Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erdfb_1907 , izmirlim21 , inspectora , metulen , raynor15 Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.779
Cevap
501
Favori
659.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uyarınız için teşekkür ederim, düzeltteim mesajımı. Akra Kemer

• mmnmtl M kullanıcısına yanıt
    Aynı tarihte biz de 2 aile aldık geçen sene de gitmiştim hayırlı olsun
    Parayı 14 Nisan da ödemek için mi böyle bir risk aldınız hocam yoksa kendi sitesinde 22.500 Tl/4 taksit
    Neden otelin kendi sitesinden yaptırmadınız orası da iptal sigortasını hediye ediyor ve 4 taksit yapıyor
  • c.selcuk kullanıcısına yanıt

Şimdide ödeme yapmak istemedim, bu ayda ödemelerim fazla :) ama haklısınız bir yandan.

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, umarım gidebiliriz, eğer 23 nisanla ilgili bir gösteri durumu oluşursa maalesef iptal etmek durumunda kalacağım. Biraz da bu yuzden şimdi ödeme yapmak istemeyip, agoda üzerinden rez yaptırdım.

Hocam parayı şimdi ödemeyeceğiniz için 21762’den rezervasyon yaptım demek yerine euro karşılığı üzerinden rezervasyon yaptım demeniz daha doğru olacaktır. Keza ödeme anında güncel kur neyse onun üzerinden ödeme yapacaksınız bilginiz var değil mi?
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Nisanda akra kemer nasıl acaba ısırmalı havuzu var mı
  • firatbjk kullanıcısına yanıt
    Agoda TL uzerinden sabitliyor diye biliyorum. Hotels.com dediginiz gibi euro olarak hesapliyor.
    14 Nisan’da tek çekim mi alacak ödemeyi hocam
  • tsunami0108 T kullanıcısına yanıt
    “Agoda, rezervasyonun nihai fiyatını, seçtiğiniz Ödeme Para Birimi cinsinden, o sırada geçerli olan Bloomberg Genel Bileşik Kurunu ve varsa fiyatın %5’i oranı ek tutarı dikkate alarak hesaplayacaktır.

HATIRLATMA: Ödeme tarihinde ödeyeceğiniz nihai fiyat, rezervasyonunuzu onayladığınız gün ile ödemenin yapılacağı tarih arasında ilgili Bloomberg Genel Bileşik Kurundaki değişikliklere bağlı olarak, önceden belirtilen tahmini fiyata göre artabilir (veya azalabilir).”

Bu ibareler yer alıyor sitesinde.

Yurtiçi otel olduğu için mi TL olarak sabitleme yapıyor o zaman? Sonra öde’de böyle avantaj sağlıyorsa ve otellerde de sorun çıkmıyorsa her türlü denenir ne de olsa ücret sonra ödeniyor. En fazla otelden teyit alıp rezervasyon yok denirse iptal edilir zarar etmeden.
    Yanlış biliyorsunuz,benimde aynı şekilde agoda başka otele rezervasyonum var, agoda ile yaptığım yazışma da fiyatı döviz kurundan ödeme yapılacağı gün yerel para birimine çevirdiklerini ilettiler
  • firatbjk kullanıcısına yanıt
    Biri italya rezervasyonum diger tr rezervasyonum

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• getbusy06 kullanıcısına yanıt

Liberty lykia net şekilde. Sorgun’dan sonra benzer kalite iyi gelecektir.

Nisanda gittim bu sene ve açık ısıtmalı havuz vardı. Doğası harika.

Agoda ile iletişime geçin ne dediğimizi anlayacaksınız
  • Denizi çok güzel bir otel önerebilir misiniz 2,5 yaşında bebeğimiz ile gideceğimiz için soruyorum.
  • İlk konudaki otel isimlerinin yanına ilçe bilgisi de eklenebilse güzel olurdu. Çoğu otel isminde nerede olduğu bilgisi yok. Otel bilgim de sınırlı olduğundan tek tek bakıyorum.

2025 Bodrum otelleri için takipteyim. Konuya içerik oluşturan @erdsavas teşekkürler

• 3yuq kullanıcısına yanıt

Alanya avsallar, incekum bölgesi denizi güzeldir uyar ise oralardaki otellere bakınız.

• hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Denizi soğuk ama güzel ısıtmalı havuz da biz gittiğimizin 2. Günü kapadılar normalde açıktı ısıtmalı havuz
  • 3yuq kullanıcısına yanıt

Alaiye otelin çevresindeki otellere bakabilirsiniz denizi kum ve hemen derinleşmiyor

pegasos otellerinde konaklamadım ancak

yorumlarına baktığımda denizi çok övüyorlardı

biz de denizi sevdiğimiz için oz hıtel incekum beach aldık

avsallar okurcalar incekum denizi güzel

bir de marmariste turunç tercih edilebilir

denizi havuz gibiydi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.