorum. Açıkçası 70k ya kadar çıkabilirim -
Ben belli başlı otellere istesemde bağlı kalamıyorum sebebi
1-
2 çocuk olunca bazı oteller fark almazken bazıları 10-20k fark istiyor.
Bazıları direk aile odası verip fiyatı neredeyse 2 katına çıkartıyor.
2-
Yaz dönemi en pahalı dönem ve en gereksiz (kalabalık ve sıcak) dönem temmuz-ağustos okul dan dolayı
Temmuz ya da ağustosta 5 gece en f/p olanını tercih etmeye çalışıyoruz. -
Ritalin hocam bir önce sayfada 16-21 Eylül 51300 demiş. Yüzde 40 zam ile 71 binlere gelir hocam. Zam oranı belli edecek aslında.
-
Bende aynı durumdayım seneye yönü Bodrum Fethiye ye çevirmek istiyorum Mirada exluse Bodrum oteli düşük açarsa kaçırmak istemiyorumquote:
Orijinalden alıntı: getbusy06bu sene voyage sorgun almıstım erken rezzervasyondan eylul ıcın. seneye artık fethiye taraflarına gitmek istiyorum. erken rez için takibe almaya değecek otel tavsileri verirseniz sevinirim.
-
-
Doğrudur hocam bu verilen fiyatlar aslında 2024 erken rezervasyon fiyatları.2025 belli olunca Mayıs'dan itibaren yansır.
Rixos'un kendi sitesinden de bakmıştım ben geçen sene daha uygundu.Yani mayıs ve sonrası için biraz beklemek gerekiyor.Ama Nisan sonu için de ben havanın yeterli olacağını düşündüm. -
Eylül ayı ortasında Antalya iyi olur sanırım dimi hava olarak -
1-7 Haziran 6 gece 2 yetişkin + 1 çocuk Rixos Premium Bodrum kendi sitesinde 123k fiyat verirken Hotels.com 95k fiyat veriyor.
Bu arada @erdsavas hocam bazı rixos lar kendi sitesinde fiyat belirledi bilginiz olsun.
-
https://allinclusive-collection.com/tr/arama/
Hocam buradan mı bakıyorsunuz acaba ağustos sonu kadar açıklanmış heralde fiyatlar hiç iç açıcı değil 😄 -
Ekledim hocam, fiyatlar hiç iç açıcı değil yazacaktım ritalin hocam yazmış. ETS de bu fiyatlara yakın açar muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 5 Ağustos 2024; 15:20:19 > -
Bu sene 29 Eylül - 4 Ekimde Belek tatilim var hocam kafamda havayla ilgili hiç soru işareti yok fırtına falan çıkmazsa Antalya’nın en güzel zamanları olur
-
Sharmdaki Rixos için çok iyi yorumlar var ancak Tekirova da sizin tarihlerde 57 k veriyor hocam. Hizmet kalitesi muadil iki otel midir bilmemekle beraber;
Sharmda iyi bir deniz ve sıcak hava ama yüksek yol ücreti( kampanyalı uçuş yakalanırsa çok iyi olur) Tekirovada denize girilmeyebilir bu havalarda ama daha makul bir yol ücreti olur.
Ek olarak Rixos kendi sitesinde Mısır otelleri Mayısta da açık. Nisan ayında +18 adult only olan 55 k, Seagate ise 60 k sizin tarihlerde hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 5 Ağustos 2024; 15:40:34 > -
https://www.rixos.com/tr/destinations# otel ismini seçerek ilgili tarihleri aratıyorum hocam.
-
Henüz o tarihlerdeki uygun uçuslar görünmüyor hocam.Bu sene en uygun 2 kişi gidiş-dönüş 15k civarı tutuyordu.
Aslında hala kararsızım ama 2025 fiyatları hiç iç açıcı olmayacak gibi duruyor.
Her sene bir öncekini aratır oldu artık. -
Crystal otellerde kalanlar Nirvanalarda sadakat indirimi alıyor muydu? -
Hocam emin olamamakla birlikte alabiliyordu , otelin mh sine olmadı bu yaz 3 gün kristal yapayım seneye indirim alırım esprisi yapmıştım diye hatırlıyorum -
Biz de yerimizi alalım konuda;
2025 23-27 Nisan 2 yetişkin 5 yaş çocuk 21762TL'ye agoda üzerinden Akra Kemer'e rezervasyon yaptım, bir ücret alınmadı henüz, 13 Nisan'a kadar iptal seçeneği var ve ödeme 14 Nisanda karttan otomatik çekilecek. Umarım sorun yaşamayız, bir süre geçsin oteli arayıp teyid isteyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmnmtl -- 5 Ağustos 2024; 16:49:27 > -
Hangi otel hocam bu onu kaçırdık sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X