Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (2. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 24 Misafir (4 Mobil) - 24 Masaüstü6 Mobil
5 sn
13.770
Cevap
501
Favori
658.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam, Sorgun'da bir de Aquapark yok diye biliyorum ben yanlış hatırlmıyorsam.
  • Yeni konu hayırlı uğurlu olsun önceki 2025 konusunu yönetim kapatır ve karışıklık olmaz inşallah.
    Herkese bol fırsatlı tatiller arkadaşlar
  • Bende anda barut için bekliyorum bakalım hanıma göstermeseydim keşke çok istiyor. rubi platinum sign ve anda barut ikisinden biri gloria serenityde olabilir bakalım
  • Akra kemerin çocuk havuzunun üzeri kapalı olsaydı ikna etmek üzereydim
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Öneriler ve tavsiyeler için teşekkür ederim.
    Tanıtım videosunda da aqupark göremedim haklısınız aqua park yok.
  • hasan3336 H kullanıcısına yanıt
    Ben de burayı bekliyordum hotels.com da çok yüksek fiyat veriyor önümüzdeki yaz için
    ETS veya resmi sitesinde de bu rakamlar olur mu bilemiyorum tabi
    Şenay hanımın dediği gibi Akra Kemer 14 Eylülden sonra iyi fiyat veriyor diye Akra yi aldım
    Keşke uygun acsalar resmi sitesinden Haziran'da Anda Barut alsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestine -- 3 Ağustos 2024; 15:53:45 >
  • kestine K kullanıcısına yanıt
    Akra ile anda arası sezonda 2 kattan fazla fiyat olur benim tahminim.
  • Bende Nirvana dolce viya Nirvana me ve Gloria golf resort bekliyorum bakalım
  • Ersin tekin in Nirvana dolca Vita videosunu izledim çok güzel otelmiş o tekne olayı ek ücreti nedir daha önce giden var mı??
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt

ETSde açıklama bu şekilde

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
  • Hayırlı olsun. Yerimizi alalım.
  • Emeğinize sağlık hocam voyage'lar bu arada kendi sitelerinden 2025 için satış yapıyorlar
  • Voyage Sorgun için sitesinden baktım.

Sorgun Temmuz 5 gece 6 gün 2 yetişkin 122.500 Tl

Torba Temmuz 5 Gece 6 Gün 2 Kişi 221.000 Tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 4 Ağustos 2024; 11:29:41 >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı değil mi ya
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Voyage Sorgun'un bu sene için ağustos ayı ilk fiyatı 77k civarıydı.
    %70'e yakın zam yemiş (122k) eğer bu fiyattan açacaksa.Bence de tahmin edilenden çok daha fazla.
    Yanı bu fiyatlara mümkün değil alınmaz. Ben voyage belek bekliyorum ama o çok daha fazla açar gibi. Voyage belek Gloria verde Nirvana dolce vita arasından seçeceğim bu sene ama bu fiyatlarla olursa zor
  • Voyage Belek için geçen yıl Ekim ayında 1-6 Temmuz 2024 için 67 bin lira gibi bir fiyatla rezervasyon yapmıştım. Şimdi 2025 aynı tarihler için iadesiz fiyatı 106 bin lira çıkıyor.

Temmuz başı 61 iken 93 olmuş. Artış %50 - diğer zamanlarda da %70 olan barsa 50-70 arası zamlı diyebiliriz. Benim baktığım dönemler 50-60 arası zamlı görünüyor.

Ocak ayında tüm memur maaşlarına %50 zam geldi, üstüne temmuzda da %20 civarı geldi; yani kümülatif %80 zam geldi diyebiliriz geçen sene eylül ayında açıklanan erken rezervasyon fiyatları üzerine. (Memur maaşları kıstas değil elbet ama özelde de ciddi artışlar oldu)

Euro artmadığı için bence masrafları karşılayamadıklarından euro bazlı fiyat artışına yöneldi otel. Eğer euro artışa geçerse bu sene voyage açılış fiyatının üzerine çok zam koymadan devam eder diye düşünüyorum TL bazlı.

Ama bu sene beklentim zaten min %50 artışlar olacak otellerde. Bu sene gereğinden fazla açan (örneğin kirman gibi) oteller çok artırmaz ama düşük fiyatlarla açan (örneğin sueno beach) %100 civarı artışla açacak beklentisindeyim.

• hainz17 H kullanıcısına yanıt

Hocam voyage belek kendi sitesinde Temmuz ayı 2 yetişkin 5 gece 6 gün fiyatı şu an ki kur ile 142.485 tl. Acenta’larda sanmıyorum ki 10-20k aşağısına açsınlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.