< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 yılı için belirlenen savunma bütçesi yetersiz! (2. sayfa)
-
-
Bir ara Türkiye yüzyılına giriyoruz, her şey çok değişik olacak, refah bilmemne diye oy topladılar. Bir ara amcalar, sınırlarımızı koruyan Lozan sözde bitecek o zaman çok özgür zengin olacağız diye kandırıldı. Bir ara, İsrail'e ansızın bir gece gelebiliriz diye şekil yaptık, yine herkes hurra yaptı, ne güçlüyüz, fakir kaldık ama işte güçlüyüz falan diye sevindiler. Üstünden çok geçmedi, İsrail bir gece ansızın bize gelebilir diye çevirdiler 750 lira istediler. Kimse de demedi, hani bir gece ansızın biz gideriz diye daha yeni şekil yapmadık mı, 1 ayda nasıl onlar bir gece gelebilir diye çevirdiniz. Herkes hala çok hızlı ayak uyduruyor tüm tutarsızlıklara. Kimse sen daha yeni çıkıp böyle demiştin diye takmıyor. Zaten milletin de tek derdi para. Parasız kalmasalar hala desteklerde. Yoksa vatan millet sakarya olsa, Türkiye yüzyılında ilk kez elin Yunan askeri korkmadan Türkiye'nin direkt anakarasına çıkıp, oradan başka botu alıp geri dönebildi korkmadan etmeden. Hani adalar kavgası da değil, direkt artık anakarımıza çıktılar. Bu 30 sene önce olacak, kaç ilgili bakanın makamı giderdi, hatta başbakan bile tahtından olabilirdi. Büyük olay çıkardı. Ama 20-30 senede artık insanların içine işlediler kendi parası dışında hiç bir şeyi umursamamayı.
Şimdi savunma bütçesi yetersiz haberleri başladı. Her şey zaten haine bağlanıyor. 750 vermeyeyim diyen hain ilan ediliyor. E onca büyük firmaların milyonlarca, milyarlarca vergi borçları neden silindi o zaman diye biz bas bas bağırırken de çok konuşmayın hain deniyordu. E para ise, fakirden alacağınıza, milyarları götürenlerden niye almadınız sildiniz diye sormak lazım. Asıl bu hainlik değil mi?
-
750 TL vermeyen hain değildir ama hain yok demek biraz saflık olur. ülkemizde hain ve ajan bol miktarda bulunmakta. uyanık olmak lazım.
1 avuç hain hassas konuları dürtükleyerek kardeş kavgası çıkartmaya yeter. hafife alma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 18 Ekim 2024; 12:09:58 >
-
teröre lanet olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atatürk diyaneti Türkiyeyi gerçek islamdan korumak için kurdu. Bu konuda son derece başarılı da oldu. Tee o zamanlar böyle bir öngörü, böyle bir zeka gerçekten inanılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GSYIH beklentiyi karşılayamayacağı için az tutulmuştur.
-
42,000-TL ye az diyorsun, bu ülkede asgari ücrete öğretmenlik yapan öğretmenlerimiz var.
İmam'ın insanlığa, bu dünyaya katkısı 0, öğretmeni ise söylememe gerek bile yok.
Yani 42,000-TL gayette çok bir para, onu geçtim diyanettekilerin hiper lüks yaşamlarını kimse finanse etmek zorunda değil.
Kaç tane imam varsa hesaplarsın maaşını ödersin, diyanet kurumunun tam olarak görevi ne ben hala anlamadım.
1500 yıldır çözülemeyen ne varda diyanetin bütçesi her yıl rekor artış oluyor, mesela ben inançlı biri değilim bana faydası ne anlamıyorum.
