erdem hocam bir tatil sitesi sen aç biz senden alalım tatilleri olmazmı:) |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (890. sayfa)

-
-
Hocam hangi aşirettensiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke adını anmasaydiniz ( burnumuzda bitecek diye korkuyorum)
Limak Kıbrıs, kaya artemis , nuhun sırasıyla konakladigim oteller limak kesinlikle favorimdi ama alan biraz büyük yürümesi can sıkabiliyor.
Yok neden yanlış anlaşılma olsun ve kesinlikle size katılıyorum. Yiyecek ve içecek kalitesine cezbedici. Tüm gün alakart olması harika yemek saatine göre koştur koştur hareket etmek zorunda olmamak büyük rahatlık. Bunlar sürekli kafa çeliyor tercih için. Plajı bizim istediğimiz gibi kum sadece denizi sığ değilmiş çabuk derinleşiyor. Buna rağmen belki gidebiliriz dedik ama lavabo konusu da hoşumuza gitmeyince bu sene için vazgeçtik. Bu sene olmasa da seneye deneyimlemek istiyoruz. Aynı fiyat bandında benzeri yoksa tabi.
Geçen sene swandor kemer de kaldık 8-13 eylül arası 5 gece denize hiç giremedik 3-5 adım sonra ayağımız yerden kesiliyordu hatta bir ara öyle dalgalar oldu ki sanki tsunami çocukla eşimi alıp götürüyordu zor yakaladım kıyıya sürükleye sürükleye çıkardım :D. Plajı desen kum değildi çocukta oynayamadı en azından kum olsaydı oynar bizi salardı. İçeçekleri desen viskide en kaliteli verdiği jameson yeterliydi zaten senede 1 kere tatile çıkarsak bi orda sadece ben tüketiyorum. Yemekleri kötüydü hiç beğenmedik. Gece etkinlikleri dolu dolu harikaydı.
Bu sene ise kesinlikle 1. numaralı önceliğimiz plaj ve deniz. Geçen seneden içimizde kaldı çünkü. Prive didim youtubede ersin tekin videosunu izledim denizi çok hoşumuza gitti metrelerce sonra bile derinleşmiyor. 4 yaşında cocuk 7 aylık bebek tamam yanlarındayız yelek var kolluk varda derin ve dalgalı denizler sıkıntı bizde çokta iyi yüzücü değiliz.
Sonuç olarak aradığımız otel özellikleri
Kum plaj denizi sığ
Mini club mini disko vs
Akşamları animasyon canlı müzik
Yemekleri iyi
İçeçek konusunda swandora denk olsa yeterli
6 gece olarak bütçemize göre prive didim 70 bin 6 taksit diyor. Pazarlık veya indirimle belki 65 e tutabiliriz diye düşündük.
Bu fiyat bandında bu saydıklarımızı sunabilecek bildiğiniz daha iyi bir otel varsa prive didim yerine bakabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfcameL -- 8 Nisan 2025; 23:40:52 >
-
Hocam ilginiz için çok teşekkürler.
@Ritalin06 @erdfb_1907
Tatili temmuzdan Eylül ilk haftasına ertelersek daha iyi fiyatlar veya aynı fiyata daha iyi oteller yakalama şansımız olur mu yoksa pek değişen bir şey olmuyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Green bay 4 aile aldık 19 Mayıs tatili için 17-20 Mayıs olarak , en kötü dinlenir geliriz bedavaya yakın fiyat , emeği geçenlere teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üniden mezun olunca nuhun gemisinde 1 sene çalıştım (2016) hatta survivor finali o zamanlar orda yapılıyordu. O zamanlar çalışanların büyük çoğunluğu siyahi öğrencilerdi ve sürekli müdürler ekipler değişip duruyordu sahibi yaz kış hep otelde takılıyordu. Müşteri profilinden tut çalışan profiline yiyecek içeçek kalitesine fiyat performans olmaktan çok uzakta bir hizmet vardı. Aradan 9 sene geçmiş ama gene de pek bişey değiştiğini sanmıyorum :D.
-
Kesinlikle haklısınız o güzelim denize yakişmayacak şekilde yönetilen bir otel malesef hicbirsey de degişmemiş aynı tas aynı hamam.
Merhaba 2 yetişkin 1 cocuk 1 Eylül ya da 19 haziran gibi tatil bakiyorum.
-İçki onemli degil bira yeterli
-cocuk sıkılmasın
-yemekler temiz otel hijyenik olsun (havuz vs birçok otelde kötü)
-cok fazla cocuk olmasin
Bütçe 90bin önerileriniz nereleri?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar Nirvana Cosmopolitan tavsiye edermisiniz? Aquapark kaydiraklari nasil? Dört yasindaki cocuk keyif alir mi? Yemekleri nasil diger Hotellere göre? Giden, tecrübe edeniniz var mi?
Geçen sene temmuzda kaldım.Tavsiye ederim.Hizmeti,yemekleri,içkileri,mini clubu özellikle tavsiye ederim.Aquasını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum.Ama Aqua 4 yaş için uygun değil onu söyleyeyim.Genel anlamda 10 üzerinden 7.5-8 veririm.
Peki cocuklarin eglenebilecegi kaydirakli, sulu bir aktivite var mi?
Yani maalesef çocuklar için ayrı bir Aqua yok.1-2 tane onunda kayabileceği küçük kaydıraklar var yok değil ama genel anlamda büyükler için aquası.Benim oğlan 3 yaşındayken gitmiştik,korkmuştu açıkçası,çünkü her yerden su geliyor,fiskiyeler var.Bu da küçük çocukları korkutabiliyor.Şöyle 6-7 yaşında olsa çıkartamazdınız oradan öyle güzel kaydıraklar var.Yani siz eğlenirsiniz ama 4 yaş için olmaz.
Hocam gecen sene üc yasindaydi. Royal Seginus‘da, plastik tekerlekler üzerinde asagiya kaymistik, bir daha deyip durmustu. O konuda cok merakli, korkmuyor
Derinlik seviyesi nedir Aqua Park bölümünde? Kaydiraktan kayinca derine mi düsüyorsunuz? Bu konu hakkinda bilgi bulamadim.
-
Yok derine düşmüyorsunuz.Bir karış suya düşüyorsunuz.
Vay arkadaş ne ara aldınız bende alacam şimdi otelden dönüş bekliyorum çocuğu ekleyince oda farkı çıkıyor o ücret için
Cok güzel. Cocuk bölümünde yüzlerini boyayan ilgili calisanlarda mevcuttur umarim :)
Verdigin bilgilerden dolayi tesekkür ediyorum.
1450 EUR / 6 Gün (5 gece) - Ultra All In nasil sizce?
Iki yetiskin ve cocuk
Mayis sonu umarim hava isinir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 8 Nisan 2025; 18:33:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X