Evet hocam, düzenledim mesajı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (884. sayfa)

-
-
Mutfak ekibinin değiştiğini söylediler, bu sene iddialıyız diyorlar. Snack bölümünde dönüşümlü et döner ve tavuk döner olacağını söylüyorlar, siz yemek performansından memnun kalmadınız mı?
İçki kalitesi nasıldı?
Birde temizlik konusunda dikkat ediyorlar mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kurban bayramı için 4 gece f/p otel önerisi var mı? 5 yaş çocukla gideceğiz.
-
Merhaba hocam,
Evet bu fiyat baremi için gayet uygun seçimler olacaktır.Kalite olarak da bu 3 otel birbirine çok yakın.Aska Lara denize sıfır değil yalnız bilginiz olsun shuttle servislerle götürülüyor.
Baia Kemer daha doğa dostu ve sakin bir oteldir.Aska Lara ve Crystal Centro ise daha hareketli,aktivitesi bol ve çocuk sayıları görece daha çok olan otellerdir.
Kesinlikle kötü oteller değil ancak balayına da çok uygun oteller diyemeyiz hocam.Belki gece sayınızı 4'e düşürüp daha balayına uygun,özel ve kaliteli bir seçim yapabilirsiniz imkanınız olursa.Bu otellere her sene gidebilirsiniz ama balayı bir kere olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 7 Nisan 2025; 1:6:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temizlik gayet iyiydi. İçki giriş seviyesi, chivas yok mesela ballantines vardı. Yemek orta seviye, aç kalmazsınız. Geçen seneye göre içkiden kısıp yemeğe vermişler gibi, geçen sene et hiç yoktu. Şikayet etmiştik, dikkate almışlar. Fiyat önemli tercih ederken hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otele 2 çocuk diyince otomatik 4 yatak gibi mi düşünüyorlar buradaki kilit nokta geçen seneki gibi kendi rezervasyon ekibiyle görüşüp açılabilir yatak ile olayı çözmüşlerdi bu sefer de önerdiğiniz otellerde konulup halledilebilir
Önerileriniz için çok teşekkürler inceleme fırsatı buldukça arayıp konuşacağım fikirleriniz çok önemli benim için varolasınız👏
1.otel U şeklinde dısarida fırtına olsa ısitmalı havuza fırtına etki etmiyor, hava soğuksa havuzdan çıkarken biraz üşürsünuz , çocuk varsa resepsiyon altında ufak ısıtmalı havuz mevcut
2. Tüm odalar upgrade oluyor merak etmeyin , dışarıda trafikyok otel misafir araç parkı yapılıyor ses olmaz
3.her akşam yemekte farklı konsept var, türk günü international deniz ürünleri gibi,her gün mangal da balık hindi veya köfte oluyor , bence mutfak lezzet olarak başarıli
4.pastane başarılı sadece 7/24 sunulan çorba ve sandevich var çarşidan gelirseniz gece aç kalmamak için yeterli
5. Şerbetli tatlılar zayıf
3 kişi 3 gün 12 bine gittik bayram öncesi bence bu fiyata bedavaydı, temizlik iyi, sauna tarafı mekanlar kücük, misafirin yarısi İngiliz ve hepsi günesleniyor yemek peşinde kosmuyor koşanlar Türk ve İranlılar, Fethiye için bu imkanlar fazlaca yeterli bence Antalya olunca kriterler otomatik olarak değisiyor, örmek akra kemer ve selectium luxery, port nature rezervasyonlarim mevcut
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler, forumda iyi anılan bir otel ancak, sezon dışı olunca bakalım nasıl çıkacak. Yardımınız için sağolun.
Bu şartları sağlayan otelin ismi nedir anladığım kadarıyla f/p oteli
Teşekkürler. Bütçeyi 80 bine kadar çıkarsam daha iyi bir yer bulabilir miyim? Yoksa geceyi mi 4e düşüreyim? Öyle otel tatil kültürü olan biri değilim. Pek bilgim yok o yüzden ne otellerden ne de konseptlerden. Eğer fiyatta bir etkense alkol kullanmıyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jiva beach fethiye hocam.
