< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (5. sayfa)
-
-
2 yıl önce Helin Hanım, bu yıl ise Öykü, Eylem ve Helin Hanımdı asistanlarımız. Kesinlikle çok ilgililerdi.
Seneye belki torba yapabiliriz fiyata göre. Yarısı yenilendiğinde gitmiştik, şuanda aşmış duruyor. Anne, baba ise en çok sorgundan memnunlar, o yüzden onlarla gittiğimiz tatilde sorgun tercih ediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam yorumlarda ben de bu iki ismi çok görmüştüm seneye tercih edersek benim de aklımda direk girişte rica edeceğim.
Teşekkür ederim düşünceli paylaşımınız için :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de Voyage Belek hariç tüm Voyage'larda konaklama yaptım (kapanan Türkbükü ve Bodrum da dahil) ama Voyage Torba'nın yeri bizde başkadır hocam.
Denizi,gece eğlenceleri (konser ve tema partileri ,alacarte restaurantları (eskiden Ela Ela vardı en güzeli ama kapandı)
Bence de eğer imkanınız olursa Voyage Torba'yı mutlaka tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da öyle olacak gibi geliyor. Voyage torbayı takip edeceğim ama görünen o ki çok iç açıcı fiyatlar olmayacak gibi. Eylül - Ekim gelsin hele bakalım inşallah beklentimizin aksine güzel fiyatlardan açarlar.
Eski torba, yarı yenilenmiş torba, belek, türkbükü, 2 kez sorguna gittim. Türkbükü deniz olarak en güzeliydi hebil koyu muazzamdı.
Bakalım fiyatlar bir gelsin.
-
Ben bu sene geç kaldım mesela 60 civarı 5 gece otel bulamadım. Bende rotayı çevirdim Yunanistan Üsküp Ohrid Tiran rotasına. Arabamla gideceğim. Hesap yapıyorum booking falan bakıyorum. Yiyecek falan aynı paraya geliyor. Bakalım öbür hafta gidiyorum. Saçma sapan otellerde tek gece 12.5 k çok fazla geliyor.
İyi yolculuklar dilerim. Sağlıklı tatiller. 3 Tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, bizleri başka ülkelere gitmeye zorlayan sistemin de şahıslarında gözü kör olsun. Bir millet bu kadar mı düşman olur kendi insanına artık kin nefret daha fazlası oluştu bende. Neyse konuyu bozmayayım kusura bakmayın.
Duygularımız ortak hocam. Bende konuyu dağıtmadan bahsedeyim az. Video izliyorum inanın 2 euroya bir porsiyon börek var. 15 euroya yeme içme sınırsız lokantalar. Porsiyonlar bol. Bir porsiyon burda net 2 porsiyona bedel. Önceden Titanic Sueno o civar gezerdim derdim bir maaş altüstü kendimizde özel hissedelim. O kaliteyi görünce diğer oteller çok yavan geliyor. Orayada yetişemiyoruz. Benim otele bakışım hep bir maaş ne olacaktı. Şimdi 2 maaş seviyesine çıktı ne yazık ki. Mademki kur baskılanıyor o zaman bende yurtdışına çıkarım anı biriktiririm dedim. Otellerde sağolsun ikinci çocuğa hemen oda farkı kitliyorlar. Yoksa yurtdışı bizim neyimize. Ama şartlar o kadar zorladı ki bende gidiyorum. Ben yulda 3-4 otel yapan insanım. Otel insanıyım severim. Yani ben bile gidiyorsam gerçekten sıkıntı var demektir. İnşallah bir an önce normale dönebiliriz.
Yerimizi alalım herkese şimdiden iyi tatiller iyi eğlenceler
geçen sene erken rezervasyon açtığı tarihi hatırlıyor musunuz hocam?
16 eylul girişli 5 gece 58 diye hatırlıyorum ben 🤔
Hocam 2 kişi 51.300dü 16-21 Eylül
Doğrudur hocam çocuk yaş farkından dolayı bu şekilde kalmış olabilir aklımda 😊
Konu için teşekkürler. 2024 hiç planladığımız gibi olmadı, Allah sağlık versin 2025 çok daha iyi geçer umarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu sene voyage sorgun almıstım erken rezzervasyondan eylul ıcın. seneye artık fethiye taraflarına gitmek istiyorum. erken rez için takibe almaya değecek otel tavsileri verirseniz sevinirim.
-
Fethiye için aşağıdaki otelleri takip edin hocam,fiyatlar belli olduğunda size uygun olanı alırsınız.Fiyatlar istediğiniz seviyede olmazsa Fethiye'ye 50km mesafede olan Sarıgerme otellerine de bakabilirsiniz.
*Liberty Lykia
*Jiva Beach
*Liberty Signa
*Akra Fethiye
*Liberty Fabay
*Letoonia Club
*Club Tuana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X