Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (886. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
18.174
Cevap
636
Favori
941.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konunun bağımlısı olarak tüm mesajları ancak şimdi okuyabildim. Bayramda Akra Kemer'deydik, yaklaşık son 1 yıl içinde 4. ziyaretimizdi ilk defa bayramda ziyaret ettik (3gece). Her zaman olduğu gibi yine çok beğendik, en ufak bir sorun yok desek yeridir. Biz kendi adımıza yemek çeşitliliği ve lezzetini her zaman olduğu gibi çok beğendik. Bu yılbaşı başlayan A la carte rezervasyonlarının 4 geceye 1 tane, üstüne limitsiz ve 4 gece altına hiç yok durumuna kendimce açıklık getirmek istiyorum. Uygulamada herhangi bir sınır yok. Misafir ilişkileri masasında İrem hanım vardı ve önceliklerinin 4 gece ve üstü rezervasyonu olan müşerilerine ait olduğunu belirterek yardımcı olmadı/olamadı desek yeridir. Ancak yaz konseptine geçtiklerinden 1 değil 4 a la carte açık olduğundan ve uygulama üzerinde herhangi bir sınır olmadığından biz kendimiz uygulamadan rezervasyonumuzu yaptırdık toplam 5 aile ve 16 kişi için hemde. Bence bayramda akra kemer çok çok iyiydi. Her akşam bir etkinlik vardı. bir gece jazz barda 2015 popstar yarışmasında finale kalmış Altuğ diye bir arkadaş sahne aldı ve güzeldi bence, mini clup aktivitelerinden çok memnun kaldık. personel her zaman ki gibi çok iyiydi. bizi baya baya tanıyorlar artık ve çok hoşumuza gidiyor tanıyarak yardımcı olmaları. Misafirlerimiz de çok çok beğendi. Sorusu olan olursa memnuniyetle cevaplayabilirim. Herkese iyi tatiller dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3338 -- 7 Nisan 2025; 17:51:19 >

• mahrok1795 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bayramdan biz de oradaydık. Arkadaşın görsel olarak paylaştığı tüm alkoller her barda açıkça vardı. Size nasıl yok dediler anlamadım. Zaten arkalarında tüm şişeler görünüyordu istediğini istediğin kadar veriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

45 gün kala mail göndermişler. Ödeme için bir süre belirtmişler mi peki? Ben rezervasyon yaparken kalan bakiye için belirli bir ödeme takvimi bildirmemişlerdi, 1 hafta kalaya kadar istediğiniz miktarda ödeme(ler) yapabilirsiniz gibi bir konuşma geçmişti.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Kaç taksit oluyor hocam 9 a bölüyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bugün mail attılar ama bir ödeme süresi veya sıkboğaz etme durumu yok, yardımcı oluyorlar. Ay sonu ekstre kesilince ödeme yapsam olur mu dedim hiç sorun etmediler.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Sormadım hocam, ay sonu ekstre kesilince ödeme yapacağım.

• Arkadaşlar 18 Nisan da İsveç ve İsviçre turu yapacaktık fakat benim oğlan tutturdu Antalya diye. 18-25 Nisan arası ısıtmalı havuzu ve aquası iyi, bir aileyi üzmeyecek hotel önerisi alabilir miyim?

• Arkadaşlar 23-28 Haziran için erdi hocamın tavsiyesiyle arkadaşıma balayı için Corendon playa kemer almıştık aynı tarihlerde the norm doora Bodrum 60400 tl veriyor sizce değiştirmeye değer mi ? Aldığımız hotel 63 bin tl

• MerTR19 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Bence değistirin Norm Bodrum çok daha keyifli ve kaliteli bir otel özellikle balayı için de çok daha uygun açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sezon el mi değiştirecek selectum mu işletecek ? Ne dersiniz değiştirelim mi otelleri sizin yorumunuz çok değerli

Evet hocam ATG Grup devraldı (Selectum ve Asteria işletmesi),aslında Norm olmadan önce de Selectum işletiyordu burayı +16 tesisti geçen sene yandaki oteli de alarak alanını genişletti. (Buranın ilk ismi Selectum Luxury Door'a Bodrum'du)

Selectum Luxury Belek gibi bu da Luxury konseptte yer alacak.Sektörden aldığımız duyumlar geçen seneki kalitenin devam edeceği yönünde,personel ve müdürler devam edecekmiş.

Hocam nerden baktınız Norm Door ETS 76 bin çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lassaban -- 7 Nisan 2025; 23:20:16 >
    Hocam o zaman değiştirmek mantıklı benimde 35 e 5 gece port var acaba ben de değiştirsem mi diye düşünüyorum heralde 40 bine veriyor

Düşünmeye gram gerek yok balayı için bodrum ambiansı yeter

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar tamam biz ne yapacağız portu 😅

Corendon Playa ile değiştirmek çok mantıklı hocam ama Port Nature ile değiştirmek tamamen yorum ve beklentiyle ilgili.İkisi çok uç ve tam zıt oteller.

Norm Bodrum size huzur,sakinlik,deniz keyfi,soft animasyon vaad eder.
    Port Nature ise eğlence,çocuk aktiviteleri,Aquapark,yiyecek-içecek çeşitliliği vaad eder.
    Mesela çocuklu çiftlerin Port Nature, çocuksuz çiftlerin Norm Bodrum seçmesi çok daha doğru olur.

port natureye baktımda tuvaleti banyosu tek kapıymış cammış felan öyle mi

• KingOfcameL kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam biraz farklı bir mimari buzlu cam ama buzlu camın ortasında bir şekil var o buzlu değil yani biraz mahremiyetten uzak eğer değiştirmedilerse.

Videonun 21.dakikasından itibaren detaylı görebiliyorsunuz
    Tatilciden. comyoutube
    Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa Belek I Detaylı Vlog I Alacarte Her şey Dahil I 2023
    https://www.youtube.com/watch?si=KzTYBbJh3UtRnQnF&v=6K-cLTNEytk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 7 Nisan 2025; 23:48:59 >

Böyle 5 yıldızlı çocuklu aile oteli diye sınıflandırılan bir otele yakışmamış. Muhtemelen sırf bu yüzden tercih etmeyen çok insan çıkıyordur :).

• KingOfcameL kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bunla ilgili şikayetler vardı ama coğu kişi bunu bilmiyor bile orada ilk kez görüyor ve iş işten geçmiş oluyor.

• 
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.