Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 3yuq , Srht51 2D1TK Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.960
Cevap
475
Favori
595.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Voyage Belek 2 çocuklu fiyatlar nasıl bilmiyorum o konuda yorum yapamam ancak 11-16 Ekim Voyage Sorgun zaten açıldığı fiyattan almışsınız. Daha uygunu olmadı yani :)
    Size önerim Voyage Belek konaklamanız bu kasım ayi içinse 2. voyage konaklaması olacağı için voyage sorgun sadakat indirimiyle Ekim konaklamanızı Belek konaklamanızı tamamladıktan sonra %95lik indirimli fiyata çevirin. Tam tersi önce 2025 Voyage Sorgun ve sonra 2025 Kasımdaysa Voyage Belek, bu kez Belek tatilinizde sadakat indiriminden faydalanın Sorgun tatilinizi tamamlayınca arayarak Belek otel fiyatınızın %95ini ödeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Tamamdır bu konuyu çağrı merkezi ile görüşeceğim 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal edemiyoruz diyor pazaramatatil ısrarla. Yardımcı olacak kimse var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt

Merhaba son 1 aya kadar iptal hakkı yasal haktır siz yazılı olarak mail atın ve yasal yollara başvuracağınızi söyleyin ki bu bir tüketici hakkıdır dönüş yapacaklarını düşünüyorum

• Maliye84 M kullanıcısına yanıt

yani otel kabul etmiyor diyor.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Siz otelden mi aldınız tatili de şimdi böyle söylüyorlar.Hiç vakit kaybetmeden CİMER,ŞİKAYETVAR’a ilgili maddeyi de ekleyip şikayette bulunun.Ayrıca pazarlamaya ilgili maddeyi söyleyip şikayette bulunacağınızı da belirtin.Bu durumu da başta donanımhaber olmak üzere tüm platformlarda duyuracağınızı da söyleyin.

• Martı Myra ve diğer martılar seturda açık

Fiyatlar kallavi

Note : martı grubu 427milyon net kar açıklamış bu sene

• Alierik A kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisi bilgili biri değildi. Pazaramatatil den tatil almamanizi öneririm. Mağdur olabilirsiniz

• Arkadaşlar kardeşim eşi ve 11 yaşında oğlu için tatil sordu, tarihler 1-4 mayıs Antalya. Benim önerilerim
    1 Voyage sorgun 35
    2 mylome swimup oda 33
    3 akra sorgun (en uygunu bu) 25

Varmı sizin önereceğiniz bir başka tesis, bütçe 25-35 arası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Before after yapayım.

Saat:18:30 daki büfe. Before

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

After. 19:00 daki büfe.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

Edit: Antep fıstığının en bol olduğu gündü resimler. O gün harici havuç dilimler falan çoğu cevizliydi. Üstüne antep sermişler ama içi cevizliydi. Bitenin yerine asla yenileme yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 18 Kasım 2024; 20:12:52 >

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Evet zaten baklava konusunda en büyük eleştiri bu yönde oldu.Ben çocuklardan ötürü erken yemeğe gittiğimden 2-3 çeşit fıstıklı buldum.Lakin bitince yenilenmediğini gördüm.Fakat İzlediğim kadarıyla IC otelde bırakın fıstıklıyı normal baklava bile zor gördüm.Belki de videoyu çekenler aynen Lara da olduğu gibi sonuna gelmişlerdir.🙂

• kasai K kullanıcısına yanıt
    26.6 ile ısıtma açık havuzlu olan selectum lux bu listeyi ezer

Mylome swim up havuzu ısıtılıyor mu ki sanmıyorum ama

Meyveli soda istiyorsun meyveli soda yok. Vişne suyuyla soda karıştırabiliriz diyorlar. Izgara bölümünde ilk gün hindi vardı. Bir akşam kuzu kaburga çıktı. Full kemik ve yağ idi. Eve sokmazsın. Omlet yağındanmıdır nedir aşırı kötüydü yenmiyordu. Garsonların suratsızlığını geçtim. Çay falan gelmiyordu. Akşam eğlence diye birşey yoktu. Kışın baya kısmışlar anlıyorumda otel fulldü. Müşteriyide kıssalardı az keşke. Heryer aksıyordu.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Mayıs başı Antalya soğuk olur mu

Teşekkür ederim 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı bir kanal royal seginus akşam bufesını atmış tarih 17kasım

Kuzu şiş , t bone , frankfurter sosis ve balıklar ızgarada

Yaklaşık 5-6 çeşit füme etler ve pastırmalar

Baklavalar fıstıklı var fakat cevizli ağırlıkta diye kızacaktım çakıl Antep fıstığı koymuslar üstüne döküyorlar 😀

Alkol konseptini bilmiyorum bu otellerin ama gelecek senelerde deneyeceğim gibi

(Acaba görüntüler yaz mı diye düşündüm ama videoda çok fazla Türk var ve çoğu uzun pantolon giyinmiş muhtemelen güncel hafta )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 18 Kasım 2024; 21:54:35 >
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen şans , yeterince sıcak olmaz bence accudan baktım gündüz 27-28 yakalasada akşam 14lere düşebiliyor yağmur riski de cabası

Ben Nisan sonu risk aldığım için mayıs ne kadar kötü olabilir diyprum😅

Mayıs başı ısıtma açacaklarını sanmam hocam

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Şenay Hanım daha önce böyle yaptınız mı veya yapan tanıdığınız oldu mu? Otel problem çıkarmadan %5 indirim yapıyor mu 2. rezervasyona kadar konaklama yaptığımızda?

• 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.