Alkol kullanmıyorum derseniz oda kahvaltı otellere yönelebilirsiniz. Ama o tür otellerde tatil yapmak bana biraz zulüm oluyor. Kendi restoranları ya olmuyor yada olan yemekler size hitap etmiyor. Tatil mi yaptınız yemek koşturması mı yaptınız gibi bir şey çıkıyor ortaya. Bana kalırsa 4 gece yapıp daha üst otelleri tercih etmek daha mantıklı. Size uyan tarihler en yüksek sezon hem Akdeniz hem Ege için. Sizin tarihlerinizde 4 gece Prive bodrum 64k veriyor. Adult only olması ve konseptiyle güzel bir tercih olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _boyacı -- 7 Nisan 2025; 10:0:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam ikisi de bir seçenek.
Mesela 4'e düşürürseniz şu alternatifler ortaya çıkacaktır ki tam balayı konseptli otellerdir.
*Balmy Beach +16 adult 67.2k
*Jiva Beach 64.6k
*Tui Blue Belek +16 adult 62.4k
*Tui Blue Barut Andız +16 adult 52.6k
*Prive Bodrum +16 adult 61k
*Suum Bodrum+16 adult 48.6k
bayram öncesinde 7 gece kaldım bu otelde.
1 - çocuğumuz olduğu için ısıtmalı havuza hergün bakıyorduk. Sıcaklığı gayet iyiydi.
2- Kara manzaralı odalardan belki denize en uzak kısımlardan ses gelebilir. ama o yol çok işlek bir yol değildi gördüğüm kadarıyla. çok sorun olabileceğini sanmıyorum. Odaların ses yalıtımı zayıftı belki o yüzden rahatsız edici olabilir. Biz ana binadaki havuzlu bir odada kaldık.
3- Öyle steakler prizolalar yoktu. Ama 7 geceden 2 gecesinde akşam da kuzu incik falan çıktı. et olarak en az 2 çeşit oluyordu. Yemeklerin lezzeti iyiydi. çeşit olarak yeterliydi.
4- Kalabalık olduğu günlerde yer yer biraz sıra oldu. Ama kabul edilebilecek düzydeydi. Herhangi birşey için çok beklemedim. Isıtmalı havuz civarı hava iyiyse biraz yoğun olabiliyor. Şezlong bulamadığımız gün olmadı. Otel de lobi bar yok. Pastane insanların sosyalleştiği yere dönüşüyordu akşamları. Dolayısıyla çok kalabalık oluyordu. Tabi bunda soğuk havaların etkisi büyüktü. çocuk için akşamları pek gitmedik. Tatlı olarak şerbetliler tereyağlı değildi. O biraz üzdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzknn -- 7 Nisan 2025; 12:18:0 >
-
Jiva beach'i yorumlarda sık sık gördüğüm için deneyimlerimi aktarayım. 4 senedir her mayıs sonu haziran başı eşimle 4-5 gün gibi sürelerle konaklama yaptığımız bir otel. Artıları ve eksilerinden bahsedeyim düşünenler için fikir vermiş olabilir.
Eksiler ile başlayayım:
Arka arkaya tercih ettiğimiz için eksiler biraz daha görece az olabilir. Şahsen tercihler kişiden kişiye değiştiği için benim eksi görmediğim durumlar başkaları adına eksi olabilir.
- Açıkçası otel Çalış plajında olduğu için biraz fazla rüzgar alıyor. Deniz sabah saatlerinde sakin fakat öğleden sonra genel anlamda dalga boyunun yüksek olduğu bir duruma geliyor. Plaj çakıl fakat denizin içi kum.
- Otelin bir büyük havuzu bir küçük havuzu bir de çocuk havuzu var fakat büyük havuz dışındakiler kullanışlı değil.
- Ara ara şezlong sorunu yaşanabiliyor. Otelin müşteri kitlesi genellikle orta ve üzeri yaş İngiliz ve Alman turistlerle dolu oluyor onlarda da sabah 7'de şezlonga havlu atma gibi bir kültür oluşmuş (bana çok ilginç geldi sadece biz yapıyoruz sanmıştım.) Bundan ötürü 10'dan sonra havuz başında böyle bir sorun oluşabiliyor, sahil için böyle bir sorun kesinlikle yok orada çok fazla şezlong mevcut.
