Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Celert , Kaadii , Eagle.BJK Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (6 Mobil) - 14 Masaüstü7 Mobil
5 sn
13.309
Cevap
483
Favori
618.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erdem hocam yok aile ile yemek artılarından dolayı Akra sorguna kaymıştım 4 kişide çok ucuza denk gelmişti

Hocam mira del mar yorumlarınız nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 20 Kasım 2024; 12:24:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • azteca A kullanıcısına yanıt

Denizin dalgalı olmaması için size mendirekli veya dalgakıranlı bir deniz lazım.

Kum veya kum-çakıl karışık bir plaj da arıyorsanız, belirttiğiniz fiyat bareminde aşağıdaki oteller işinizi görebilir:

-Granada Luxury Okurcalar ve Beach Otelleri

-Azura Delux Resort&Spa

-Mylome Luxury Hotel Resort

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Akra Sorgun'u biliyordum hocam ama Titanic iptalini kacırmışım,hayırlısı olsun.

Mirada Del Mar en çok otel denetimine gittiğimiz otellerden biriydi.Hep belli bir standartta senelerdir çizgisi aynı.Orta segmentin kaliteli otellerindendir.Muazzam bir konum ve doğa var çam ormanının içinde.Yiyecek-içecek üzmez ama çok üst düzey değil.Biraz eski bir tesis.Kimeros'a benziyor ama onun bir tık altı, yine Ulusoy'a benziyor onun da bir tık üstü gibi.
    F/P olarak düşünülürse,beklenti doğru tutulursa değerlendirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 20 Kasım 2024; 12:39:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mickael Pote M kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkür ederim.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam voyage sorgun + titanicdi maalesef izin olmadığı için voyage sorgun + Akra sorgum konbosu yaptım .

Mira del mar , fiyatları biraz geride paylaştım hocam fena değil fiyatlar biraz inceledim yeme içme üzmez en azından ana büfede antrikot , karidesi eksik değil tatlı ve kahvede bir tık geri gibi gördüm 🙂

Teşekkürler hocam

• Herkese merhaba, 30 Nisan - 4 Mayıs arası sizce hangi oteller daha uygun olur?

TUI Magic Life Rixos Beldibi

Rixos Park Belek

Akra Kemer

Fiyat bandı 30 - 35 bin. Bu bantta önerebileceğiniz başka oteller var mıdır?

• AzaTamahStayla kullanıcısına yanıt
    35400 selectum lux. , sitesinden ön ödemeli alınır 👍

Özellikle alkol seviyorsanız artısı çok

Akra sorgunda açık ısıtma kapalı ısıtma iyi 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 20 Kasım 2024; 13:42:11 >
  • Tavsiye için sağol hocam. İnceleyeceğim.

• O değilde selectum otelleri search edince the norm çıkıyor duygulandırdı 🤣

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 20 Kasım 2024; 13:45:27 >
  • Selamlar ,

Akra otellerinin tümünde alakart'lar ücretsizmi acaba.

İlave olarak şişe bire veriliyor mu.

Şeker bayramı için Akra Fethiye Sensatori'yi almayı düşünüyorum.

Giden arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

• Evet hadi bakalım ortalık karışacak gibi ,

The norm ets tesis bilgileri değiştirmiş,
    24 saat gusto gitmiş
    Minibara su yenilesek yeter denmiş
    Alkollere ne oldu en çok onu merak ediyorum

Etsci acenteler çıkarıp bir fact sheet atamıyor şu foruma sonra benden alın diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 20 Kasım 2024; 13:59:37 >
  • entryca3587 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet biralar var

Tüm alkol konsepti linkte var alakartlar 4 gün üzeri ücretsiz ama rezerve etme problemi oluyor yer kalmıyor deniyor

https://akrahotels.com/media/qhejodb3/beverage-menu-fethiye-v4.pdf

Teşekkürler hocam 4 gece düşünüyorum bakalım yer bulabilirsek gideriz o zaman:)

• VPN SİZ FİYAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunami0108 -- 20 Kasım 2024; 14:18:12 >
  • Mickael Pote M kullanıcısına yanıt

Royal dragon nasıl? Plajı kum. Denizi çok mu dalgalı? 30 Haziran-5 temmuz arası

Haydaaaa :)

ee napıyoruz şimdi?

Maalesef can sıkıcı bir durum.Kendi adıma söyleyeyim.Rezervasyonum Eylül olduğu için o tarihe kadar belli olur yönü.Benim için birkaç kriter var (Şezlonga servis,öğlen qr kod ile alacarte snack,premium alkoller) 24 Gusto acıkcası benim için hiç önemli değil bu sene sadece çıkış günü ve giriş günü kullandık.
    Ama sadece minibara su koymak nedir onu hiç anlamadım şehir oteli mı burası?
    Bu kadar düşüş olursa adaya veda ederim,iptali basar geçerim.Bakalım erken karar vermek de istemiyorum yanlış olur diye.Ama sanırım Mayıs-Haziran konaklaması yapanlar bizim için test edecekler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • salih efe S kullanıcısına yanıt

Ben Akra Kemerden 11-17 Haziran tarhilerine 60 binden kara manzaralı geniş oda aldım ets den.

O da şöyle oldu ETS yi aradım akra Kemerin kendi sayfasındaki fiyatları soyledim indirim talep ettim otelle görüşüp dönelim dediler sonra olumsuz diye belirttiler.

O sırada ets de yandan deniz manzaralı oda 80 bin idi baska yoktu.

Ben aradıktan 15 dk sonra kara manzaralı oda ets de acıldı.:D tam alıyordum yarıda kaldı kapandı bir daha aradım bir daha aynı süreç oldu olumsuz dediler 15 dk sonra kara manzaralı oda vardı aldım :D

Ets yi arayıp deneyin 15 20 dk sonra kontrol edin

ETS’den çıkınca ister istemez işkillenmiştim, iyi ki iptal etmişim, güncel pişmanlığım Voyage Sorgun Ekim rezervasyonumu o kadar yol da gitmişken keşke 4 değil de 5 gece alsaydım, fiyatları uçtu gitti..

• Forumda oldukça bahsedilmesinden dolayı kafamdaki soru işaretlerinide giderip 1-5 haziran 2 kişi 37 bin tl ye 4 taksitle akra kervanına bende katıldım umarım güzel bir tatil olur hepimiz için.

• 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.