< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (633. sayfa)
-
-
Aslında NORM için vazgeçilen yada değişen detaylar beni zorlayacak şeyler değil. Eğer sadece bunlarla kısıtlı olacaksa tabi.
Gusto restorana çıkış öncesi yemek için uğradık. Minibara koyulanları içmeye zamanımız bile olmadı su yeterli...
Başka özelliklerden kısmazlarsa ben bu paralara hala okeyim bu arada :)
-
Hocam amacım bebekle gir çık yapmak yerine bir yere girip orda uzun vakit geçirmek, bundan sonra güzel fiyattan açılan yeri 5 alıp gerekirse 4e düşürmek daha mantıklı ona karar verdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beklenti hocam bence de üzmez ama konsept değişmeyecek aynı kalacak mavalı okumuşlardı 🙂
Hala f/p ama bence de mayıs hazirana bakılır
Şimdi biz hep Eylül konsepte bakıyoruz yazın ortasında gecelik 20-22kya gidecek insanlar da olacak ,yaza kim bilir fiyatlar kaç olacak o boyutu bilmiyoruz 😀
Ben öyle yapmıştım , ben de şöyle yapacağım hatta 1-2 opsiyonu alacağım örnegın Eylül sonu , ekim ortası , haziran başı gibi fp geçiş dönemleri alıp 1-2 hafta diğer otelleri izleyip düzenleyeceğim
Tabi limit yeterse 😁
O zaman bunlara rağmen devam diyoruz şuan için :)
-
Royal Dragon, Side Evrenseki bölgesinde. Dip dibe ve benzer yapıda irili ufaklı birçok otelin iç içe bulunduğu bir bölge. Bana pek hitap etmedi açıkçası.
Geçtiğimiz yaz Barut B-Suit'te konaklarken Evrenseki Plajı'nı kullandık.
Plaj tamamen ince kum. Deniz sığ, çabuk derinleşmiyor ama biraz bulanık ve öğleden sonra kaba dalgalı oluyordu. Plaj yönü rüzgara fazlasıyla açık olduğundan dalga kaçınılmaz oluyor ama gideceğiniz döneme de bağlı biraz. Şans işi yani.
-
Odaya bir bira bile koymayı çok gören işletmenin akşam yemeğini düşünemiyorum. Bir de otelin büyüdüğünü söylemişlerdi kalabalığı homojen dağıtmak için 7/24 gusto alakart kullanılıyordu muhtelemen şimdi onu da kaldırdılar ana restoran kalabalıktan çarşamba pazarına döner muhtemelen. Ben rez iptal ediyorum bu kadar belirsizlik beni aşar 5-10.000 fazla verir daha iyi bir otele giderim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gusto da genelde 2-3 aile oluyordu akşamları. Yük alma gibi bi vasfı yok o yüzden.
Ama diğer çekincelerde haklısın tabi. Alternatif olarak düşündüğün oteller var ise bende değerlendirmek isterim. Henüz iptal etmiyorum.
-
Vay arkadaş 1 tane fırsat otel tutabildik onun da ne olacağı belli değil kalite olarak şansa bak! Bunu iptal edersek ödediğiniz taksitler karta her ay + bakiye olarak mı yansıyacak acaba?
Bu arada arkadaşlar Aralık ayı için Bolu Abant, Yedigöller bölgesi için tavsiye edebileceğiniz otel veya villa tarzı bir yer var mıdır?
-
https://imgyukle.com/i/CcT9YP
Voyage sorgun kış konseptinde pastane ve çikolatacı birleştirilmiş. Çikolata çeşiti azalmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nisan sonu için akra kemer mi daha sıcak olur sorgun mu acaba 2 çocukla? Ona göre bir kayma yapsam mı diye düşünüyorum rezervasyonlar kemer için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Nisan sonu ısıtma nasıl açılır bilmiyorum ama , sorgunda hem açık hem kapalı ısıtmalı, kemerde Aqua’nın ısıtması varmış oda derinlik olarak çok sığ ve küçük deniyor
Cornelia diamond 24 ağustos tan sonrası daha indirimli çıkar.
Aqı grubuna da bakabilirsiniz denizi övgü alan otellerden bütçenize uyar diye önerdim.
Yok ısıtmalı havuz degil kastım hava sıcaklığı😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evreseki plajında otel.Dragon,Taç Mahal,Aydın Bey,Tuı,Kamelya otelleri yan yana ve ve hep aynı sahilde.Otellerin hepsi ile sahil arasında belediyeye ait yürüyüş yolu var.Ben geçen kış gitmişmiş ve o yürüyüş yolu beni rahatsız etmemişti.Hemen yanındaki Taj Mahal da aynı Royal grubunun oteli.Eğer fiyat bareminiz içinde ise ona da bakın.Taj Mahal de artı olarak çocuklar için Lunapark mevcut ve otel daha büyük.
Aylik yuzde 3 vade farki ile 9a kadar yapiyordu diye hatirliyorum hocam
Hocam sorunuz cok guzel yanitlanmis ilave olarak luna barlarda rose garden ve bir cok barda collection style kokteylleri denemenizi tavsiye ederim. Pizzeria da kuzu guvec ve lahmacunu da begenmistik, iyi tatiller..
Hocam 2-5 nisan icin 21700e almistim agustos yada eyluldu galiba. 2-3 hafta onceydi sanirim. Fiyat dusmus aradim 450 iade ettiler. Tabi efendim dediler. Hatta benim 12 yasindaki cocugumu 11 yazarak yapmislardi rezi. O zaman onu iptal etmemiz tekrar onay almamiz gerekir falan demediler. Hic ikiletmediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X