- Otelde havuzlu odalar mevcut fakat kara manzaralı havuzlu odalar konum açısından biraz problemli. Tercih etmemenizi tavsiye ederim.
Artılar:
+ Oda temizliği konusunda çok memnun olduğumuz bir yer. Her sabah temizlik yapılıyor, mini bar yenileniyor.
+ Restoran açısından eşimle özellikle beğendiğimiz oteller arasına Jiva Beach'i koyuyoruz ki arka arkaya gitme nedenlerimizden birisi de bu. Daha çok yemek öncelikli bir çiftiz bu konuda otel standardını beğeniyorum. Izgarada hem öğle hem de akşam yemeklerinde mutlaka et/tavuk türü bir yiyecek oluyor. Her gün bir mutfağın günü seçiliyor o akşam menüde seçilen mutfağa özgü yemekler oluyor. Türk gecesi, İtalyan gecesi, Japon mutfağı, Meksika mutfağı gibi çeşitli mutfakları tatma şansını bulmuştuk.
+ Personel konusunda da hiç sorun yaşamadık. Sürekli güler yüzlü ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Birkaç kez oda değişikliği talebimizi olumlu karşıladılar müsaitlik olan dönemlerde oda upgrade yaptılar.
+ Alkol konusunda çok yetkin kişiler değiliz ama kokteyller ve alkol kalitesi konusunda yeterli diyebilirim.
+ Etkinliler konusunda ortalama üzeri diyebiliriz. Otelin kendi anfi tiyatrosu ve mini discosu var. Anfide her akşam bir gösteriye denk geldik biz. Genellikle dans grupları geliyor. Birkaç kez konsere de denk gelmiştik.
+ Otel denize yürüyerek 2 dakika mesafede. Otelin içinden yürüyerek direkt kendi plajına inebiliyorsunuz. Plajda mini bir bar mevcut. İçecek servisini orada yapıyorlar (bunu eksi bölüme ekleyebiliriz, plajda içeceklerin tamamını plastik bardak ile veriyorlar.)
Genel olarak aklıma gelenler bu şekilde yine sorularınız olursa burası adına eklemeler yapabilirim.
-
Erdem hocam Rixos Göcek sonrası 24-27 nisan için fırsat otel var mıdır
Erdem Bey merhaba;
Dün Liu Resort'ten çıkışımızı yaptık, harika bir ufak tatil oldu eşimle bize öneriniz için çok teşekkür ederim.Bir bilene sor demişler bana kalsa arkadaşımın çok güzel otel dediği Gold Island'a rezervasyon yapacaktık hatırlarsanız size özelden sormuştum, siz de bana hiç tatile gitmeyin daha iyi demiştiniz.
Bende forumdan gördüğüm okuduğum kadarıyla Alanya otellerine pek bulaşmamak lazımmış bundan sonra.
Son olarak yine sizden ve diğer forumdaşlardan da fikir almak isterim.Eylül sonu Ekim başı gibi 5 gece 50-55.000 civarında nereyi önerebilirsiniz? Birkaç öneri aldım ama sizlerin görüşü açıkçası bizim için en önemlisi.Kirman,Long Beach Turan Prince önerileri var şimdilik ama kafam karıştı açıkçası eğer değecek bir otel varsa biraz daha çıkabilirim.Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
-
Hocam long beach turan prince falan aman aman liu dan sonra yemekten kesilirsiniz
Ne kadarlık bir bütçe hocam? Bir de muhtemelen yakın bölge olması gerek değil mi?Yani Göcek'ten Antalya'ya geçer misiniz yoksa yine Fethiye,Bodrum,Marmaris tarafları mı olacak?
Benim ilk gözüme çarpan fırsat günün fırsatı olarak %50 indirimle Jiva Beach 16.6k.Bütçe ve konum tercihlerinize göre tekrar bakalım hocam.
Rixos Göcek'e benimde rezervasyonum var 27 Nisan için eğer hava iyi olursa siz bizden önce gireceğiniz için sizden de yorum alırsak güncel durumu çok memnun olurum hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X