Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (734. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.425
Cevap
544
Favori
753.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,
    Akra Kemer’in denizi gerçekten çok güzeldi, Nirvana Dolce Vita hakkında fikrim yok, benim için otel tatiline eşlik eden en güzel deniz ise Robinson Çamyuva’nın koyun sonunda otelin konumlanmasıydı, mükemmel bir denize sahip Çamyuva bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, Temmuz ayı için 5 gece konaklama dülünüyoruz 2 yetişkin 2 çocuk(5 ve 6 yaş)
    aquası,
    kids clubı(akşam 23e kadar açık olmalı ve çocukların sıkılmayacağı bir yer olmalı),
    yemekleri(çeşit fazlalığı ve lezzeti) ve
    oda yeniliği ve temizliği çok önemli, alkol yok
    Sizce hangi otel daha mantıklı?

Papillon Belvil - 114k
    Gloria Verde-106k
    Delphin be grand-127k
    Concorde deluxe-110k
    Cornelia diamond-96k
    Calista-102k
    Nirvana cosmopolitan-119k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plt51 -- 18 Ocak 2025; 13:23:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    İkisininde güzel ama Dolce Vita'nın özel bir konumu var.Tekirova'nın son oteli orada dağ bir kıvrım yapıyor bu kıvrımda muazzam bir koy oluşturuyor drone ile çekilmiş fotoğraflara bakarsanız çok net belli oluyor.Zaten Nirvana Dolce Vita'nın bir sonraki bölgesi gezi teknelerinin de durduğu Kleopatra Plajı.

Benim de denizi en çok hoşuma giden otel Rixos Göcek Secret Beach oldu bugüne kadar,daha sonra Letoonia Fethiye,La Blanche İsland,Green Bay gelir.
    2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 18 Ocak 2025; 13:40:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Otelden Kleopatra koyuna geçiş yapılabiliyor mu acaba karadan bilginiz var mı hocam

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oralar kayalık ve mesafe var zaten çok bakir bir koy sadece yüzüp tekneye geri biniyorsunuz.

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Sup ya da kanoyla geçme etkinliği var diye biliyorum dolce vitada

• İbrhm71 İ kullanıcısına yanıt

uyarınızdan dolayı oteli aradım rezervasyonu onayladılar sorun yok.

• cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Obilette erken rezervasyon otellerinde de süper bir kampanya başlamış.50k'ya kadar olan otellerde %20 indirim oluyor.50k olan bir otel 40k'ya geliyor.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• Merhaba, The Norm Collection Door'a çıkış günü akşam çıkmaya olanak tanıyor mu, tecrübe eden var mı acaba?

• lunariss L kullanıcısına yanıt
    Biz 17 gibi çıktık hocam daha kalsak kalırdık hiç bir sorun yok gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz.

Teşekkürler, şöyle bi not var altında, görmeyenler olabilir diye belirtmek istiyorum:

İptal ve İade Durumunda;

İndirim kodu kullanılarak yapılan otel rezervasyonu işlemi iptal edilmemelidir veya işlemler üzerinde değişiklik yapılmamalıdır. İndirim kodu ile yapılan otel rezervasyonunun iptal edilmesi, değiştirilmesi veya üzerinde başkaca işlem yapılması halinde indirim tutarı iade edilmez. Kampanya müşteriler nezdinde herhangi bir kazanılmış hak sağlamaz.

• İstanbul bugun güneşli , güneşi görünce yine bir otel alasım geldi 😀

Hocam size bir soru sormak istiyorum, görüşleriniz benim için önemli. Ağustos sonu eylül başı için Balmy Foresta rezervasyonum var ama norm doora’ya mı kaydırsam diye düşünüyorum arada 32 bin fiyat farkı var (4 kişi). Bunu %25 ön ödemeli ve 9 taksit almıştım, norm sadece 6 taksitli veriyor biraz dezavantajları var ama değer mi sizce?
    Fikrinizi öğrenebilir miyim rica etsem

• lunariss L kullanıcısına yanıt
    Benim de Norm rezervasyonum var ama aklımda da çok şüpheler var Norm ile ilgili hocam.Bu kadar ucuza almamış olsaydım iptal ederdim.Maalesef birşey öngöremiyorum bu sene Norm ile ilgili.Ama Balmy Foresta'da hiçbir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum ilk yılları bu sene ve Balmy grup geçen sene Balmy Beach'de çok iyi iş cıkarttı.

Norm Bodrum'dan ilk yorumlar gelmeden konu biraz muallak hocam.

• Ağustos ayına 6 gece için 2yetişkin bir bebek için Akra çağrı merkezinden aldığım fiyatlar:
    Akra kemer: 93k
    Akra Fethiye: 105 k

Tercihi hangisinde olmalıdır acaba(başka önerilere de açığım) fikir verebilir misiniz?

• @Ritalin06 tavsiyelerinizle sömestr için lara baruta gidiyorum yarın... Güzel geçeceğini düşünüyorum yağmur da yağarsa artık takılacağız hayırlısı

• @İbrhm71 hocam özelden yazamıyorum buradan yazayım dedim. şişe bira vardı ücrete dahil çoğu premium şeyler dahil ben çok memnun kaldım beklentimin üstündeydi. otel çoğu şeyi düşünmüştü. baklava mesela çoğu yediğim yerden iyiydi fıstığından kısmamışlar her gün et döner vardı mesela alan yoktu. her gün güzel bir et çıkarıyorlardı steak tarzı, kokteyller güzeldi, kuruyemiş kalitesi iyiydi badem kaju fındık yoğunlukta. biz bu yılda düşündük ama voyage sorgun ile aynı fiyattan çıkınca voyage tercih ettik

• porazo P kullanıcısına yanıt

Saol hocam

• Ocak 28 girişli şubat 1 çıkışlı 2 yetişkin 2 çocuk için yemekleri güzel tatlıları bol ısıtmalı havuzu olan tatil önerisinde bulanacak arkadaş var mıdır

• 
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.