Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sezar , ekpe_babam , obi-van-kenobi , WaLLoPII , Bulutali Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.198
Cevap
570
Favori
806.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son bir soru sorsam 13-17 mayıs selectum luxury resort 37 bin
    13 17 mayıs arcanus sorgun 30 bin mi. Isıtmalı kapalı havuz selectum da var sanırım arcanus da da var mı siz hangisini tercih edersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Selectum Luxury hocam ikisi mukayese bile kabul etmez.Arcanus'ta ısıtmalı yok diye biliyorum.Yalnız Mayıs ayında Selectum'da da ısıtmalı acık havuzu açmayabilirler kuvvetle muhtemel.Ona çok güvenmeyin.Otele bir sorun isterseniz.

Edit: Kapalı havuz sormuşsunuz hocam ben ısıtmalı acık havuz anladım.Tabi kapalı olarak havuzu var Arcanus'un da 120m2 büyüklüğünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 16 Şubat 2025; 17:12:12 >
  • Arcanus ısıtmalı kapalı var ama açık yok diye biliyordum.bende

• veteran V kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kapalı var, ısıtmalı açık havuzu yok.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Selectum luxury de ısıtmalı açık havuz var mı?

Evet hocam var

Hocam 29 Mart- 1 Nisan 3 gece için Arcanus Sorgun 15bin lira çıkıyor. Güzel fiyat geldi bana. Aynı tarihlerde Mylome Swim-up oda 25bin. Sizce aradaki farka değer mi ? Tek artısı swim-up olacaksa, yeme içme de benzer hizmeti sunacaklarsa değiştirmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Bence hiç dokunmayın hocam.Hemen hemen herşeyde Mylome çok üstün.Arcanus daha mütevazi bir otel.Aradaki farktan daha fazlasını verecektir size Mylome.Hem yiyecek-içecek olsun, hem personel hem ısıtmalı acık havuz hem de eğlenceleri olsun kesinlikle Mylome

Tamamdır hocam, siz bunu dedikten sonra macera aramaya gerek yok. Mylome ile ilgili son zamanlarda olumsuz yorumlar biraz artmış o kafamı karıştırdı.

Bir de hocam hazır Mylome konusu açılmışken bu otelde veya başka otelde swim-up oda tecrübeniz oldu mu ? 3 yaşına girecek kızım için rahat etmesi açısında böyle birşey yapalım dedik ama odalar dipdibe önünde çok büyük olmayan havuz sıkışıklık olur mu bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 16 Şubat 2025; 19:2:55 >
    Ben genelde odaya ekstra para vermem hocam en uygun hangi odaysa onu alırım upgrade yaparlarsa ekstra olur.
    Ama sizin özelinizde söyliyeyim küçük cocuklu aileler için ben swim up, göl evleri tarzından çok korkuyorum Allah korusun bir an boş bırakmaya gelmez.Arkadaşlarımın bebeği emekleyerek havuzun dibine kadar gitmiş son anda yetişmişler.Siz de çok dikkat edin hocam bir gözünüz mutlaka çocukta olsun.

Geçen sene sianji swim UP da kaldık 3 yaş cocuk la çok rahat ettik tabi villa tarzı swim UP Dı 3 artı 1 villaydı havuz büyüktü denize hiç gitmedik mesela hep odadaydık

Geçen sene ben de korkuyordum bu konuda. Ama artık çocuk büyüdü. Tabiki boş bırakmamak lazım ama kolluksuz girmez havuza. 2 senedir tam dönemlerde alamadığımız için tatili ısıtmalı havuz olsa da gir çık odaya gir ister istemez üşüyordu çocuk. Ben de sizinle aynı fikirdeydim en ucuz oda en iyi odadır :) diye ama mylome fiyatı çok değilken bi denemek istedim. Odadan sıcak havuza girsin, oynasın sonra üşümeden odaya girsin mantığındayım.

Tereddüt ettiğim konu işte sağ oda sol oda hepsi aynı havuzu kullanırsa nasıl olur, yoğunluğu kaldırabilir mi ? Bakalım çok bi zaman kalmadı zaten, gidersem eğer olumlu olumsuz tecrübelerimi aktarırım.

Teşekkürler hocam benim için güzel bir referans oldu bu. Bizim oda ve havuz küçük olsa da benzer yaş çocukla iyi vakit geçiririz inşallah

• Otelin denetiminin iyi olduğu anlaşılabilir belki, senin işine yaramaz bilmeyen faydalanabılır tercıh yaparken. Adam bu bilgiye önceden beri sahip diye hava atıyor komedi 😁😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam Nisan ara tatili için 2 yetişkin 2 çocuk günlük;
    Anda barut : 10900 tl
    Jiva beach : 7900tl
    Liberty lykia : 9800tl
    Yol olarak çok fazla gitmek istemiyorum hocam o yüzden pek Antalya otellerini tercih etmek istemedim. Bana en yakın Didim ama onun da fiyat yüksek. Jiva ve Liberty de kapalı ısıtma yok bildiğim kadarıyla ama açık ısıtma var. Jivanın yemek kalitesini çok merak ediyorum. Liberty nin de manzaraya karşı gün batımında yemek yemek cezbediyor. 3 gece düşünüyordum ama 2 gece jiva 2 gece Liberty yapsam mı bilemedim. 2 gece alınabiliyor. Bu fiyatlara hangi seçenek mantıklı hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bence çok güzel seçenekler bende sizin gibi yapardım 2+2 Jiva + Liberty Lykia çok keyifli olur.
    Her iki otelde de hem açık ısıtmalı hem kapalı havuz var ancak şöyle bir nüans var.Liberty Lykia'da değil Liberty Lyikia +16 kısmında bulunuyor kapalı havuz.Bundan dolayı çocuklarla o kısma geçmenize izin vermeyeceklerdir.
    Jiva'da da kapalı havuz da 14 yaş altı çocukları almıyorlar ama kuralı esnetirler mı bilemiyorum.
    Onun dışında Jiva'nın yemeklerini merak etmekte çok haklısınız gerçekten efsane, zaten yemek konusunda ödüllü bir tesis.Yediğimiz herşeyin tadı güzeldi. (Eğer aynı pideci varsa ana restaurantta kuş-kaş denemenizi tavsiye ederim şiddetle) Anda Barut deneyimim henüz olmadı o da radarımda ama hem Liberty hem de Jiva favori otellerimdendir.Eger alırsanız gayet memnun kalacağınızı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 16 Şubat 2025; 21:18:44 >
    Buradaki 6 otel arasındaki sıralama nasıl olur sizce? Çocuk var ve alkol kullanmıyoruz.

• Areles A kullanıcısına yanıt
    Bunların arasında en fazla çocuk dostu olan otel Quattro Family Dem'dir.F/p olarak gayet makul bir seçenek.Memnuniyet oranı da bu fiyat bandındaki bir otel için harika bir seviyededir (%92)
    Baia Salıma Kemer'i de düşünebilirsiniz.Adora ve Corendon ise çok fazla çocuklara hitap etmez.

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.