Şimdi Ara

2025 Özel İletişim Vergisi belli oldu: Yüzde 43,93 zam yapıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu kadar para toplayıp ne yapiyorlar acaba?Sonuçta bu vergi zamanında deprem var diye çıkartıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telsiz kullananlar düşünsün  

• Avm'ler tıklım tıklım, herkeste 2,3 araba var....

Şaka şaka , ne kadar kötüye giderse gitsin belli kesim ısıtıp ısıtıp koyuyor bu tarz şeyleri :/

• troller fazla bulaşmamaya başlamışlar bu konulara:)

• Troller şu an Öcalan için çiçek toplamaya gittiler hocam, çıkışta teslim etmek üzere.

• Bayrağımızı indiremezsiniz, Ezanımızı susturamazsınız, beyük devletimize diz çöktüremezsiniz... Sizi gidi vatan hainleri (!)

Çok ama çok af buyrun, İnsan eşek oldumu binen çok olur... Akaryakıta zam gelecek haberini duyduğunda, aklına protesto etmek yerine araba deposunu doldurmak gelen insanlardan ne bekleyebilirsin? Bu millete müstehak...

• Verginin ismi bile uydurma.
    Özel iletişim vergisi nedir? Kiminle özel olarak iletişim kuruyoruz ve neden vergi ödüyoruz?
    Daha da önemlisi deprem yılı bir defaya mahsus çıkarılan bu vergi nasıl kalıcı hale gelip haraca çevrildi?

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Yandaşa veriyorlar tabiki... Yandaş taş mı yesin?  😆

• Saplamada %44
    Ödemede %30 :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Bu vergilere deprem vergisi de deniyordu çünkü 99 Depremi'nin yol açtığı yaraları sarmak için "geçici olarak" alınmaya başlanmıştı. Çünkü o zamanki hükümet böylesine vergi toplamıyordu, şimdiki gibi gelirinin %70'ine çökmüyordu. AKP geldi bu geçici deprem vergisini "kalıcı" hale getirdi ve 25 senedir almaya devam etti. Bundan 3-4 sene önce deprem olduğunda vatandaşa yardım edeceğine IBAN attı, yardım dilendi. Muhalefet bunun hesabını sormaya çalıştığında "deprem vergilerini ne yaptınız" diye sorunca RTE "sanane ne yaptıysak yaptık, sana hesap mı vereceğiz" gibisinden beylik laflarla karşılık vermişti. Yani vatandaşı silkleledikleri yetmiyormuş gibi "sizi istediğimiz gibi silkeleriz buna ses çıkaramazsınız" diyor. Muhalefet de iyi veya kötü vatandaşların bir temsilidir, hak savunur. Bir nevi vatandaşın sesidir. Ama söylenen laflara, yapılan muamelelere bak. Rezillik.

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Neden kendinizi koyun olarak görüyorsunuz,kendi kendinizi neden aşağılıyorsunuz anlamıyorum.  

• Erdoğan:

Suriye’ye her türlü desteği sağlayacağız

Yeni dönemin Suriye'de kalıcı barışa, huzura, istikrara ve ekonomik refaha kapı aralaması için gereken her türlü desteği sağlayacağız.

www.sozcu.com.tr
    Erdoğan: Gerekirse devletimizin kadife eldiven içindeki demir yumruğunu devreye alırız - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/erdogan-gerekirse-devletimizin-kadife-eldiven-icindeki-demir-yumrugunu-devreye-aliriz-p121387

• Negan kullanıcısına yanıt

erduvan erduvan erduvan. hüllloooooooooğğğğğğğğğğğ  

Çok komik,zekanız yorumlarınızdan belli, bir tek siz akıllısınız, lütfen kitap okuyun, az geliştirin kendinizi.

Yoksa kendini akıllı sanan, böyle cahiller çıkıyor.

Bir daha Türk milletini kötüleyen mesaj atarsanız, gerekli yerlere şikayet edeceğim, gerisi Devlet ile sizin aranızda.

• Soğan ekmek yeriz babamızı ezdirmeyiz diyenlere selam olsun

• Negan kullanıcısına yanıt

sizin de devriniz geçecek merak etme. bu saltanat hep mi sürecek sanıyorsun?

bu arada istediğin yere şikayet et ama adını soyadını telefonunu da yazmayı unutma.

• chnvat C kullanıcısına yanıt

maaşlarına zam geldi tabi yeni yıl dolayısı ile... 

Benim hangi siyasi parti tuttuğumu nereden biliyorsun ? Tam cahilsin, bu devirde hangi siyasi parti, hangi ideoloji kaldı, tam komedisiniz.

Ben İzmir'deyim chp diyorsanız görüyoruz işte, en fazla borcu olup en az hizmeti yapan belediye, ama yinede hep birinci parti , demekki bir farkınız yok hakaret ettiklerinizden.

Yorumu silmişsin işte böyle, ben EGM ye bildiririm , gerisi Devlet ile senin aranda, banane.

Kimse Türk milletine hakaret edemez, hele burada üç beş beğeni alacak diye yalamalık yapanlar, kanunlar açık.

Telefonu adını yazmayı unutma diyorsun hayırdır ne yapacaksın, göreyim seni, erkek gibi söyle bir söz söyledin hadi bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.