Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.174
Cevap
637
Favori
942.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jive beach için 23 nisan 26 arasında 19 bin fiyat 3 gece için fiyat iyi gibi geldi banada alternatif bulamazsam burayı tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar arkadaşlar biz yaklaşık 10 yıldır sırasıyla;

sea bird beach hotel

annabella diamond otel&spa

lumos deluxe

side crown palace

Villa Side Residence

Narcia Resort

Calido Maris

Crystal Admiral

Crystal Paraiso Verde

otellerine gittik ben özellikle son 2 yıl crystal grubundan genel anlamda memnun kaldığım için açıkçası yine Crystal gruplarına gitmemiz lazımmış gibi hissediyorum:)

4-9 ağustosta 4-6 Yaş 2 çocuk 2 yetişkin aquası büyük yemekleri snack alkol kalitesi iyi fiyat olarak bizi yormayacak ne önerebilirsiniz VPN Değişip Crystalin sitesinde 100 bine olan fiyatı 80 bin bandında görünce acaba mı diyor insan :)

Geçen sene innvistayı iptal edip crystal paraiso verdeyi sıkışıklık talebimizi kabul ettikleri için tercih etmiştik.Açıkçası admiralde kstandart oda veriliyor ama yetişkin sayıyor diğer crystal grubu otelleride aile odası veriyor.

The x belek gördüm fiyatı uygun gibiydi ama fikirlerinizi merak ediyorum.

birde VPN ile hiç rezervasyon yapmadık önerirmsiniz otelin kendi sitesinden tek çekimde olsa yapmalımıyız sorun yaşarmıyız bu şekilde rezervasyon yapanınız varmı

çok oldu ama port nature,riolavitas,dream water world fikirleriniz nelerdir.

• Arkadaşlar bunların arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz

1. Rubi Platinium Spa

2. Akra Kemer

3. Nirvana Dolce Vita

4. Swandor Hotels Resorts

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sevcira S kullanıcısına yanıt

Hocam sen gitmek istediğin tarih, gece sayısı, bütçe belirtirsen arkadaşlar yardımcı olur ama bu saydıklarından Port Nature sizi oldukça memnun eder bence. Hem bu konuda hem 2024 konusunda aratırsan giden arkadaşların detaylı yorumları var otel hakkında.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

4-9 ağustos 2 Ç+2Y bütçede 80 bindına indim açıkçası vpn ile olan fiyatları görünce :D

• SonyFun S kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsi fikrim

Nirvana Dolce Vita > Rubi Platinium > Akra Kemer > Swandor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Vpn fiyatlarını bilmem ama iki çocuk ücretsiz otellerden Limak Arcadia, Limra ve Paloma Perissia bütçeye uygun, tercih edilebilir. Port Nature zaten 89k çıkıyor.

Hocam VPN işine çok girmeyin bence bir bakmışsınız tatilinize 1 hafta kala tesis rezervasyonunuzu iptal etmiş, ya da tesise girersiniz sizden ekstra fark ister.Normal rezervasyon yapın kafanız rahat olsun.
    80k bandı için de aşagıdaki otelleri inceleyebilirsiniz.

*Limak Arcadia
    *Limak Limra
    *Paloma Perissia (Palomaqua kullanma imkanı)
    *Norm Oriental
    *Quattro Family Club Dem

• Voyage Sorgun tatilimizi noktaladık...

Uzun zamandır merak ettiğim bir oteldi. Gidip görme, tatil yapma fırsatımız oldu bayramda.

En başta şunu söyleyeyim. Voyage Sorgun, tam bir yaz oteli.

Kapalı alanların mimimum seviyede olduğu, açık alanların ve bungalov odaların ise tüm çevreye yayıldığı bir tesis.

Bu vesileyle, kışa yakın bahar aylarında bu oteli tercih edecek olanlar, hava şartlarını da göz önünde bulundurarak biraz daha düşünebilir veya tercihlerini değiştirebilirler.

Havaların soğuk, yağmurlu veya aşırı rüzgarlı olduğu, bayram tatili gibi yoğun günlerde tesisin ana restoran, snack restoran, kapalı havuz ve hamam, oyun alanı vb. kapalı alanları kesinlikle yeterli değil. Ana restoran, lobi, pastane ve snack kısmı, insanlar dış alanlarda değilken ciddi bir kapasite aşımına uğruyor. Bu alanlarda bırakın boş masa veya oturma gruplarını, oturacak sandalye bile bulamıyorsunuz.

Hatta çok ciddi bir kavgaya şahit olduk lobide bu yüzden. Kadehler havada uçuştu.

Tesisin geneline bakacak olursak, ana bina 2004 yılında inşa edilmiş (biraz eski) ve bungalow sayısına oranla cidden küçük kalıyor.

Bungalowlar çok geniş alana yayılmış ve sayıları oldukça fazla.

Biz bungalow odada konakladık. Oda temizliği ve rahatlığı gayet iyi.

Otel genel olarak tertemiz ve her yerde her an, yağmur altında bile bir yerler temizlenip düzenleniyor.

Personel inanılmaz güler yüzlü ve yardımsever. İşini iyi yapmayan tek personele rastlamadım. Misafirler her zaman birinci öncelik onlar için. Voyage Asistan hizmeti bu vesileyle çok sağlıklı çalışıyor.

