Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (3. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 41 Misafir (4 Mobil) - 43 Masaüstü5 Mobil
5 sn
13.771
Cevap
501
Favori
658.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Voyage kış dönemi için ETS’de fiyat vermeye başlamış, Sorgun ve Belek,
    Açılan fiyatlar kendi sitesindeki iptal edilemez fiyattan daha yüksek.
    Bir de Voyage Sorgun’da hizmet saatlerinde Cousine 24 gözükmüyor, kısın rezervasyon düşünen varsa muhakkak Cousine 24 hizmet verecek mi sormasını öneririm.
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Bu kötü oldu malesef, acele etmeyinde hiç olmazsa kendi sitesindeki fiyatlara çekerler belki.

Müşteri hizmetlerini aradığımda voyage sorgun ocak 4 gece 2y/2ç 37k gibi bir rakam vermişti
    Merak edip beleği sorduğumda 47k dedi küsuratları yazmıyorum.
    Şimdi ets ye baktığımda %5 indirimli veriyor.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Ben de 23-27 Kasım bakmıştım sitesinde iptal edilemez fiyat 21.500 civarı veriyordu iptal edilemez fiyat, ben o fiyata sigorta eklerler diye düşünmüştüm size yüzde bir de iptal sigortası ekleriz deyince çağrı merkezi, bu tarihler Ets sitesinde 26.600den açmış

Acaba size verdikleri fiyat kendi sitelerindeki iptal edilebilir olarak çıkan fiyat üzerinden miydi?
  • Voyage çağrı merkezi tl fiyatı taksitli olarak vermeye başladı mı?
    İptal %1 ekleriz demişlerdi
    Yani sigortasız fiyat vermişlerdi.
    Onlardan alsam ets fiyatına göre fazla ödemiş olacaktım.
  • firatbjk kullanıcısına yanıt
    Evet Kış dönemi için maximum 9 taksit dediler bana
    Carino 10€ olarak belirtilmiş etsde. Burda da ciddi avantaj sağlamış açıkçası
    Kis konsepti dosyasindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunami0108 -- 4 Ağustos 2024; 15:11:28 >
  • 30-45 bandına baktığımızda ocak 4 gece ki yakında forumda ya da sömestra az günler kala nereyi alsak diye sorular gelecektir.
    2y/2ç gözüme çarpan tesisler

Rixos park belek(yemek memnuniyeti zayıf + sı land of legends giriş var)
    31k

Voyage sorgun 35k (kış konseptinde hizmeti ilk defa bu yıl yapacak hizmet veren kısımlar muamma)

Gloria verde 43k (kış konsepti ile ilgili fikrim yok)

Voyage belek 45k (öne çıkan tesis bu heralde)

Lara barut collection 45k

Acanthus cennet barut collection 41k

Barut hemera 32k

Şu an gözüme çarpan bunlar

Kremlin ve selectum family i 30-35k arası olduğu için yazmadım bile.

Başka tur şirketlerinde gözünüze çarpan varsa ekleyebilirsiniz.

Sizce yukarıda listediğim oteller için rezervasyon yapılır mı?
    Cevap evetse hangisi kış konsepti olarak ve fiyat düşünüldüğünde daha avantajlı?
    Ya da
    Beklemelimiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 4 Ağustos 2024; 15:3:29 >

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Bence biraz daha bekleyin hocam coğu otel fiyat vermiyor henüz.
    Daha bu listeye Titanic Mardan Palace girecek ki (sömestr için özel etkinlikleri oluyor),Rixos Tekirova ve Sungate hem tema park için hem yemekleri daha iyi beklemek lazım.
    Ayrıca belli olmaz belki Regnum,Cullinan,Ethno uygun fiyat açar.Mesela Bellis Deluxe'de ısıtmalı havuz + ısıtmalı Aquapark var bence alternatiflerin çoğalmasını bekleyin.
  • 1 yıl öncesinden bütçemize göre Fırsat kovalarken şöyle haberler görüyorum ya çılgına dönüyorum. Bu ülkenin gerçekten her yeri her kısımı kokuşmuş.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim
    bütçemiz dahilinde umarım en kaliteli hizmeti alabiliriz.
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir bizleri üzen bir konu bu. Geçenlerde milliyet farkı diye misafirden fark alındı. Türkiye de Türk vatandaşından.
    Çok farklı işler dönüyor aklım almıyor artık forumdan Agoda üzerinden 18k ya voyage sorgun aldığını söyleyen arkadaşın otel rezervasyonunu onaylarken otelin kendisi ve diğer ünlü acentalar aynı odayı 28k ya satıyor.
    Böyle bir kolaylık varsa neden 10k fazla ödüyoruz.
    Yaz sezonu için aradaki avantaj belki 20-30k lara çıkacak.
  • tsunami0108 T kullanıcısına yanıt
    Cousine açıkça sorun yok hocam benim aklım en çok ona takılmıştı :)
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Yukarıda 142 demiş arkadaş ama temmuz ayı için
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Yorum yazacakken paylaşımım bu mesajla ilgili olduğundan hemen size cevap olarak paylaşmış olayım ben de mesajımı.

Dün gece VPN’le girdim, bize fiyat vermeyen Barut grubu yurtdışına satışa başlamış :)
    Hatta Tui Blue Barut Andiz’da bazı odalar bazı tarihlerde dolmuş bile.

Beklediğim Lara Barut 1-5 Ekim seçeneği üzdü,
    Euro cinsinden verdiği fiyatı TL’ye çevirdiğimde hotels.comdaki gibi 66 bin fiyat veriyor

Hotels.com’da 24-28 Eylülden başlayarak 1-5 Ekim Gece Barut Hemara 46 bin çıkarken burada Euro ve kuru tl olarak seçtiğimde Hotels.comdan daha ucuz fiyat veriyor, 39 bin civarı, sadakat indirimiyle 38lere geliyor, bunu takip edeceğim, bakalım bize de bu fiyatlardan mı açacaklar diye kanıt resimleri de aşağıda dursun:

Barut Hemera 24-28 Eylül TL-Euro cinsinden fiyatlar:

Anda Barutun fiyatlarını kontrol etmeyi unuttum, Anda Barut seneye ne kadara açılacak merak eden arkadaşlar vardı, dileyen VPN ile girip 2025 Barut fiyatlarını kontrol edebilir.

• Ethno Belek videosunu izliyorum, görünen kadarıyla muazzam bir tesis olmuş.
    Tamamını izledim, Cullinan otelin daha da üstü olmuş maxx ile yarışır seviyede duruyor. Mevsimine göre ısıtmalı ve soğutmalı yazmış fact sheet’e, aktivite havuzu hariç ana havuz dahil diğer havuzlar için. Kış fiyatları belli olunca değerlendirilebilir.
    1 5 eylül arasında 79 bşn fiyat veriyor 4gece için otele göre uygun değil mi fiyat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.