Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.174
Cevap
637
Favori
942.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam teşekkürler. 2 3 gün önce sorularıma cevap vermiştiniz. Önerileriniz ile rubi platinum ve norm bodrum arasında kalmıştım. Bugün 4 gece rubi rezervasyonumu yaptım temmuz ayı için.

Tavsiyede bulunan diğer arkadaşlara da teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Hocam rubi 5 gece veriyor ama siz nerden yaptırdınız 4 gece rezervasyonu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Gayet doğru ve güzel bir tercih olmuş hocam,iyi tatiller dilerim şimdeden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SemihÇiftçi VSCX0 kullanıcısına yanıt
    Norm Bodrum havuz anlamında çok keyifli hocam doğru seçim olur.Her an boş, şezlong sorunu yok,patenli görevli arkadaşlar şezlonga servis yapıyor.
    Ama denizi de ihmal etmeyin özellikle yataklı şezlonglarda iskele çok keyifli.Aynı şezlonga servis sahil içinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 12 Nisan 2025; 16:12:49 >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim , son dediğiniz erkek grubu hususunu hiç düşünmemiştim mutlaka soracağım 🙏🏻

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

+lara barut :)

• Dostlar selamlar kişi sayısı fazla olduğundan bütçem kısıtlı. Blue Star Hotel ile Aska Bayview Resort arasından birini seçecek olsaydınız hangisini seçerdiniz?

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Oteli veya setur müşteri hizmetlerini arayın hocam. Yardımcı oluyorlar. Ben seturdan yaptırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt

Temmuzda normda kalan biri olarak; o havuza sokamazsınız hocam bu havada. Normalde iyi yazın bu havada olmaz. Bir de norm zaten akşamları belek otelleri gibi değil sıkıcı sezon dışı hiç çekilmez aktivite az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n0y4n N kullanıcısına yanıt
    Mayıs ortasında girilmez mi hocam

• lassaban kullanıcısına yanıt

çocuk için zor bence. Bodrumda yetişkin için bile göreceli (ben nisanda bodrumda, kasımda fethiyede yüzdüm) kadın, çocuk için haziran 20-eylül 20 dışı risk bence.

Chatgpt de sordum;

Mayıs ortasında Bodrum Torba’da denize girmek teknik olarak mümkündür ama kişisel sıcaklık algısına bağlıdır. O dönem için genel durum şöyle:

• Deniz suyu sıcaklığı: Ortalama 20-21°C civarında olur. Serin ama girilebilir seviyededir.

• Hava sıcaklığı: Gündüzleri genellikle 24-27°C arası olur, güneşli havalarda gayet keyiflidir.

• Rüzgar: Bazen esintili olabilir, özellikle akşamüstü. Bu da denizden çıktıktan sonra serinlik hissi yaratabilir.

Eğer denize girmeyi seven ve çok üşümeyen biriysen, mayıs ortasında rahatça girebilirsin. Özellikle güneşli bir öğle saatinde deniz oldukça cazip olur. Ama soğuk hassasiyetin varsa biraz serin gelebilir.

• Merhaba arkadaşlar iki yetişkin 15 yaşında çocukla port nature ,Limak arcadia veya Atlantis arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz...80-90 bin arasında 5 gece daha iyi bir yer var mı

• Selamlar,
    Agustos sonu konaklamali,coluk combalakli.cocuklar icin aqua,bizin icin de sise alkolu iceceklerin oldugu.denizin guzel, yemeklerin ortalama olsa olurlu.2 yetiskin 2 cocuk gunluk 15-16 bantlarinda biyer bakiyoruz.ayni zamanda engelli icin bayir engebe vs olmamasi lazim.tavsiyelerinizi bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roue -- 12 Nisan 2025; 19:15:21 >
  • 
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.