Liu alani kucuk ve denize mesafeli oldugundan cok incelemedim. Cok kararsiz kalmistim bende nereye alsam diye bir cok oteli inceledim gunluk 10bin tl civari olan. Yorumlarda hosuma gitmeyen birseyler oluyordu hep. Akra kemere geçen yil gitmistim. Memnun kaldim. Bu yuzden riske atmayip akra sorgunu alıp daha fazla dusunme derdinden kurtuldum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (631. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Sanırım bende rezervasyonu liu’dan akra sorguna kaydırcam fakat forumda daha önce yaşlı oteli vs gibi yorumlar okumuştum. Bi yandan da snack restorantları hizmet kalitesi havuzu vs akra sorgun ön plana çıkıyor. Çok kararsız kaldık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam bir cok otelde oyle gumbur gumbur eglence yok. En fazla aksam canli muzik olur bir de aksam showlari. Akra sorgunda aqua yok. Bizim cocuk daha kucuk olduğundan aramayacaktir. Kaliteli yeme icme hizmet aliyim diye dusundugumden ben akra sorgunu tercih ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akra sorgunda ısıtmalı açık havuz var mı
Var hocam giriyorlar
Hem açık hem kapalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 19 Kasım 2024; 23:19:15 >
-
Teşekkürler hocam incelemek lazım 🙂
Merhabalar hocam. Benim de aklımda bambaşka alternatifler varken forumdaki Akra Kemer beğenileri ilgimi çekti ve detaylı araştırdığımda bunun tesadüf olmadığının kanısına varıp ben de 8-12 temmuz için şimdiden rez. tamamladım.
Sizden ricam otele 3 kere gitmiş biri olarak ilk defa gidecek birilerine şunu muhakkak dene bunu yap bunlardan kaçın diyeceğiniz neler var öğrenmek isterim :)
Aradim hocam
Özelden de yazdım ama rezervasyon detayınız neydi? Hangi tarihlere ne zaman almıştınız vs?
Kış döneminde birçok premium otelde zaman geçirmiş bir tatilci olarak, orta-üst segmentte Voyage Belek'in üzerinde hizmet alamadım.
Geriye Regnum, Maxx Royal, Cullinan, Rixos Belek(seviyesi tartışılabilir) tarzı üst segment oteller kalıyor zaten. Onları da henüz deneyimleyebilmiş değilim.
Bu vesileyle, Voyage Belek candır
-
Geçtiğimiz Temmuz ayında Akra Kemer'deydim.
Öncelikle Safran ve Ocean alakart restoranlardan en az birini mutlaka deneyimleyin. Yer yok gibisinden lakırdılara aldırış etmeden müşteri ilişkilerini sıkıştırın, mutlaka yer vardır
Çok başarılı bir ana restoran mevcut ve çarşamba günü ana restoranda Türk gecesi var, onu kaçırmayın. Yediğim et dönerin tadı hala damağımda.
Sabah serpme börek yapan ustamızdan mutlaka sıcak kıymalı börek tadın. Şahanedir.
Kumsal snack restoranda beef sizzling tadın. Cazur cuzur dumanlar içinde masanıza gelen, fajita kafası, çok fena bir ürün.
İskele bar ve pizzeria snack restorandan bir hayır beklemeyin, zira çok başarısızlar.
"Başka Ol" konseptli pastane, kitap-cafe tarzında, aşırı sıcak havalarda çok hoş zaman geçirmelik bir alan.
Luna Jazz Bar'ın atmosferi çok hoş. Retro geceleri oluyor. Deneyimlemenizi öneririm.
Yanınızda mutlaka deniz ayakkabınız olsun. Plaj ve deniz komple küçük yuvarlak çakıl ama bir süre sonra ayağı yoruyor, rahat yürüyemiyorsunuz.
Malesef her otelde yaşadığımız boş sezlong bulamama sorununu yaşamamak için erken kalkıp, yapmanız gerekeni yapın. (İstediğiniz boş bir şezlonga havlu veya tişört atmak
)
Şimdiden iyi tatiller...
-
kış sezonunda titanic hiç mantıklı değil hocam. haziran ayında bile alkolden kısmıştı titanic belek. kış aylarını düşünemiyorum :)
-
Bende onu yazdım hocam zaten 😀
Eylül sonu titanic Belek almıştım iptal ettim zaten
Ağustos ayı başı için Rubi Platinium ve Cornelia Diamond yakın fiyatlar veriyor. 3 yaşında çocuğumuz var. Hangi otel daha iyidir. Beklentilerimiz kaliteli yeme/içme ve çocuk kulübü.
-
herkese merhaba. Haziran sonu için Antalya'da denizi dalgalı olmayan mümkünse kum,ince çakıl maksimum 60k bütçe ile neresini önerirsiniz?
-
kimse ege otellerinden bahsetmiyor ? daha tam açılmadı mı acaba
-
Hocam selamlar,
Biraz yogunluğumdan dolayı 3-4 gündür bakamadım mesajlara.
Niye iptal ettiniz bir sıkıntı mı var otelle ilgili kış konseptinden dolayı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X