|
2025 Özel İletişim Vergisi belli oldu: Yüzde 43,93 zam yapıldı (3. sayfa)
-
-
Filistin ve Suriye'yi tekrar inşa etmek ucuz mu sandınız. Sanki kendi deprem bölgemiz yetmiyor gibi. Gerçi bir de 35 yaşında emekliler ve bedava sağlık hizmetleri ve gss nin tüm affedilen borçlarını da birileri ödemesi gerekiyor. Kim olabilir onlar acaba/ -
Adalet mi yakışmadı mı gayet yakıştı.
Bence bu durum için tebrik hatta teşekkür etmek gerek. Tam bir deha 30 zammı hedeflenenden açıklayıp hatta çok diye lanse edip ardından 40 ın üstünde çeşitli zamlar çıkarmak herkesin harcı değil. Kimse a diyemedi b diyemedi. Çoğu kişi bu yapılanı sorgulamadı bile.
-
valla iktidar yanlısı gibi duruyorsun. trolleri koruyorsun. yazdıklarından bu anlaşılıyor. hangi partiden olduğunu ben bilemem. ama az çok tahmin edebiliyorum.
yorum falan silmedim, sana öyle gelmiş. hangi yorumdan bahsettiğini bile anlamadım.
sana kahve ısmarlayacağım merak etme kardeş. gelirim İzmir'e uzak değil.
-
Zaten 40 milyar dolar harcamadık mı daha ne harcayacağız acabaa???
-
Masraf çok. 35 yaşında emekliler, gss borçlarının affedilmesi, yasa dışı kumardan yurt dışına hortumlanan karayanmış paralar, Suriye ve Filistin'e tonlarca yardım ve tekrar inşasını birilerinin ödemesi gerekiyor. Tabii ki vergileri arttırıp halkı cezalandırarak yapacaklar. -
Yeterli değil, delik büyük ve daha da büyümeye devam ediyor. Kurtarmamız gereken bir dünya din kardeşimiz de var daha yolun başındayız. Bu masraflarını ödemezsek cennete giremeyiz ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Evren7valla iktidar yanlısı gibi duruyorsun. trolleri koruyorsun. yazdıklarından bu anlaşılıyor. hangi partiden olduğunu ben bilemem. ama az çok tahmin edebiliyorum.
yorum falan silmedim, sana öyle gelmiş. hangi yorumdan bahsettiğini bile anlamadım.
sana kahve ısmarlayacağım merak etme kardeş. gelirim İzmir'e uzak değil.
Yazdıklarımdan nasıl böyle bir şey anlıyorsun ? Benim profilim açık, sizlere göre ya chp var ya akp.
Devamlı aynı yazıları yazıp duruyorsunuz, iki tarafta ;
" Bu millet hak ediyor, yok koyun, yok hulog, yok yüzde 52 " diğer kesimde " bunlar heykelci, dinsiz, din düşmanı, ama motoru yerli değil " gibi kendi çaplarında espriler.
Zam haberlerinde siz, drone veya savunma sanayi haberlerinde diğerleri, devamlı troller bu konuya gelemez diyorlar ama aslında birbirinizden farkınız yok.
Esas anlamadığım, bu millet hak ediyor diyenler, acaba kendileri hangi milletten.
Ben İzmir'deyim her zaman beklerim, balıkçılık yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negan -- 31 Aralık 2024; 15:49:27 >
-
Filistin Suriye bize mi bağlandı biz niye inşa ediyoruz onu anlamadım -
Aldi da bana mi aldilar..
Aldiladsa dolar 3tl ye mi düştü.
Benzin 2.5liraya mi çakıldı
Elektrik su internet fiyatlari mi düştü.
Sahibinjn teneke tasmayi pirinc tasmayla degistirmesi köpeği köpeklikten kurtarmaz..
Bir avuc dogu karadenizli harami bizden caldiklariyla bu dunyada vennefi yasiuor.
Bizde turk kurt sunnj alevi diye bir irimizi yiyek.
Dogu karadenizlilerin siyaset yapmasi yasaklanmali ve son 50 yilda asiri mal hareketi olanlarin mallari kamuslastirilmali..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 31 Aralık 2024; 15:56:56 > -
Enflasyona ezdirmeyeceğiz diyorlar , yalan mı söylüyorlar...
-
Hayırlı işler olsun. İnşallah uğrarım belki bir gün.
-
Din kardeşi olduğumuz içün onların tüm kayıp ve masraflarını Türkiye karşılamak zorunda öyle buyurmuşlar. -
gss borçları silinmedi öyle bir durum yok,2015 ve öncesi doğal olarak 10 yıllık zaman aşımından dolayı silindi yada silinecek,diğer senelerin borçları aynen devam duruyor ödemeyeceğim !!!
-
Ödememenizin devlete bir yararı veya zararı yok nasılsa vergileri arttırarak toplumdan ödemediğiniz primleri alıyorlar merak etmeyin. -
gss denilen olay nefes alma vergisinden öteye gitmez,işsiz adamın sırtına yüktür,keza hizmet alacağıma dair bir taahüdde bulunmadığım için durduk yere yazılan borç.büyük şirketlerin vergilerini tek kalemde silenler,işsiz insanların borcunuda nitekim silebilir bu yüzden ödemiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X