Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pore , FRaNZ FeRDiNaND , K.trk Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.770
Cevap
501
Favori
658.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi fiyat hocam ben sezon başında ekim ilk hafta için rezervasyon yaptırmıştım, iptal edip eylüle çektim rezervasyonu.
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

Önümüzdeki sezon için fiyatlarını merakla bekliyorum. Benim açımdan bazı eksikleri olsa da, hiç düşünmeden tekrar giderim, o kadar memnun kaldım.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Seneye rezervasyonunuzda sadakat indirimi olacak mıymış hocam bir bilgi verdiler mi?

• Önümüzdeki sene için hayaller Ethno, Voyage, Güral. Gerçekler Aquaworld belek, haydarpasha alanya, Ic santai, Crystal falan gibi olacak diye hissediyorum umarım yanılırım. Enflasyonu önden yükleyecekler fiyatlara o enflasyon olmayacak saçma bir durum olacak.
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

Yok hocam, asistan neredeyse her akşam yanımıza gelip gördüğümüz eksik, sorun ne varsa tek tek not aldı ama bunun bahsi geçmedi. Asistanlar bir Voyage personeli gibi otele ve verilen hizmetlere pek hakim değildi.

Voyage torba otelde asistanlar ve bar şefi farklı konuşuyordu onları yüzleştirmeye çalışmıştım 😁 asistan olayı her yerde eğer otel hakkında bazı konulara hakimseniz patlak veriyor. Hakim olmadıkları konular çok, biz onlardan daha bilgili gidiyoruz, gitmeden araştırdığımız kadarı ile bile. Verilen para yüksek olunca araştırma da yüksek oluyor. Onlar misafir ile müşteri ilişkileri arasında köprü görevi görmekten ileri gidemiyorlar.
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt

Hocam kaliteli tesisler zam yaparda. Çer-çöp oteller altında kalırmı onlarda aynı zammı yapıştırırlar  

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt

Mantıklı bir kırılım yakalarsam Voyage kovalarım hocam Ekim ortasına kadar esneyebilirim diye şimdiden plan yaptım. Tekirova denizi mükemmel benim için esas hedefim Nirvana Dolce Vita eğer mantıklı fiyatlar ile açarsa kaçırmam. Yeter ki Maximum kartı çözeyim.

Ama oteller yüzde 60-70 zam yaparlarsa seneye yaz dönemini kesin yurt dışı tatiline ayırıcam.

Seneye yurt dışı turları bir hayli mesai yapacak sanırım. Çünki çevremde 3-4 aile seneye fiyatlar çok artar ise yurt dışına kacacaklarını söylüyorlar. Yani mantık 90-100 yurt içi otele verene kadar yurt dışına giderim mantığı.

Valla hocam doğru diyorsunuz da, otele giriş yaptık, lobide beklerken saat 11:10 gibi asistan geldi isterseniz kahvaltıya geçin diye bizi 11:00'da servisi biten ve ortalıkta tek tük soğuk yiyecekler kalmış ana restoranın kapısına kadar götürdü :) Biz öylece ne yiyeceğiz diye bakınırken restoran personeli bizi resepsiyonun dibindeki 7/24 alakart restorana yönlendirdi. Asistanın hem de kompakt bir yapısı olan otelden bu kadar bihaber olması da biraz abartı yani  

Geçen sene ismini vermeyeyim aynı otele farklı zamanlarda 2 defa gittim, ilkinde asistan personel çok çok iyiydi çıkıştan sonra bile ertesi gün eve sağ salim vardınız mı demişlerdi her istediğimi (upgrade, alakart vs.) yerine getirmişlerdi, ama ikincisinde aşırı bilgisiz ve yardımseverlikten uzak asistanlara denk gelmiştim sıfır bilgi, sıfır alaka. İyi asistana denk gelmediğinizi anlayınca değiştirmek için talepte bulunmak lazım ama ben maalesef yapamıyorum bunu. Aman ayıp olmasın kırılmasınlar diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 4 Ağustos 2024; 20:0:12 >

Asistan değiştirme fikri iyiymiş gerçekten, hiç düşünmemiştim. Gerçi ben de yapabilir miyim bilmiyorum ama bilgisizlikten ziyade, ilgisiz veya talepleri yerine getirmekte başarısız olduğunu görürsem içim rahat bir şekilde değişim isterim.

Benim de başıma 2022 Sorgunda gelmişti, çok genç ve değişik bir kız yanımıza gelerek ben yeni asistanınızım demişti, ben şaşkınlık içinde bakarken bana ne oldu memnun olmadın galiba benim olmamdan demişti 😅 o senli benli iletişim dilini duyunca beş gece orda zorlanmamak adına asistan yönetim şefi vardı Sultan Hanım kendisiyle iletişime geçmiştim asistanı değiştirmişlerdi.
    Sonuçta iyi bir hizmet almak için gittiğimiz yerde acemi ve gereksiz samimi sınırları aşan veya tecrübesiz biriyle o kaliteli hizmeti almaktan uzak durmamıza gerek yok. Kırmadan kibar kibar konuları kendi lehimize çözüp hakkımızı almak güzel şey :)
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

İlginçtir, aynı otelde geçen yaz bizim asistan da bazı sınırları aşarak diyaloğa giren biriydi. Daha ilk günden özel hayatından, sorunlarından falan bahsetmeye başlamıştı. Kim bilir, belki de aynı kişidir  

Çok benzer düşünüyoruz hocam Nirvana dolce jollyde açsa keşke bu sene ön ödemeli , fiyatlar uçuk gelirse ekimde pasaportların harcını öderim gibi
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Nirvana dolce hakkında Google da çok kötü yorumlara denk geldim. Videosunu izledim otel harika görünüyor. Siz tavsiye eder Misini önümüzdeki sene için
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Bu donemde dovizin sabit kalacagini cok dusunmuyorum. Simdiden tatil icin doviz alip koymak riski azaltacaktir.
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyimim yok fakat videolarda ve otel içerisindeki deneyimlerde güzel duruyor , Tekirova Deniz’ini çok merak ediyorum alakartlar güzel duruyordu ve denizden cekılen su ile havuz yapmışlar onuda merak ediyoruz bakalım hayırlısı
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Evet videoda bende çok begendim gerçekten. Restoranları çok iyi görünüyor Starbucks vs de var. Uygun açarsa bende alacağım direk sanırım
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ETS’de açıklanıyor uygun açmadı geçen sene voyage sorgun ile aynı açtı anında kafadan silmiştim ama bu sene nolur bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 4 Ağustos 2024; 21:50:15 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.