Şimdi Ara

2025 Özel İletişim Vergisi belli oldu: Yüzde 43,93 zam yapıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Unutmadan Filistin'i de yeniden inşa etmemiz gerekiyor. Böyle bir vahiy inmiş çünkü.
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Filistin ve Suriye'yi tekrar inşa etmek ucuz mu sandınız. Sanki kendi deprem bölgemiz yetmiyor gibi. Gerçi bir de 35 yaşında emekliler ve bedava sağlık hizmetleri ve gss nin tüm affedilen borçlarını da birileri ödemesi gerekiyor. Kim olabilir onlar acaba/
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Adalet mi yakışmadı mı gayet yakıştı.

Bence bu durum için tebrik hatta teşekkür etmek gerek. Tam bir deha 30 zammı hedeflenenden açıklayıp hatta çok diye lanse edip ardından 40 ın üstünde çeşitli zamlar çıkarmak herkesin harcı değil. Kimse a diyemedi b diyemedi. Çoğu kişi bu yapılanı sorgulamadı bile.

• Negan kullanıcısına yanıt

valla iktidar yanlısı gibi duruyorsun. trolleri koruyorsun. yazdıklarından bu anlaşılıyor. hangi partiden olduğunu ben bilemem. ama az çok tahmin edebiliyorum.

yorum falan silmedim, sana öyle gelmiş. hangi yorumdan bahsettiğini bile anlamadım.

sana kahve ısmarlayacağım merak etme kardeş. gelirim İzmir'e uzak değil.

• monacomen kullanıcısına yanıt

Zaten 40 milyar dolar harcamadık mı daha ne harcayacağız acabaa???

• GENERALCELL kullanıcısına yanıt
    Masraf çok. 35 yaşında emekliler, gss borçlarının affedilmesi, yasa dışı kumardan yurt dışına hortumlanan karayanmış paralar, Suriye ve Filistin'e tonlarca yardım ve tekrar inşasını birilerinin ödemesi gerekiyor. Tabii ki vergileri arttırıp halkı cezalandırarak yapacaklar.
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    Yeterli değil, delik büyük ve daha da büyümeye devam ediyor. Kurtarmamız gereken bir dünya din kardeşimiz de var daha yolun başındayız. Bu masraflarını ödemezsek cennete giremeyiz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

valla iktidar yanlısı gibi duruyorsun. trolleri koruyorsun. yazdıklarından bu anlaşılıyor. hangi partiden olduğunu ben bilemem. ama az çok tahmin edebiliyorum.

yorum falan silmedim, sana öyle gelmiş. hangi yorumdan bahsettiğini bile anlamadım.

sana kahve ısmarlayacağım merak etme kardeş. gelirim İzmir'e uzak değil.

Yazdıklarımdan nasıl böyle bir şey anlıyorsun ? Benim profilim açık, sizlere göre ya chp var ya akp.

Devamlı aynı yazıları yazıp duruyorsunuz, iki tarafta ;

" Bu millet hak ediyor, yok koyun, yok hulog, yok yüzde 52 " diğer kesimde " bunlar heykelci, dinsiz, din düşmanı, ama motoru yerli değil " gibi kendi çaplarında espriler.

Zam haberlerinde siz, drone veya savunma sanayi haberlerinde diğerleri, devamlı troller bu konuya gelemez diyorlar ama aslında birbirinizden farkınız yok.

Esas anlamadığım, bu millet hak ediyor diyenler, acaba kendileri hangi milletten.

Ben İzmir'deyim her zaman beklerim, balıkçılık yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negan -- 31 Aralık 2024; 15:49:27 >

Filistin Suriye bize mi bağlandı biz niye inşa ediyoruz onu anlamadım
  • BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Aldi da bana mi aldilar..

Aldiladsa dolar 3tl ye mi düştü.

Benzin 2.5liraya mi çakıldı

Elektrik su internet fiyatlari mi düştü.

Sahibinjn teneke tasmayi pirinc tasmayla degistirmesi köpeği köpeklikten kurtarmaz..

Bir avuc dogu karadenizli harami bizden caldiklariyla bu dunyada vennefi yasiuor.

Bizde turk kurt sunnj alevi diye bir irimizi yiyek.

Dogu karadenizlilerin siyaset yapmasi yasaklanmali ve son 50 yilda asiri mal hareketi olanlarin mallari kamuslastirilmali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 31 Aralık 2024; 15:56:56 >
  • Enflasyona ezdirmeyeceğiz diyorlar , yalan mı söylüyorlar...

• Negan kullanıcısına yanıt

Hayırlı işler olsun. İnşallah uğrarım belki bir gün. 

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Din kardeşi olduğumuz içün onların tüm kayıp ve masraflarını Türkiye karşılamak zorunda öyle buyurmuşlar.

gss borçları silinmedi öyle bir durum yok,2015 ve öncesi doğal olarak 10 yıllık zaman aşımından dolayı silindi yada silinecek,diğer senelerin borçları aynen devam duruyor ödemeyeceğim !!!

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt
    Ödememenizin devlete bir yararı veya zararı yok nasılsa vergileri arttırarak toplumdan ödemediğiniz primleri alıyorlar merak etmeyin.

gss denilen olay nefes alma vergisinden öteye gitmez,işsiz adamın sırtına yüktür,keza hizmet alacağıma dair bir taahüdde bulunmadığım için durduk yere yazılan borç.büyük şirketlerin vergilerini tek kalemde silenler,işsiz insanların borcunuda nitekim silebilir bu yüzden ödemiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.