Basitçe birileri din-kitap diyerek zenginleşiyor, makam mevki elde ediyor ve cemaat ve cemaatlerde kendilerine bizim paralarımızla şehirler kurup hiper lüks yaşamlar sürüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 18 Ekim 2024; 13:10:34 > -
Ülkede TUİK'e güvenmiyoruz bu habere mi güveneceğiz, komiksin :)
-
İs bulamayan kadro bekleyen de milyonlarca imam var o öğretmen en azından is bulmuş halamın oğlu imam 4 yıldır issiz. İnsanlığa katkı parametresi diye bir bilim mi var nerden hesapladin 0 sayısını ki bence öğretmenlerden fazla. Bir kişiyi bir imam zekat vermeye ikna erse 10 tane fakir ev doyar. Ki bu dünyada muslumanlar kadar yardımsever bir grup da yok.
İslam düşmanları mi tek doğru kaynak? Komiksin
Ben kimsenin düşmanı değilim onu nerden çıkardın, asıl biz sizlerin Müslüman olmayanlara karşı yaptığınız düşmanlıktan korkuyoruz.
-
Sahte Atatürkçüler de Diyanete laf ediyor. Diyanet başımızın tacıdır. Sahte Atatürkçüler Diyanete saldırarak Türkiye Cumhuriyetinin temellerine dinamit koyuyorlar ve işin kötü tarafı ise gerçek Atatürkçülerde bunu izlemekle yetiniyor. Diyaneti benden çok senin savunman gerekir. savunmayı geçtim birde Diyanete altan altan vuruyorsun. Ne demek gerçek İslamdan korumak için. Bunu söyleyerek Cumhuriyeti baltalıyorsun ve Atatürk'e Takiyeci iftirasında bulunmuş oluyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 18 Ekim 2024; 14:41:57 > -
hani ihracat rekoru vardı nerde o paralar satılan silahlardan dronelardan gelen, çok büyük kar etmiştik sözde nerde paralar
-
haberde demiş ya. %80 den %20 ye düşen dışa bağımlık var. aslında Dolar olarak askeri harcamalar azalmış görünse bile gerçekte durum tam tersi. ayrıca ihracat yapıyor olman askeri harcamalarını arttırmaz. ikisi farklı konular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 18 Ekim 2024; 14:52:12 >
-
Diyanete kimsenin saldırdığı yok, edilen laf verilen bütçeye ve başındaki Atatürk düşmanına
-
Bütçesiz bir Diyanet mi hayal ediyorsun. Maaşları ve Camileri nasıl finanse edeceksin. Matematiğini ortaya koy bende sana hak vereyim.
-
Bütçesiz olsun diye bir cümle sarf etmedim. Maaşları ve cami giderlerinin gayet de ayrılan 91 milyarın (yenisi 130 milyar) çok daha altında olduğunu herkes biliyor ama kabul etmek istemiyor. **alıntı** Güncel durum şu şekilde: Ticaret Bakanlığı bütçesi 56 milyar, Dışişleri Bakanlığı bütçesi 39 milyar, İçişleri Bakanlığı 96 milyar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 45 milyar, Kültür ve Turizm Bakanlığı bütçesi 53 milyar, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bütçesi 124 milyar olarak belirlendi. Aynı zamanda öngörülen 2024 bütçesine göre 2025 yılında yüzde 41’lik artış gösterirken, Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi ise geçen yıla göre yüzde 32,87 arttı. ** Mesela neye göre diyanetin bütçe artış yüzdesi 41? Yeni cami inşaatı ve imam ataması sanayiden, eğitimden, mercedeslerden vs daha mı önemlidir?
-
Atatürk bu amaçla kurmadı. Diğer kurumlar da Atatürk tarafından kuruldu. Şimdi satılan, peşkeş çekilen, kapatılan kurum fabrikaları saysam harf kısıtlamasına takılırım. En büyük payı alan taraftan kısılacak tabi ki... Kapatılsın demedim bu arada. KISILSIN dedim..!
-
az önce bir arkadaş Diyanetin kuruluş amacını yazdı. istersen bir oku. işte linki. (Herkesin kafasındaki Atatürk farklı. Bu kişi üstü kapalı Atatürk'e takiyeci demiş oluyor)
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159809764
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X