< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (889. sayfa)

-
-
Hocam fiyat çok , alkolü çok zayıf ve akşamları nerdeyse etkinlik olmayan dinlenme tesisi tui blue Belek , fiyatlar şişebildiği kadar şişti daha uçup kaçmaz size tavsiyem the norm doora müşteri hizmetlerini arayıp pazarlık yapıp bodruma gitmeniz tahminen 74-78k isteyecektir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sanırım bütçeyi artırdınız eğer 80k verecekseniz bence biraz fazla kücük bir otel ve sezonda biraz yüksek fiyatlı.Bu fiyattan Tui Blue pahalı kalır.
Aynı tarihlerde 78k'ya Rubi Platinium fırsatını bence kaçırmayın siz de.Alternatif olarak Paloma Sencia (Ex Cornelia Deluxe) ve Norm Collection Bodrum bakabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam süper fiyatmış, keşke bize 900 km olmasaydı 🙃
hocam 112 bin gözüküyor etsde, o kadar düşüyorlar mı arayınca?
-
hocam çok sağolasın, 9 aile aldık bakalım neler olacak :)
-
Rica ederim hocam beklentinizi makul tutarsanız çok keyifli geçeceğine eminim.9 aile maşallah oteli kapatmışsınız şimdiden iyi tatiller dilerim 😁
Deneyin hocam , geçenlerde arkadaşıma aldırdım bu şekilde
Erdem Hocam;
Eşimle görüşerek Rubi Platinium 8-13 Eylül için karar kıldık, tam 70k olarak ayarladık ki 5.000 lira da world puan alacağız.Tam teşekkür etmek için foruma girdim ki Green Bay fırsatını gördük.O da anladığım kadarıyla sizin tabirinizle çıtır çerezlik bir otel.27 Mayıs evlilik yıl dönümümüz olduğu için onu da 27-31 Mayıs olarak aldık.Bu fiyata gördüğüm kadarıyla 2-3 yıldızlı otellerde kalınıyor.
Allah razı olsun hocam senden,gerçekten hakkın ödenmez bize kalsa saçma sapan yerlere rezervasyon yapacaktık (Arkadaşım hala Long Beach diyor :) )
-
Hocam sayenizde gideceğim 4. Otel olacak 25-30 Mayıs 5 gece aldım çok teşekkür ederim , ek olarak ETS den arayıp yapınca 21500 e geldi herkesin bilgisine 2 yetişkin 2 yaş çocuk
Çok sevindim hocam sizin adınıza gayet güzel seçimler olmuş,evlilik yıldönümünüz de güzel denk gelmiş,mutluluklar dilerim size.♥️
Voyage, Granada, Sueno, Akra fanatikliği çok gördüm de Long Beach fanatikliği görmemiştim,acaba arkadaşınız başka otele gitmemiş olabilir mi? 😁😁😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 8 Nisan 2025; 16:11:52 >
İyi tatiller dilerim hocam şimdiden size,güneşiniz bol keyfiniz daim olsun🌞⛱️
Hep söylüyorum Erdem beyden Allah razı olsun, en son dün akşam yine kafam karıştı, kral fişi çekti, iyiki varsın hocam 😇
Estağfurullah hocam ne demek sizlerde iyiki varsınız, forum özellikle 2-3 yıldır çok keyifli hale geldi,eski troller olmayınca. (buradan Radko'ya selamlar) Bende sizin nezdinizde tüm katkı sağlayan,bilgi paylaşan,yorumlarını yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Çok iyiymiş, konsersiz Sueno Side tadında fırsat :) İzin durumlarını ayarlayabilirsem Torba'dan çıkıp buraya geçmek istiyorum.
-
Tatil hayal oluyor artık
Green Bay Resort daha öncesinde Crystal grubuna aitti hocam, el değiştirdikten sonra nasıl bir değişim oldu bilgim yok açıkcası. Benim baya zevk aldığım bir oteldi
-
Ağustos ayı Marmaris için önerebileceğiniz otel var mı ?
-
Ayrıca Green Bay dan rez. yapanlar için ufak bir uyarıda bulunayım. Rüzgar estikçe bildiğiniz baya bi kaldığımız odanın camına lağım kokusu geliyordu, yetkililere ilettiğimde yakında bir balıkçı barınağından rüzgarla geldiğini falan söylemişlerdi.Hatta zamanında google yorumlarında da belirtmiştim. Not: Açık alanlarda bu koku yok, odaların olduğu bölgede vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonercafer -- 8 Nisan 2025; 16:56:41 > -
6 sene önce balayı için kıbrısta Cratos Premium a gitmiştim. Otel gayet iyiydi, fakat orada ki herşey dahil konseptleri biraz farklıymış sanırım bizde gittiğimizde öğrenmiştik. Havuz başında kokteyller vs ücretliydi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X