Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.174
Cevap
637
Favori
942.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam peki palomaquada snack içecek pastane dondurma tarzı ikramlar varmı malum çocuklar sürekli suda olunca acıkıyor olacaklar :)

eşime danışırım olmadı bunu ve port natureyide ekleriz alternatiflere ama aquası landoflegend gibiyse süper olur

• sevcira S kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum hocam isterseniz bir danışın otele, muhtemelen ücretlidir ama en kötü otelden biraz yolluk yaparsınız çocuklara 😁
    Port Nature'ın fiyatına çıkacaksanız tabi Port Nature almak daha mantıklı sizin için.
    Paloma Perissia ile arasında yaklaşık 10k fark vardı çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kronik02 K kullanıcısına yanıt

sağolun hocam hemen konuya gidip okuyayım :)

• GREEN BAY RESORT MAYIS KAMPANYASI!!!
    ⛱️⛱️⛱️📢📢📢

Arkadaşlar 1 Haziran'a kadarki konaklamalara özel müthiş bir indirim olmuş ETS'de günün fırsatı olarak %60 indirimden satıyor.

Otel Info: Eski Crystal oteli yiyecek-içecek ortalama, alkol markaları vasat, doğası ve denizi mükemmel,Meşelik denen çok özel bir koyda yer alıyor,sağı,solu tamamen kapalı olduğu için kesinlikle dalga olmaz,hem çocuklara hem yetişkinlere uygun,iskelesi mevcut,iskelede barı var,odalar biraz eski,deniz suyu sıcaklığı diğer bölgelere göre oldukça sıcak,Mayıs ayında özellikle Mayıs sonu rahat rahat giriliyor.4 bantlı ufak bir aquası da mevcut.

4 gece 17.8k (Örnek tarih 28 Mayıs-01 Haziran)

3 gece 13.4k (Örnek tarih 29 Mayıs - 01 Haziran)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 8 Nisan 2025; 13:50:2 >
  • sonercafer S kullanıcısına yanıt
    Hocam Rubi platinum premiumdur balayı otelimdir , birol Tokat(voyage sorgunda da çıkar ) dahil çıkardığı gruplar ve etkinlikler üst düzeydir - etkinlikler masada oturarak meyve -kuruyemiş - alkol ikramlı geçer

Füme reyonu vardır kılıç balığından -yılan balığı füme , antrikot pastırma - rose beef -nuar fixdir

kaldığım dönemde kuzu pirzola , tereyağlı ahtapot , el açması katmer, ördek , bıldırcın , kelle şefin imza tabakları olarak çıkmıştı

Eylül sonu konsept böyleydi yazın daha iyi bile olabilir

Oteli övmektense Alanya’da olduğu için kötüdür düşüncesi haksızlık olabilir

Basket / futbol / badminton / tenis alanları çoğu otelden farklı olarak ücretsiz kullanımdı

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

hocam sanıırm fiyat değişmiş 27k görünüyor şimdi

• veteran V kullanıcısına yanıt
    Bende hala aynı hocam üye girişi yapmadan bakıyor olabilirsiniz belki

• merhaba, hiç kıbrıs otellerini deneyimleyen oldu mu. tavsiyeniz olanlar var mı f/p olarak yoksa hiç bulaşmayın mı dersiniz

Bedava :D

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Rubinin tek eksisi belkide alanyada olması :)

Bu haliyle al bodruma koy üffff :D

• sonercafer S kullanıcısına yanıt

Bu otel başka hocam. Belki alanyanın en iyisidir :D

hocam tarih yanlış girmişim kusura bakmayın farkettim ama acil bir iş gelince mesajıda silemedim

Bedava hocam, harika fiyat.

Bedava :D

Bu arada asla şezlong sorunu da yaşatmıyor. Sahile kaçta giderseniz gidin bomboş.

Ben hayran kalmıştım. Tatilim olmasa çökerdim.

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt

Kesinlikle benim kızımda öyle :D. Şahsen biz oda yapısının böyle olduğunu öğrendikten sonra vazgeçtik şuan için prive didimi inceliyoruz

Ben etsde bütün otellere üye girişi yapmadan bakıyorum. Üye girişi yapınca fiyatlar daha mı farklı çıkıyor ?

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, bende Crystal'in son senesinde kendim de deneyimlemiştim.Girdiğim en güzel denizlerden biriydi,sadece yiyecek-içecek biraz vasat,tabiki premium otellerle karşılaştırmak haksızlık olur bu konuda, zaten bu fiyattan da çok şikayet edilecek birşeyi yok otelin.

• KingOfcameL kullanıcısına yanıt
    Hepsinin değil bazılarında fiyat kısmında "üyelere özel avantajlı fiyat" yazar siz yine üye girişi ile bakın ki bir indirim varsa kaçırmamış olursunuz.

Aynı dönem gitmişiz hocam seninle. Benden sonrada crystal bırakmıştı. F/P olarak bakarsan takılmıyosun zaten yemeye içmeye. Saat kaçta gidersen git sahilde şezlong bulmak kadar keyifli bişey yok :D

Ben bide ana bina değil yukardaki ayrı binada kalmıştım ses vs yoktu yürüyerek direkt sahile restauranta iniyodun fln. Güzeldi ya :)

• 
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.