Ana restoranda yeme-içme hizmeti kusursuza yakın. Sunulan ürünler çok üst kalitede. Karambole gelen herhangi bir yiyeceğe rast gelmek zor. Özellikle tatlı kaliteleri muazzam.

Cuisine 24 Alakart Restoran'da her gün çok lezzetli et döner, bonfile ve kuzu pirzola sunuluyor. Bunların dışında menü çok geniş. Pastane ve çikolata atölyesindeki ürünler gayet kaliteli.

Alkollü içecekler, orta-üst segment. Birçok ürün cam şişede servis ediliyor.

Tabi ki bir Blue Label ve Royal Salute bulabilmek zor ama Macallan 12 viski, Belvedere Votka, Tanqueray Cin gibi kategorilerine göre premium içkiler bulabilmeniz mümkün. Bunların dışında envai çeşit Rakılar, Likörler, Vermutlar, Aparatif ve Digestive içkilerin tümü mevcut.

İşin özeti, yeme içme anlamında hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Çocuk kulübü bu tesis için pek bir küçük, karanlık ve yetersiz geldi bana. Voyage Belek'teki şahaneydi. Lunapark hava şartlarına göre hizmet veriyor. Oyun alanı ve bowling ücretsiz ama çok yetersiz ve küçük.

Aquapark yeterli büyüklükte. Havuz kenarı alanları yazın sıkışıklık yaratabilir.

Çim alanlardaki şezlonglar fazlasıyla yeterli olacaktır bu konuda.

Tesisin orman içindeki çok düzenli yapısı ve sürekli yapılan çevre bakımı büyük bir takdiri hak ediyor.

Voyage Belek mi Sorgun mu diyecek olursak...

İki tesise de kışın gittim.

Kış için Belek, yaz için Sorgun diyebilirim.

• Hocam bunların arasında nasıl kaldınız :) Fiyatları birbirinden çok farklı tesisler.

• KingOfcameL kullanıcısına yanıt
    Hoş olmayan bir tasarım özellikle pesinizi bırakmayan benim gibi bir çocuğunuz var ise 😊 standart oda rezervasyonum Aile odasına upgrade edildiği için pek takilmadim sırf dekorasyon için tercih etmiyen olacağını zannetmiyorum lakin

• cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum peki palomanın aquası varmı göremedim bide minibarı hergün yenileniyormu içecek alkol kalitesi nasıl şimdiye kadar bizim kaldığımız otelde sadece villa side de minibarda bira koyuyorlardı

• Port nature gittiğiniz ve saydığınız otellerden çok daha iyi hocam Eylül de aynı tarihlerde ben ve @Ritalin06 hocam konaklamistik 2024 konusunda gün gün detaylı yorumlar var bakabilirsiniz

Hocam Palomaqua dediğim olay bu aslında.Otelin içinde Aquapark yok ancak eğer isterseniz sizi hergün 8 km uzaklıktaki Palomaqua'ya götürüp getiriyorlar ücretsiz bir şekilde.
    Palomaqua küçük Land of Legends olarak düşünebilirsiniz (YouTube linkini ekliyorum)

Minibar hergün su,meşrubat ve bira ile yenileniyor,Paloma grup daha önce gittiğiniz otellerle mukayese edilmez hepsinden kalite olarak çok çok önde üst segment bir oteldir.

https://youtube.com/watch?v=3Cjc3PsVLEQ&feature=shared

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 8 Nisan 2025; 12:53:28 >
  • Arkadaşlar merhaba,

7-12 Temmuz tarihleri arasında 3 yaşında çocuğumun ve bizlerin eğlenebileceği güzel bir otel tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Daha önce Green Bay Resort ve Crystal Prestige Elite otellerinde tatil yapmıştık.

Bütçe olarak 50-75k bandında olursa sevinirim. (Bütçeyi çok az arttırıp çok daha iyi deneyim yaşayabileceğim otel tavsiyerini de alabilirim)

• sonercafer S kullanıcısına yanıt
    Hocam 3k daha ekleyip Rubi Platinium alın bence 78k'ya kafanız rahat eder.
    Daha önce gittiğiniz Green Bay 76k Prestige Elite 71k olduğu yerde Rubi 78k'ya müthiş fırsat.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Rubi için o fiyatı hangi siteden aldınız acaba? söylediğiniz rakamları ben göremedim açıkcası

• sonercafer S kullanıcısına yanıt
    Setur TT indirimi hocam ayrıca worldpuan avantajı da var 5.000₺

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Yalnız otel Alanya'daymış. Alanya otellerini hem konum olarak, hem de gördüğüm yorumlar açısından pek tercih etmiyorum hocam.

Bu arada yorumların harika gerçekten, farklı tavsiyelerin olursa muhakkak dikkate alacağım. Teşekkürler

• Setur'dan bayram öncesi 21-25 mayıs Double Tree Bodrum Işıl Club'a indirimli olarak 28.000 TL'ye konaklama almıştım, ara ara kontrol ederken dün 25.000 TL'ye düştüğünü gördüm. Düşünen varsa bence güzel rakam.

• 
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.