Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (629. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.960
Cevap
475
Favori
595.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunun kesinliğini yok ama tripad ve konu sahibi erdsavas hoca ısıtmalı havuzu söylemişti mayıs ortasında

Selectum lux kücük hesaplar yapacak gibi durmuyor hocam özellikle alkol içecek vs konularından belli ekim sonuna kadar kadehi 450-600tl olan şampanya ile welcome yapıyorlardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ktahsin1 K kullanıcısına yanıt
    Yapıyor hakkınız zaten bu hocam konaklamadan sonra arayın hemen hallederler

• ktahsin1 K kullanıcısına yanıt

Çağrı merkezi ben hiç bir şey demeden, sonraki konaklamanızdan yüzde 5 indirim olacak diye kendileri belirtti. Voyage'ın bu konuda problem çıkaracağını hiç sanmıyorum.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Deneyimlediyseniz doğrudur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyimlemedim ama gözlemlediğim durumlar bunlar 2026da muhtemelen tercih edeceğim nasipse 🙂

• Arkadaşlar yüklenen maximum puanlar nerelerde kullanıldığı bir liste var mıdır? Sanki daha önce paylaşılmıştı bulamadım.

• secoo120 kullanıcısına yanıt
    Opet
    Metromarket
    File market
    Migros

Bitirmek cok uzun sürmedi 😀😀

online alışverişte kullanmak isterseniz pazarama.com sadece maximum değil bonus, world puan vs de harcanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celert -- 19 Kasım 2024; 10:23:20 >
    7500 liraya media mark ta ses sistemi almıştım çocuğa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Market olarak hemen hemen hepsi .Ayrıca OPET var,muhtemelen Boyner vs de vardır.

• Hepinize çok teşekkürler, sayenizde her gün yeni bir bilgi daha öğreniyoruz.

• Kasim ara tatilde bu yil Ocak ve Subattan sonra 3. Kez Akra Kemeri deneyimleme firsati bulduk. Son 30 sayfayi falan ancak simdi okuyabildim. Gordugum kadariyla ara tatilde yine dogru ata oynamisiz :) Elbette ayni yere gitmek pek hos olmuyor ancak ara tatil otelleri icin yapilan yorumlari okuyunca uzulerek kendi adimiza sevindim. Akrada en ufak bir konseptten kisma sozkonusu degildi. Kis konseptinde kapali olan tum alanlar acikti. Luna teras bar, kumsal snack ve pizzeria restoran ile iskele hizmet veriyordu. Sadece mayis ekim arasi a la carte kahvalti ve meksika a la carte kapaliydi. Onlarinda zaten kasimda hizmet vermedigini biliyorduk. Hava sansimiza cok cok guzeldi. Sadece pazar yagmurluydu. Soru varsa cevaplayabilirim. Herkese iyi tatiller diliyorum.

• Ducale Lara (Ex. Venezia Palace Deluxe Resort Hotel) burası hakkında bilgisi olan var mı?

• Akralarin meshur black friday indirimleri baslamis :))) Sanirim yuzde 5 felan daha indirim yapmislar. Ayrica normalde Barut hemera ile ornegin akra kemer yaklasik ayni fiyatlardayken barut 1k 2k 5gecede daha pahaliyken Barutlarin inanilmaz zam yedigini farkettim. Yanlis gormediysem eger bu demektir ki akralarin fiyatlari da cok zam yiyebilir almayi dusunenler bence acele etsin. Herkese iyi tatiller..

• hakan3338 H kullanıcısına yanıt
    Ets’den 1 haftadır aralıksız bakıyorum düşündüğüm tarih aralığı aynı fiyat acaba kendi sitesinde mi indirim ?

• salih efe S kullanıcısına yanıt

Evet hocam kendi sitesinde

• hakan3338 H kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim. 9-14 haziran 48k kara manzaralı fiyat veriyordu. Kara manzaralı odaları kapatmışlar. Kısmı deniz manzaralı odaları satıyorlar. Aynı tarihte 53k

• Geçen hafta çarşamba günü bu fiyatlardaydı. Bir daha yakalayamadım. Herhün bakıyorum ama yok gelmiyor bu rakama😏
    2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• salih efe S kullanıcısına yanıt
    11 Ekim 2024 tarihinde kendi sitesinden baktığım fiyatlarda 2025 Ekim ayı için yüzde 5,4 indirim yapmış Fransız balkonlu oda fiyatlarında.

• Akra fiyatları Euro bazlı düştü , Trump seçiminden sonra Euro %4 düştü zaten

Çağrı merkezini bunlardan önce darladığımda Euro bazlı %1.5-2 de düşüyordu zaten

4 taksit alanlar için üzücü oldu dolar Euro altın bazında açıldığı fiyattan ucuza satıldığını ilk defa görmüş oldum 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 19 Kasım 2024; 17:16:27 >
  • 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.