|
Bildirim
Beyler bu vatan size neyledi.?
Maaşlar %30 arttı, Vergiler %44 . Kaşıkla ver kepçeyle al ekonomisi.! |
Olsun bayraktar italyan şirketi satın aldı :D:D:D
|
Aktrollerin uğramayacağı başlık. |
Telsiz kullanım ücreti vergisi ne alaka ya ? Zaten operatöre para ödüyoruz. Ufak gibi gelebilir ama her yıl katlanarak artıyor.
|
bizim insanimiz zamanında kendini birey yerine koyup haklarını savunmadigi ve gelen zamlari vergilerden baştakilere hesap sormadı diye evet sürünmeye mahkum bıraktılar
|
troller fazla bulaşmamaya başlamışlar bu konulara:)
|
Verginin ismi bile uydurma.
Özel iletişim vergisi nedir? Kiminle özel olarak iletişim kuruyoruz ve neden vergi ödüyoruz? Daha da önemlisi deprem yılı bir defaya mahsus çıkarılan bu vergi nasıl kalıcı hale gelip haraca çevrildi? |
Bu kadar para toplayıp ne yapiyorlar acaba?Sonuçta bu vergi zamanında deprem var diye çıkartıldı.
|
hem gyavurdan lisanslayıp ürettik yerli milli diye yedir! sonra ben bunları üretiyorum bana verghi ver diye yuttur baboli. harika ehonomı, hariga hökümed ! |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 30 Aralık 2024; 20:18:37 > |
mayışa yuzde 30 zam geldi nasıl odeyecez bu zamları eyy imamoglu sana sesleniyorum metroları tamir et balik yeme |
|
|
borsayı takip eden dostlar 3 ay önceden yabancıların "asgari ücreti arttırmayın" çağrısını biliyor, hatta net olarak ücret artışları %30'u geçmemeli demişlerdi ingiliz ekonomi bakanımız da taleplerini harfi harfine yerine getirdi. biliyorsunuz carry trade ile ayakta duran bir para birimimiz var kura da çok dokunamıyoruz ve bir yerlerden kısmamız lazım enflasyonun da patlamaması için saraydan kısabilir miyiz? hayır tabi, diyanet başkanının triplex villasından kira da alamayız, reis uçaklarına zaten dokundurtmuyor e o zaman emekli ve asgari ücretlinin maaşından keselim, yılbaşında bazı kalemlerde %500'e varan zamlar getirelim (tabi vergilere gelince enflasyon artmıyor tüik ayarlıyor sağolsunlar) alkol ve sigaraya 3 ayda 1, akaryakıta canımız sıkıldığında zam yaparız bir şekilde yuvarlanıp gideriz seçimlere kadar :) |
Aktrollerin uğramayacağı başlık. |
|
Sadece vergiler değil. Tüm kalemler. Daha yılın başındayız. Bazı ürünlere 1 kere de zam yapmıyorlar ki. Yıl boyunca zam market ürünlerine |
|
Neden zamlar da maaş zammı gibi %30 değil? Ayrıca ben telsiz kullanmıyorum ihtiyar. |
Çünkü elliki bunu sorgulamıyor. Adam çıkıp hedeflenen enflasyonun bile üzerinde 30 zam yaptık diyor elliki alkışlıyor. Sonra diğer zamlarda 40-50 arası yapıp ses çıkarmıyor elliki yine alkışlıyor. |
|
|
|
|