Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: miribute Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.201
Cevap
639
Favori
944.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat güzel de hocam açık havuzların ısıtma açmazlar sanırım hava da daha ısınsa da su sıcaklığı soğuk olma ihtimali yüksek değil mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam hava sürpriz ne olacağı belli olmaz,ısıtma zaten yok havuzlarda ama Mayıs'da hava açar günlük güneşlik olursa o zaman resmen düşeş olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

Fiyat güzel de hocam açık havuzların ısıtma açmazlar sanırım hava da daha ısınsa da su sıcaklığı soğuk olma ihtimali yüksek değil mi

Deniz suyu nispeten soğuk olur. Çanakkale, Gökçeada civarlarında denize girmeyi seviyorsanız o sıcaklıklarda olur. 18-19 civarı.

• Selectum otelleri ETS'de 4 geceden aşağı rezervasyon yapmıyor, oteli arasak 3 gecelik tatil alabilir miyiz yoksa çok mu katılar bu konuda? Bu arada geçen yılın konusunda Selectum Family Side için 2 gecelik cazip bir fırsat paylaşılmıştı ağustosta, faydalanmıştık. Hatta buradan gelen tavsiye doğrultusunda ana bina yerine göl evi talebinde bulunmuştuk ve işe yaramıştı :)

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Isıtmalı havuz yok hocam zaten hatta kapalı havuz bile yok bilginize 🙂

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Norm benı daha da korkutmaya başladı otel bomboş heralde

• S i n y o R kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 ocakta antalyadaydım güneş beynimi deldi hava kapalı olmazsa sorun yok güneş açısı çok dik geliyor

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Aslında otelin boş olması çoğu durumda avantaj bile olur hocam, yeter ki personelde sıkıntı olmasın.
    Örneğin otellerin hemen hemen hepsinin memnuniyet oranları konseptte daralma yoksa Eylül-Ekim ayında Temmuz-Ağustos'a göre daha yüksektir.Hizmete kolay ulaşmayla alakalı.

• HakanBey03 kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat gayet iyiymiş, bana çıkan is bankası ile 70bin, Kasım ayında denize girmiştim Antalyada haziran sonu gayet sıcak olur diye düşünüyorum :)

• Norm un boş olması değilde beni korkutan sadece hava. Bildiğim kadarıyla norm da deniz sulu havuz var. Ona çocuğu sokabileğim bana yeter

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    10-14 Haziran aldığımız duruyor 10 Mayıs a kadar kararı verecem artık iptal sigortası ekletmedim

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam o havuzu çok var gibi düşünmeyin süs havuzu gibi birşey, 2 kulaçta karşıya gidiyorsunuz 😁 Ama çocuk için yeterli tabi.

Çocuk için böyle deniz sulu havuzlar hijyen açısından iyi oluyor hocam.

• androjenex kullanıcısına yanıt
    Hocam tek çocuk 3 yaşında üstelikte 20 haziran olunca böyle bir fiyat çıkıyor beni düşündüren su sıcaklığı oldu

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Deniz suyu havuzu olan otelleri ekleyelim hocam merak edenler için aklımıza sonra gelen olursa güncelleme yaparız yine.

Nirvana dolce vita
    Anda barut
    Nirvana me
    Trendy lara
    Titanic deluxe Belek
    Selectum luxury
    Granada Belek
    Long beach
    Miarosa kemer
    Rixos belek
    Concorde de luxe
    Gloria verde-kapali havuz
    Kaya Palazzo
    Dobedan Belek (ex Alva Donna)
    Norm Collection Bodrum
    Pine Beach Belek
    Rixos Göcek
    Lara Barut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 13 Nisan 2025; 10:18:0 >
    Çok iyi oldu hocam teşekkürler

Tarih yaklaştıkça fiyatın artma ihtimali var mıdır üstad

• lassaban kullanıcısına yanıt
    Hiç belli olmaz hocam ayırdıkları kontenjan sayısına göre değişebilir.

• 14-20 temmuz denize sıfır ortalama fiyatlı bir otel var mı uhd konsept olması şart değil herşey dahil bir otel olması yeterli.
    Çocuklar çok küçük olduğu için deniz havuz yemek 3lüsünden başka bişey yapamadığımız için ekstra aktivite ve imkanlar işimize yaramıyor lobi barda bile 1 saat zor oturuyoruz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam geçen yıl pine beach belek’e gitmiştik balayına, denize girmiyoruz pek havuzda takılıyoruz otel o anlamda iyiydi gerçekten hem büyük hem rahattı, norm bodrum düşünüyoruz 1-5 eylül için, havuz konusunda pişman olur muyuz, bu sene ege bölgesi istiyoruz, havuzları büyük ve ferah olsun bir de yemekleri güzel olsun, alkol önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemihÇiftçi VSCX0 -- 12 Nisan 2025; 15:43:30 >
  • 
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.