Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: miribute Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.201
Cevap
639
Favori
944.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Temmuzda kaldım bu sene;

-Yemekler zayıf ama snackler vs iyi aç kalmadık.

-Kokteyller çok iyi

-Sakin bir otel

-4 yaş çocuk için auqapark çok iyi

-Sahilde şezlonglu yatak vs çok iyi

-Havuzlar çok iyi (relax, deniz suyu vb)

-Akşam canlı müzik dışında etkinlik yok o açıdan sıkıcı. Ama sahilde canlı müzik, içki vs sıkılmıyorsun. Bizde çocuk olduğundan mini discodaydık.

Ağustosa akra kemer aldım ama iptal edip şu an tekrar norm alma aşamadındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam mesaj alındı :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    Beklentiyi bilerek tutarak gidersen asla pişman olmazsın. Voyage fln beklentisi olmasın :) aç kalmazsın. Denizi çok iyi öyle diyim :) kesinlikle f/p şuan.

• Merhabalar Agustos ayı içinde 5 gece otel ayarlamak istiyorum. Bütçe 40-70 arası.

Alanya hariç
    Denize sıfır
    ultra herşey dahil
    Yemekleri iyi olsun istiyorum özellikle snackler
    Kemer, Side Belek olabilir
    Alkol kullanmıyorum

Önerilerinizi bekliyorum

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Paramount tan sonra çok bozdu. Güzelim tesise yazık oluyor.

• Kemerde
    Bergiz
    baia
    kilikya

hakkında ne düşünüyorsunuz

• _boyacı _ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam çok görkemli,lüks bir tesis aslında ama işletme sorunu var.
    Paramount oteldeyken Bodrum Belediyesi mühürlemişti bu oteli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gezgin adam kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gördüklerim Akka Alinda, Baia Lara ve Baia Kemer olacaktır.Bunları bir inceleyin isterseniz.Özellikle Akka Alinda en az zam yiyen otellerden biri olduğu için avantajlı.

• Hocam 2 sene evvel Crystal gruptayken kalmıştım. @erdfb_1907 hocamın paylaştığı fiyat dahala devam ediyorsa alınır otel.

sizin özelinizde Green Bay için yorumumu bırakayım;

Denizi seviliyor ama sevmeyen kişi çıkar mı net çıkar. Denizin dibi kum veya taş gibi değil o formu sevmeyen biri denizi net sevmez. Çok durgun deniz sevmeyen net sevmez. Bulanık deniz sevmeyen biri net sevmez. Durgun, özel koy ve dalgasız olacak derseniz denize bayılırsınız. Özellikle çocuklar için havuz gibi deniz. Denizden beklentinize göre sevip sevmeme durumunu size bırakıyorum.

Yemek konusunda yorum yapıyım. Eylül ortasında kalmıştık. Izgaralar (köfte, tavuk, balık) hariç almak istediğiniz yemek kısıtlı. Pideler lahmacunlar ve ızgaralar hariç ben yemekte zorlanmıştım. Tatlı yiyip boşuna boş kalori almayın tatlıda yok otelde.

temizlik sormuşsunuz ben sorun yaşamadım. Hatta o dönem koku konusu gündemdeydi koku sorunu da yaşamamamıştık.

misafir kitlesi yoğunluklu yerli turistti ya da gurbetçi Türklerdi. Burada yapmanızı önereceğim şey tek erkek veya grup şeklinde erkekleri kabul ediyorlar mı otelden öğrenin. Kabul ediyorlarsa ne kadar uygun olursa olsun hiç gitmeyin derim.

Benim yaşadıklarım 2 sene evvel ve Crystal grubun altındayken yaşananlar hocam. Green Bay olduktan sonra oteli takip etmedim.

• gezgin adam kullanıcısına yanıt
    Hocam birebir aynı tarih aynı tercihlerde bende otel bakiyorum henüz karar veremedim ama muhtemelen
    The norm Oriental e karar verecek gibiyim

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Sık sık mühürleniyor galiba :) Geçen sene Aralık ayında da mühürlenmiş. Az çok herkes bilir zaten Paramount' un hikayesini. Dikiş tutacağa benzemiyor.

• androjenex kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Norm oriental i düşünüyorum ama benim tarihler haziran sonu 4 gece 46 bin çıkıyor da beni kararsız bırakan kemer de 20 haziran deniz suyu nasıl olur 3 yaşında ki kızım havuzda üşümesin istiyorum ne dersiniz

• The Norm Collection Door' a rezervasyon yapacak olan ve yapmış arkadaşlar için bilgi notu olsun. Tripadvisor ve Google' da gördüğüm, Eylül' den sonra konsept değişiyor, çeşit azalıyor konusunu otele sordum. Konuştuğum hanımefendi Selectum grubuna geçen otelin yaz sezon konseptini Kasım sonu olarak güncellediklerini geçen sene yaşanan bazı sorunların bu sene yaşanmaması için titizlikle çalışıldığını aktardı. Eylül 3. hafta 5 gece rezervasyonum var, çok merak ettiğim bir otel.

• HakanBey03 kullanıcısına yanıt

Geçen sene Kurban Bayramında Kemerdeydim 15 Haziran gibi hocam denizde havuzda havada çok sıcaktı. Hiç endişeniz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 12 Nisan 2025; 12:28:39 >
  • 25 26 dereceleri buluyor deniz o tarihlerde. Bence Antalya için en ideal zamanlar. Sonrasında deniz çok ısınıyor. Geçen sene Eylül' de 31 dereceydi, kaplıca gibi :)

• _boyacı _ kullanıcısına yanıt
    Kimse yoğurdum ekşi demez hocam göreceğiz 15 gün sonra açılıyor bakalım nasıl olacak

• Kurban Bayramı hemen öncesi 5 gece port nature tatilimiz var , sabah arabanın camını kazıyıp hastaneye gittik nasıl olacaksa;)

• NORM COLLECTİON DOOR'A ÜCRETSİZ GECELEME KAMPANYASI!!!
    ⛱️⛱️⛱️📢📢📢

Değerli Arkadaşlar hepinize iyi haftasonları dilerim.Norm için 16 Mayıs'a kadar 3 gece kal 2 gece öde kampanyası farkettim.Hatta 2 tane ayrı ayrı 3 gece alınarak 6 gece karşılığı 4 gece parası da ödenebilir 😁😁

Örnek tarihler

10-13 Mayıs 15.5k
    13-16 Mayıs 15.5k
    10-16 Mayıs 31k (gecelik kişi başı 2.5k)

*Bunu otelin çağrı merkezinden talep ederseniz daha da düşük bir tutar olacaktır,tahminim 25-26k (6 gece) 12-13k (3 gece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 12 Nisan 2025; 12:52:34 >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt

Bende merakla yorumları bekliyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.