Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (906. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: miribute Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.201
Cevap
639
Favori
944.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seturdaki koç ailem indirim kampanyası için kendimizin koç ailem üyesi olması şart mı? Yoksa üye bir arkadaş hesabından alabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Şart diye hatırlıyorum hocam ama bilgili arkadaşlar netleştirirler ( Setur merkezi de bir indirim yapabilir arayıp darlayın)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne oldu gene burada ne kaçırdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül ayı için hapimagten tatil satın almıştım ama yorumlarda baya gömülmüş. Bu fiyatlara değmez mi sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 11 Nisan 2025; 19:44:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Pekte birşey kaçırdın sayılmaz boşverrrrr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

"KoçAilem üyelerinin 1.derece yakınları beraber seyahat etmeleri ve/veya KoçAilem kart sahibi ile aynı odada konaklaması durumunda indirimden faydalanabilirler."

• sonercafer S kullanıcısına yanıt

hocam sahilde Dj eşliğinde müzik oluyor,

4 gün tatiliniz olsa en az 2 gün bodruma gezmeye gidilir,

2 günde kafa dinleme , bence normal

Ben üye arkadaşımın T.C.’si ile yapmıştım hocam 2022 yılında. Koç ailem tarafından arkadaşım aranmış, şüpheli rezervasyon var, sizin T.C. ile rezervasyon sahibininki farklı demişler. Bu seferlik müsaade edin mahçup olmayayım demiş. Bir daha yapmayın koç ailem üyeliğiniz sonlanır demişler. Sıkıntı yaratıyorlar yani takip ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 11 Nisan 2025; 21:10:25 >
  • Herkese iyi akşamlar 1 hafta önce rezervasyon yaptığım green bay ile ilgili yorumları inceledik eşimle , her şeye okeyiz ama temizlik ile ilgili çok kötü yorum var , enfekte olanlar odalarda pislik tahta kurusu muhabbetleri , yani bunu hanım okuyunca biraz geri adım attı. Acaba önerisi olan var mı bu fiyata tabiki bu otel bedava biliyorum ama temizlik de kırmızı çizgi olunca biraz durumlar değişti :/ 50 k ya kadar Aydın Bodrum civarı önerisi olan var mı alternatif olarak ?

• üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    Ben kaldım hocam otelde. Yazılanlar gibi bişey hiç yaşamadım. O günden bugüne ne değişti bilemiyorum ama 2 sene önceydi.

Hocam Mayıs sonu eğer 50k'ya çıkarım derseniz premium segmentte The Plaza Bodrum (Ex Be Premium) var 41.8k bu otel her sene nerdeyse el değiştiriyor ama Bodrum'un en lüks otellerinden biridir.
    Üst segmentte de Norm Bodrum için çağrı merkezinden uygun fiyat alabilirsiniz sanırım 30-35k civarı olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ediyorum her yoruma da atlayıp inanmak istemiyorum ama kafa karıştı biraz

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim ikisine de bakacağım şimdi 🙏🏻

Rezervasyonum olmasa direkt alırdım. Tekrar gidermiyim evet dediğim bi oteldir :)

• 
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.