Şimdi Ara

2025 Özel İletişim Vergisi belli oldu: Yüzde 43,93 zam yapıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2025 Özel İletişim Vergisi belli oldu: Yüzde 43,93 zam yapıldı
    Resmi Gazete'de yayınlanan tebliğ ile Özel İletişim Vergisi 2025 yılı için belirlenen yeniden değerleme oranı olan yüzde 43,93 oranında arttırılarak 570 TL'ye çıkarıldı.

2025 Özel İletişim Vergisi

Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi; yeni mobil hat, sabit hat ve sabit internet aboneliklerinden 12 eşit taksitle tahsil ediliyor. Buna göre her yeni aboneden 12 ay boyunca her ay 47.5 TL Özel İletişim Vergisi alınacak.

Mevcut aboneliklerden alınan Özel İletişim Vergisi oranı ise değişmedi. Faturaların yüzde 10’u kadar Özel İletişim Vergisi alınmaya devam edilecek.

Ayrıca Bkz.Resmi Gazete'de yayınlandı: İşte 2025 MTV tutarları

2025 Telsiz Kullanım Ücreti

2025 yılı için mobil hatlardan alınan Telsiz Kullanım Ücreti de 43,93 oranında zamlanacak. Aylık 14,94 TL olan Telsiz Kullanım Ücreti, aylık 21,50 TL’ye yükselecek.

Kaynak:https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/12/20241230M2-3.htm

• hem gyavurdan lisanslayıp ürettik yerli milli diye yedir! sonra ben bunları üretiyorum bana verghi ver diye yuttur baboli.

harika ehonomı, hariga hökümed !

• Telsiz kullanım ücreti vergisi ne alaka ya ? Zaten operatöre para ödüyoruz. Ufak gibi gelebilir ama her yıl katlanarak artıyor.
  • Beyler bu vatan size neyledi.?
    Maaşlar %30 arttı,
    Vergiler %44 .

Kaşıkla ver kepçeyle al ekonomisi.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 30 Aralık 2024; 20:18:37 >
  • mayışa yuzde 30 zam geldi nasıl odeyecez bu zamları eyy imamoglu sana sesleniyorum metroları tamir et balik yeme

• Devlette herşeyin fiyatı en az yüzde 45 artıyor ama çalışan ücretleri 30 dan yukarı çıkmıyor. Benim kafam almıyor bu nasıl kardeşlik, yaksa Müslümanlar kardeş sözü safsatadanmı ibaret yada bunlar benim din kardeşim değil mi?
  • 2025 Özel İletişim Vergisi belli oldu: Yüzde 43,93 zam yapıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olsun bayraktar italyan şirketi satın aldı :D:D:D
  • 01myavuz 0 kullanıcısına yanıt

borsayı takip eden dostlar 3 ay önceden yabancıların "asgari ücreti arttırmayın" çağrısını biliyor, hatta net olarak ücret artışları %30'u geçmemeli demişlerdi

ingiliz ekonomi bakanımız da taleplerini harfi harfine yerine getirdi. biliyorsunuz carry trade ile ayakta duran bir para birimimiz var kura da çok dokunamıyoruz ve bir yerlerden kısmamız lazım enflasyonun da patlamaması için saraydan kısabilir miyiz? hayır tabi, diyanet başkanının triplex villasından kira da alamayız, reis uçaklarına zaten dokundurtmuyor e o zaman emekli ve asgari ücretlinin maaşından keselim, yılbaşında bazı kalemlerde %500'e varan zamlar getirelim (tabi vergilere gelince enflasyon artmıyor tüik ayarlıyor sağolsunlar) alkol ve sigaraya 3 ayda 1, akaryakıta canımız sıkıldığında zam yaparız bir şekilde yuvarlanıp gideriz seçimlere kadar :)

• Aktrollerin uğramayacağı başlık.

• Anca haram yerler zaten. Başka bir işe yaramazlar.
  • GENERALCELL kullanıcısına yanıt

Sadece vergiler değil. Tüm kalemler. Daha yılın başındayız. Bazı ürünlere 1 kere de zam yapmıyorlar ki. Yıl boyunca zam market ürünlerine

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Allah biliyor ya bu partinin adı anılmayana kadar karşısındaki rakiplerini destekleyeceğim.
  • Neden zamlar da maaş zammı gibi %30 değil? Ayrıca ben telsiz kullanmıyorum ihtiyar.

• Vain kullanıcısına yanıt

Çünkü elliki bunu sorgulamıyor. Adam çıkıp hedeflenen enflasyonun bile üzerinde 30 zam yaptık diyor elliki alkışlıyor. Sonra diğer zamlarda 40-50 arası yapıp ses çıkarmıyor elliki yine alkışlıyor.

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    2025'te erken seçim muhabbeti başlarsa 6.ayda %17 daha ara zam yaparak bunu teleafi ederler.
    Aslında bu yıl almamız gereken %47 zammı lütuf diye sunabilirler 2 parça halinde.
  • Asgari ücreti en düşük maaş artışını % 30 belirleyip devletin kendi alacaklarına 40-50 den kapı açması adaletli olmadı, yakışmadı.
  • Keşke tarife için de yer alsa bu ücret veya ücretler...
  • Evren7 kullanıcısına yanıt
    bizim insanimiz zamanında kendini birey yerine koyup haklarını savunmadigi ve gelen zamlari vergilerden baştakilere hesap sormadı diye evet sürünmeye mahkum bıraktılar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.