hocam peki palomaquada snack içecek pastane dondurma tarzı ikramlar varmı malum çocuklar sürekli suda olunca acıkıyor olacaklar :) eşime danışırım olmadı bunu ve port natureyide ekleriz alternatiflere ama aquası landoflegend gibiyse süper olur |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (888. sayfa)

-
-
Onu bilmiyorum hocam isterseniz bir danışın otele, muhtemelen ücretlidir ama en kötü otelden biraz yolluk yaparsınız çocuklara 😁
Port Nature'ın fiyatına çıkacaksanız tabi Port Nature almak daha mantıklı sizin için.
Paloma Perissia ile arasında yaklaşık 10k fark vardı çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağolun hocam hemen konuya gidip okuyayım :)
-
GREEN BAY RESORT MAYIS KAMPANYASI!!!
⛱️⛱️⛱️📢📢📢
Arkadaşlar 1 Haziran'a kadarki konaklamalara özel müthiş bir indirim olmuş ETS'de günün fırsatı olarak %60 indirimden satıyor.
Otel Info: Eski Crystal oteli yiyecek-içecek ortalama, alkol markaları vasat, doğası ve denizi mükemmel,Meşelik denen çok özel bir koyda yer alıyor,sağı,solu tamamen kapalı olduğu için kesinlikle dalga olmaz,hem çocuklara hem yetişkinlere uygun,iskelesi mevcut,iskelede barı var,odalar biraz eski,deniz suyu sıcaklığı diğer bölgelere göre oldukça sıcak,Mayıs ayında özellikle Mayıs sonu rahat rahat giriliyor.4 bantlı ufak bir aquası da mevcut.
4 gece 17.8k (Örnek tarih 28 Mayıs-01 Haziran)
3 gece 13.4k (Örnek tarih 29 Mayıs - 01 Haziran)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 8 Nisan 2025; 13:50:2 >
-
hocam sanıırm fiyat değişmiş 27k görünüyor şimdi
-
-
merhaba, hiç kıbrıs otellerini deneyimleyen oldu mu. tavsiyeniz olanlar var mı f/p olarak yoksa hiç bulaşmayın mı dersiniz
-
Bedava :D
-
Rubinin tek eksisi belkide alanyada olması :)
Bu haliyle al bodruma koy üffff :D
-
Bu otel başka hocam. Belki alanyanın en iyisidir :D
-
hocam tarih yanlış girmişim kusura bakmayın farkettim ama acil bir iş gelince mesajıda silemedim
-
Bedava hocam, harika fiyat.
-
Bedava :D
Bu arada asla şezlong sorunu da yaşatmıyor. Sahile kaçta giderseniz gidin bomboş.
Ben hayran kalmıştım. Tatilim olmasa çökerdim.
-
Kesinlikle benim kızımda öyle :D. Şahsen biz oda yapısının böyle olduğunu öğrendikten sonra vazgeçtik şuan için prive didimi inceliyoruz
-
Ben etsde bütün otellere üye girişi yapmadan bakıyorum. Üye girişi yapınca fiyatlar daha mı farklı çıkıyor ?
-
Aynen hocam, bende Crystal'in son senesinde kendim de deneyimlemiştim.Girdiğim en güzel denizlerden biriydi,sadece yiyecek-içecek biraz vasat,tabiki premium otellerle karşılaştırmak haksızlık olur bu konuda, zaten bu fiyattan da çok şikayet edilecek birşeyi yok otelin.
Hepsinin değil bazılarında fiyat kısmında "üyelere özel avantajlı fiyat" yazar siz yine üye girişi ile bakın ki bir indirim varsa kaçırmamış olursunuz.
Aynı dönem gitmişiz hocam seninle. Benden sonrada crystal bırakmıştı. F/P olarak bakarsan takılmıyosun zaten yemeye içmeye. Saat kaçta gidersen git sahilde şezlong bulmak kadar keyifli bişey yok :D
Ben bide ana bina değil yukardaki ayrı binada kalmıştım ses vs yoktu yürüyerek direkt sahile restauranta iniyodun fln. Güzeldi ya :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X